Date generale:

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

  • ginecolog
  • spital de stat; clinica

Ginecologie

Echocardiografie, echografie vasculara echografie ginecologica si obstetricala, colposcopie

Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia
Clinica Medlife

Medlife - Joi, 15:00-17:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.318.89.36

Dr. Varlas Valentin

trimis de manda daniela

Este un dr. care nu isi mai aduce aminte de tine de la o vizita la alta, nu are absolut nicio evidenta a pacientelor, lucreaza intr-un mod haotic si total neprofesional, adica pe banda rulanta. Daca ai o sarcina ok fara probleme este ok, dar fereasca sfantul sa intervina ceva ca in acel moment ramai la mila spitalului. Este total neplacut ceea ce mi s-a intamplat mie la Filantropia, daca nu erau ceilalti medici care din omenie s-au ocupat de mine, nu stiu ce as fi facut. Concluzia mea este ca acest medic este un tip al intereselor materiale obtinute usor, fara sa se implice prea tare, daca apar probleme.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Varlas Valentin

trimis de Rotaru Laura

Din punctul meu de vedere, Dr. Varlas Valentin este un om de milioane. Am avut un mic chist, dar dureri mortale. A fost singurul doctor care mi-a descoperit ca paralel cu chistul aveam o ruptura musculara (sunt o persoana care am practicat sport de performanta).

La toti doctorii din Ploiesti la care am fost, toti voiau s ma opereze de chist. A fost singurul doctor care a descoperit la timp ruptura de muschi, care reflecta in ovarul cu chist si am scapat de operatie de vreo 3 ori. Ii datorez mii de multumiri.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Varlas Valentin

trimis de Cristina

Nu il recomand nimanui. Sa va spun istoricul meu cu acest doctor: In anul 2012 am pierdut 2 sarcini cu acest doctor la interval de 6 luni, o sarcina la 6 sapt. si inca una la 12 sapt.
Prima sarcina hai am zis, ok nu a fost sa fie! Dar cu a doua deja a fost prea mult pentru mine sa o pierd la 3 luni!

Totul a decurs normal pana la 8 saptamani cand am fost la Filantropia si mi-a confirmat ca sarcina evolueaza bine, era si activitate cardiaca, mi-a dat tratamentul de rigoare cu vitamine! In ziua de 30 Noiembrie m-am simtit rau, aveam mici contractii si ceva scurgeri maronii. L-am sunat sa ii spun povestea si m-a asigurat ca este totul ok si sa merg la spital doar daca acele pete maronii se transforma in sange! Bun, zis si facut.

In seara zile de 30.11.2012 spre 01.12.2012 m-a apucat hemoragia. Am ajuns de urgenta la Filantropia intr-o balta de sange si cu o stare generala de rau, tensiunea 8, stare de voma, frisoane. M-a preluat un medic rezident pe nume Botezatu Radu, mi-a facut eco transvaginala si mi-a spus ca nu mai este nimic de facut, sarcina este in curs de descompunere, dopul gelatinos s-a pierdut si ca trebuie sa imi curete cavitatea uterina. Mai pe romaneste spus
"avort spontan" ! M-a intrebat cine imi urmareste sarcina si i-am spus dr. Varlas Valentin. M-a intrebat de ce am stat asa si nu am venit mai din timp la spital in momentul in care mi-au aparut petele maronii. Si i-am explicat ca mi-am sunat doctorul si m-a asigurat ca totul este ok, ca e ceva normal si ca sa vin la spital numai daca sangerez! A ramas uimit de afirmatia facuta de mine!A urmat o seara de cosmar, am avut dureri mari in timpul curetajului si am fost daramata psihic! De atunci, a trecut 1 an de zile in care nu am vrut sa mai raman insarcinata, mi-a luat ceva timp ca sa imi revin si anul asta o sa fac ceva investigatii ca sa vad de ce pierd sarcinile! Oricum la acest doctor nu voi mai apela vreodata sunt 2 sarcini pierdute cu el si deja este prea mult.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
76%
82%
85%
84%
85%
73%
Adresa

Bd. Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

Piata Victoriei

Telefon

021.318.89.36

Site

www.spitalulfilantropia.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic