Date generale:

Dr. Vasile Mirela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala.

  • ginecolog
  • spital particular

competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.2953 / 021.336.4373

Un doctor foarte bun

trimis de Laura

Doamna doctor Vasile este medicul meu ginecolog, merg la ea de peste doi ani, dupa ce inainte am schimbat foarte multi medici ginecologi si niciunul nu mi-a placut. Doamna doctor a reusit sa ma scape de o candidoza recurenta asociata cu o alta infectie, dupa ce am luat tratamentul recomandat nu am mai avut niciodata probleme. Merg la 6 luni pentru control periodic si de fiecare data sta si vorbeste cu mine, imi pune foarte multe intrebari, imi explica tot ce o intreb, nu ma grabeste afara din cabinet. O recomand cu drag.

Raspunde acestui mesaj

Este un medic excelent!

trimis de Peichea Loredana

Merg la ginecolog destul de des, insa doamna dr. Vasile Mirela este exceptionala, nu numai pentru modul in care explica, ci si pentru dovada de profesionalism. Intr-adevar, tarifele sunt mari, dar ultima mea vizita la un alt medic ginecolog, care-mi spunea ca totul e ok, nu am nici-o problema, m-a facut sa am incredere in dr. Vasile Mirela si in examinarea facuta de dansa. Sigur, nu sunt probleme mari la mine, dar trebuie eliminate! Eu recomand cu incredere acest medic, deoarece se implica la superlativ, sigur, ajutata si de aparatele Clinicii Gynecoland!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Mirela Vasile

trimis de laura r

Sincer, sunt putin mirata de parerile negative pe care le-am citit. Cu tot respectul pentru tiza mea si pentru ina si cu parere de rau ca au fost dezamagite, relatez si eu experienta mea. La 38 de ani, dupa 2 nasteri si destule vizite la medici ginecologi as cam avea termene de comparatie. Dupa un test PAP ce a ridicat unele suspiciuni am fost la Gynecoland pentru o colposcopie. Dr. Vasile mi-a facut impresia unei profesioniste. Mi-a placut mult ca este genul de medic ce explica ceea ce vede, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a explicat detaliat ce urmeaza sa facem in viitor, ce presupun investigatiile viitoare, ce rezultate am putea avea etc. nu era nici grabita si este o persoana foarte calda, zambitoare si prietenoasa. Singurul minus pe care-l am este legat de timpul de asteptare,
am asteptat vreo 35 de minute peste ora programata, iar in cabinet cu ea am stat 40 de minute pentru ca le cazuse server-ul si nu functiona calculatorul. Desi am mers acolo doar pentru coposcopie m-am hotarat sa merg din nou pentru a-mi rezolva problema descoperita.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
60%
64%
55%
55%
60%
53%
Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

Piata Regina Maria - Rond Cosbuc

Telefon

021.337.2953 / 021.336.4373

Site

www.gynecoland.ro

Email

office@gynecoland.ro


Intrebari frecvente Propune medic