Dr. Surcel Mihai
10 opinii
Medic: ginecolog
Unitate medicala: spital de stat

Dr. Surcel Mihai

Dr. Surcel Mihai medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj.

Dr. Surcel Mihai medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.592.771

Ai folosit serviciile Dr. Surcel Mihai? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Multumesc, domnule doctor!
De Caelia H pe 13 Februarie 2015

L-am cunoscut acum trei ani, cand imi cautam un doctor pentru probleme de fertilizare. La prima intalnire, dupa ce mi-a examinat dosarul si m-a consultat, mi-a zis ca avem sanse, si mi-a prezentat strategia lui. Era primul doctor care avea o strategie. Dupa un an am ramas insarcinata si am un beietel de 2 ani.

Lasand la o parte faptul ca am pentru ce sa fiu multumita de rezultat, il apreciez pentru profesionalism, dedicare. E un om, nu doar un doctor, si este si un doctor bun. Multumesc, domnule doctor, mi-ati daruit dreptul de a fi mama unui copil extraordinar. Sa va tina Dumnezeu sanatos!

Nr. tel dr Surcel
De Cristina pe 03 Octombrie 2014

Nr de mobil al dr. Surcel este 0742131418. Mai poate fi gasit si la Policlinica Radusan di Marasti in fiecare luni de la 17:00 - 19:00.

Intrebare
De Florina pe 31 Iulie 2014

Oare stiti un numar de telefon al dansului?

Un medic ginecolog care stie ce inseamna sa-ti doresti sa fi mamica
De Georgeta Frent pe 26 Iulie 2013

Din punctul meu de vedere si credeti-ma dupa pierderea a 5 sarcini in trim. II, cu diferiti ginecologi Dr. M. Surcel stie ce inseamna medicina ginecologica, are rabdare si cel mai important cunoaste sensul cuvantului empatie.

Dr Surcel
De Dana pe 24 Septembrie 2012

Camelia ai reusit sa vb cu Dr. Surcel? Ce parere ti-ai facut despre dansul?

Multumesc
De Camelia pe 18 Septembrie 2012

Multumesc pentru informati.

Dr. Surcel Mihai
De Dana pe 17 Septembrie 2012

Camellia pe dr. Surcel il gasesti la Radusan si la Blue life. Sau la Gine 1 dimineata intre 08:00 - 13:00 la departamentul de reproducere umana.

Contact
De Camelia pe 13 Septembrie 2012

M-ati putea ajuta cu un numar de telefon unde as putea sa imi fac o programare la dl. dr. Surcel? Dansul are si cabinet particular? Multumesc.

Empatic si profesionist
De Felicity pe 09 Iunie 2012

Dupa experientele pe care le-am avut (timp de 5 ani) cu alti medici dezinteresati care te tratau ca pe un obiect al muncii, am gasit in sfarsit un medic caruia ii pasa cu adevarat ce se intampla cu pacientii. Intr-o zi a venit de acasa, in zi de sarbatoare, sa consulte cateva paciente care necesitau consult exact in ziua respectiva. Explica tot ce ti se intampla pe intelesul oricarui "incepator" (mie mi-a facut chiar si un desen). Nu se hazardeaza sau sa te amageasca cu ceea ce vrei sa auzi, este foarte obiectiv si, cu rabdare, actioneaza pana obtine rezultatele asteptate. Cat despre integritate, este cel mai integru medic de pe planeta. In concluzie, ma bucur enorm ca am ajuns la dansul, imi inspira o incredere deplina si stiu ca este un instrument in mana lui Dumnezeu.

O pacienta multumita
De Dana pe 01 Iulie 2011

Este un medic cu foarte multa rabdare, bun simt si calm. Urmeaza un fir logic al tratamentului si nu actioneaza haotic. Il recomand cu mare caldura tuturor celor care nu reusesc sa ramana insarcinate spontan.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza