Urmareste-ne:
Dr. Surcel Mihai
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Surcel Mihai

Dr. Surcel Mihai medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj.

Dr. Surcel Mihai medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.592.771

Ai folosit serviciile Dr. Surcel Mihai? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Firbrom
De O pacienta pe 20 Septembrie 2017

Buna ziua. Nu stiti daca opereaza fibrom? Va multumesc anticipat

Mihai surcel
De Ema pe 03 Septembrie 2017

Bună.Cele care ați fost la Mihai Surcel puteți sa îmi spuneți dacă se ocupa doar de cei cu probleme de infertilitate sau și de cele care nu au probleme...sunt în căutarea unui medic care sa îmi supravegheze sarcina și nu știu pe cine sa aleg.
Multumesc

Un medic deoaebit
De Mihaela pe 18 Iunie 2017

Doresc sa imi exprim si eu lauda si respectul pentru dl.dr. Mihai Surcel.
Este pe langa un medic exceptional cu o pregatire si o inzestrare Divina in specializarea sa, un om bland care empatizeaza cu pacientele, cu un caracter deosebit. Dupa cum s-a mai spus, asa spun si eu ca "nu credeam ca mai exista asa ceva". Il recomand cu tot dragul

Fiv
De Andreea pe 10 Iunie 2017

Un doctor f.bun si devotat meseriei ,asa ceva f rar poti gasi in Romania .am facut un singur FIV si am reusit din prima .mii de multumiri intregii echipe

FIV Primul si reusit si avem o buburuza de doua luni si 19 zile !
De Tapirlan Elena pe 19 Martie 2017

Pt mn e cel mai bun doctor ...primul FIV cu succes.. un om foarte credincios si eu am avut credinta si incredere si in mn si in dumnealui si a iesit un succes ce mi.a schimbat viata fetita noastra EMA!!Nu mi.a. primit nici un leu asa ca Dumnezeu sa aiba grija de dumnealui si de toti cei dragi dumnealui!Era bine sa fie 3 asa mi.au zis cei din Dragasani dar a iesit o fetita...e reusita...face cit 10 copii!Multumim Dl Doctor!

Buna
De Iona pe 16 Noiembrie 2016

Eu si sotul meu de 3 ani de zile încercăm ca eu sa raman însărcinată. Nu am reusit încă. Am fost in cluj la o clinică privată ni să spus sa facem amândoi analizele necesare ca doamna doctor sa poată da un verdict. Analizele mele au iesit bune in schimb el are probleme. Nu asi putea rămâne însărcinată. Nu mai stiu ce sa fac ...unde sa mai apelez...sunt disperată . Va rog sa ma ajutati cu un sfat

Aaa
De Alexandra pe 29 Iulie 2016

Il gasesti la radusan si cardiomed. Cauta pe net si suna pentru programare. Mai e si la gine1 dar nu stiu cum se procedeaza sa ajungi la el. Cred cu bilet de trimitere.

Carolina
De Pop Petruta Carolina pe 12 Iunie 2016

Buna seara! Puteti sa mi Spune-ți la ce clinica poate fi găsit Dl Dr.Surcel?m ar ajuta si un nr de contact.Multumesc

Bebelasi in sfirsit!
De Tapirlan pe 28 Aprilie 2016

Din prima mi a reusit FIV TRIPLETI DOAMNE ERAM SIGURA CA VOM REUSI!Dl DR te iubesc ca pe un înger Mihai Surcel!Sa va dea DUMNEZEU TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME....Testul 99,7...unicul doctor care nu mi a cerut un leu desii...am vrut sa ii dau nu mi-a luat un leu .

Cel mai bun medic!
De RoxanaD pe 05 Ianuarie 2016

Dl. Dr. Surcel este un medic extraordinar pe probleme de infertilitate, un adevarat profesionist, un caracter deosebit.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!