Date generale:

Dr. Vasile Mirela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala.

  • ginecolog
  • spital particular

competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.2953 / 021.336.4373

Plictisita si grabita

trimis de valentina

Este un medic superficial, lipsa rabdarii si neprofesionalismul sunt caracteristici de baza ale dumneaei. Te usureaza de bani, dar nu ai nicio rezolvare a vreunei probleme.

Raspunde acestui mesaj

Un doctor foarte bun

trimis de Laura

Doamna doctor Vasile este medicul meu ginecolog, merg la ea de peste doi ani, dupa ce inainte am schimbat foarte multi medici ginecologi si niciunul nu mi-a placut. Doamna doctor a reusit sa ma scape de o candidoza recurenta asociata cu o alta infectie, dupa ce am luat tratamentul recomandat nu am mai avut niciodata probleme. Merg la 6 luni pentru control periodic si de fiecare data sta si vorbeste cu mine, imi pune foarte multe intrebari, imi explica tot ce o intreb, nu ma grabeste afara din cabinet. O recomand cu drag.

Raspunde acestui mesaj

Este un medic excelent!

trimis de Peichea Loredana

Merg la ginecolog destul de des, insa doamna dr. Vasile Mirela este exceptionala, nu numai pentru modul in care explica, ci si pentru dovada de profesionalism. Intr-adevar, tarifele sunt mari, dar ultima mea vizita la un alt medic ginecolog, care-mi spunea ca totul e ok, nu am nici-o problema, m-a facut sa am incredere in dr. Vasile Mirela si in examinarea facuta de dansa. Sigur, nu sunt probleme mari la mine, dar trebuie eliminate! Eu recomand cu incredere acest medic, deoarece se implica la superlativ, sigur, ajutata si de aparatele Clinicii Gynecoland!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
62%
66%
57%
57%
62%
55%
Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

Piata Regina Maria - Rond Cosbuc

Telefon

021.337.2953 / 021.336.4373

Site

www.gynecoland.ro

Email

office@gynecoland.ro


Intrebari frecvente Propune medic