Date generale:

Dr. Vasile Mirela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala.

  • ginecolog
  • spital particular

competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.2953 / 021.336.4373

Este un medic excelent!

trimis de Peichea Loredana

Merg la ginecolog destul de des, insa doamna dr. Vasile Mirela este exceptionala, nu numai pentru modul in care explica, ci si pentru dovada de profesionalism. Intr-adevar, tarifele sunt mari, dar ultima mea vizita la un alt medic ginecolog, care-mi spunea ca totul e ok, nu am nici-o problema, m-a facut sa am incredere in dr. Vasile Mirela si in examinarea facuta de dansa. Sigur, nu sunt probleme mari la mine, dar trebuie eliminate! Eu recomand cu incredere acest medic, deoarece se implica la superlativ, sigur, ajutata si de aparatele Clinicii Gynecoland!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Mirela Vasile

trimis de laura r

Sincer, sunt putin mirata de parerile negative pe care le-am citit. Cu tot respectul pentru tiza mea si pentru ina si cu parere de rau ca au fost dezamagite, relatez si eu experienta mea. La 38 de ani, dupa 2 nasteri si destule vizite la medici ginecologi as cam avea termene de comparatie. Dupa un test PAP ce a ridicat unele suspiciuni am fost la Gynecoland pentru o colposcopie. Dr. Vasile mi-a facut impresia unei profesioniste. Mi-a placut mult ca este genul de medic ce explica ceea ce vede, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a explicat detaliat ce urmeaza sa facem in viitor, ce presupun investigatiile viitoare, ce rezultate am putea avea etc. nu era nici grabita si este o persoana foarte calda, zambitoare si prietenoasa. Singurul minus pe care-l am este legat de timpul de asteptare,
am asteptat vreo 35 de minute peste ora programata, iar in cabinet cu ea am stat 40 de minute pentru ca le cazuse server-ul si nu functiona calculatorul. Desi am mers acolo doar pentru coposcopie m-am hotarat sa merg din nou pentru a-mi rezolva problema descoperita.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Vasile Mirela

trimis de Ina

Am fost si eu la aceasta "renumita" doctora, nu am fost prea multumita, la banii pe care i-am dat ( 5 milioane )pentru 15 minute nici macar nu am plecat lamurita. Sincer imi pare rau ca fost pt ca tot ce ii intereseaza este sa iti ia cat mai multi bani si cat mai repede. Foarte aroganta si fara chef, am asteptat aproape o ora ca sa stea 15 min cu mine. Va sfatuiesc sa nu aruncatii banii ca mine pe aceasta clinica, nu crd ca merita. Si plus ca mai mi-a dat de facut analize la ei de inca 5 milioane si ma intreb daca sa continui cu ea sau nu. Va pup si multa sanatate.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
55%
60%
50%
50%
55%
47%
Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

Piata Regina Maria - Rond Cosbuc

Telefon

021.337.2953 / 021.336.4373

Site

www.gynecoland.ro

Email

office@gynecoland.ro


Intrebari frecvente Propune medic