Urmareste-ne:
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Varlas Valentin

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

Ginecologie

Echocardiografie, echografie vasculara echografie ginecologica si obstetricala, colposcopie

Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia
Clinica Medlife

Medlife - Joi, 15:00-17:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.318.89.36

Ai folosit serviciile Dr. Varlas Valentin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dl.dr.Varlas Valentin
De Monica pe 19 Decembrie 2016

Multumesc pentru viata mamei mele.Sunteti un medic exceptional.Cu respect monica dumiru.

un medic profesionist
De Hâncu pe 20 Iunie 2016

tot ce mi-a recomandat a fost foarte bine, dar mai ales faptul că mi-a spus rezultatul analizelor înainte de aflarea rezultatelor, ce pot să spun, un medic foarte bun, l-am terorizat cu întrebările , iar dumnealui a avut răbdare cu mine , mi-a dat răspunsurile de care aveam nevoie , mi-a spus adevărul , nu mi-a ascuns nimic, ceea ce contează foarte mult pentru o femeie .

forte multumita
De DRAGOMIR GINA pe 01 Iunie 2015

Am fost operata de Domnul Doctor si sun foarte multumita.super multumita.

Profesionist
De STRUNGAREANU MARIA pe 26 Ianuarie 2015

Toata increderea !

Dr. Varlas Valentin
De Manda daniela pe 10 Octombrie 2014

Este un dr. care nu isi mai aduce aminte de tine de la o vizita la alta, nu are absolut nicio evidenta a pacientelor, lucreaza intr-un mod haotic si total neprofesional, adica pe banda rulanta. Daca ai o sarcina ok fara probleme este ok, dar fereasca sfantul sa intervina ceva ca in acel moment ramai la mila spitalului. Este total neplacut ceea ce mi s-a intamplat mie la Filantropia, daca nu erau ceilalti medici care din omenie s-au ocupat de mine, nu stiu ce as fi facut. Concluzia mea este ca acest medic este un tip al intereselor materiale obtinute usor, fara sa se implice prea tare, daca apar probleme.

Dr. Varlas Valentin
De Rotaru Laura pe 07 Iunie 2014

Din punctul meu de vedere, Dr. Varlas Valentin este un om de milioane. Am avut un mic chist, dar dureri mortale. A fost singurul doctor care mi-a descoperit ca paralel cu chistul aveam o ruptura musculara (sunt o persoana care am practicat sport de performanta).

La toti doctorii din Ploiesti la care am fost, toti voiau s ma opereze de chist. A fost singurul doctor care a descoperit la timp ruptura de muschi, care reflecta in ovarul cu chist si am scapat de operatie de vreo 3 ori. Ii datorez mii de multumiri.

Dr. Varlas Valentin
De Cristina pe 30 Ianuarie 2014

Nu il recomand nimanui. Sa va spun istoricul meu cu acest doctor: In anul 2012 am pierdut 2 sarcini cu acest doctor la interval de 6 luni, o sarcina la 6 sapt. si inca una la 12 sapt.
Prima sarcina hai am zis, ok nu a fost sa fie! Dar cu a doua deja a fost prea mult pentru mine sa o pierd la 3 luni!

Totul a decurs normal pana la 8 saptamani cand am fost la Filantropia si mi-a confirmat ca sarcina evolueaza bine, era si activitate cardiaca, mi-a dat tratamentul de rigoare cu vitamine! In ziua de 30 Noiembrie m-am simtit rau, aveam mici contractii si ceva scurgeri maronii. L-am sunat sa ii spun povestea si m-a asigurat ca este totul ok si sa merg la spital doar daca acele pete maronii se transforma in sange! Bun, zis si facut.

In seara zile de 30.11.2012 spre 01.12.2012 m-a apucat hemoragia. Am ajuns de urgenta la Filantropia intr-o balta de sange si cu o stare generala de rau, tensiunea 8, stare de voma, frisoane. M-a preluat un medic rezident pe nume Botezatu Radu, mi-a facut eco transvaginala si mi-a spus ca nu mai este nimic de facut, sarcina este in curs de descompunere, dopul gelatinos s-a pierdut si ca trebuie sa imi curete cavitatea uterina. Mai pe romaneste spus
"avort spontan" ! M-a intrebat cine imi urmareste sarcina si i-am spus dr. Varlas Valentin. M-a intrebat de ce am stat asa si nu am venit mai din timp la spital in momentul in care mi-au aparut petele maronii. Si i-am explicat ca mi-am sunat doctorul si m-a asigurat ca totul este ok, ca e ceva normal si ca sa vin la spital numai daca sangerez! A ramas uimit de afirmatia facuta de mine!A urmat o seara de cosmar, am avut dureri mari in timpul curetajului si am fost daramata psihic! De atunci, a trecut 1 an de zile in care nu am vrut sa mai raman insarcinata, mi-a luat ceva timp ca sa imi revin si anul asta o sa fac ceva investigatii ca sa vad de ce pierd sarcinile! Oricum la acest doctor nu voi mai apela vreodata sunt 2 sarcini pierdute cu el si deja este prea mult.

Dr. Varlas Valentin
De Cristina pe 20 Ianuarie 2014

E un doctor bun, dar faptul ca nu comunica in timpul controalelor reprezinta un mare dezavantaj. Un alt mare defect este ca nu isi aduce aminte la niciun control de tine. De fiecare data trebuie sa ii explici ce probleme ai si sa ii reamintesti chiar daca ai fost la el chiar cu o saptamana in urma. Un ultim mare defect este ca intarzie foarte mult. Chiar daca consultatia se desfasoara la particular, poti astepta de la minim o ora pana la 3,4 ore.

offffff
De IOANA pe 23 Aprilie 2012

http://www.youtube.com/watch?v=CNy9skT1FYc

Medic exceptional
De Ionela pe 20 Aprilie 2012

Despre domnul doctor Varlas nu pot sa spun decat ca ii datorez viata. A intervenit atunci cand nimeni nu imi mai dadea vreo speranta, facusem septicemie dupa operatia de cezariana facuta de incompetenta dna doctor Oprescu Dana de la spitalul Polizu, a plecat din operatie imediat dupa ce a scos copilul si m-a lasat pe mana rezidentului, desi fusesem "atenta" cu dansa. Acum sunt bine, imi vad fetita crescand si nu trece o zi fara sa-i multumesc.

Contact Dr. Varlas Valentin

Adresa

Bd. Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Victoriei
Telefon 021.318.89.36
Site www.spitalulfilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!