Date generale:

Dr. Vaduva Cristian medic obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

-

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0251.502.200

FIV

trimis de Oana

Buna Cristina. Si eu am facut pe 25.10.2013 Fiv, vreau doar sa stiu cum a fost la tine, pentru ca eu am foarte mari emotii pana trec aceste 14 zile ca sa stiu daca sunt insarcinata. Am facut embriotransfer la 3 zile deoarece am avut doar 4 embrioni. Ai facut ceva anume in tot acest timp? Ma refer la alimentatie, repaus, etc, sau pur si simplu tine totul de Dumnezeu.

Raspunde acestui mesaj

Despre FIV

trimis de Teca Cristina

Fetelor care aveti probleme cu infertilitatea mergeti cu toata increderea la domnul doctor caci nu veti regreta. Eu am reusit datorita domnului doctor sa obtin o sarcina prin FIV si sa stiti ca am trecut prin multe investigatii, interventii, dar am reusit. Ii multumesc din suflet domnului doctor ca a avut rabdare cu mine sa imi indeplinesc visul si acum sunt foarte fericita ca o sa am un bebe. Este cel mai distins si priceput medic din cati am intalnit si echipa dansului este pe masura.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Vaduva Cristian

trimis de elena

Super doctor! Am facut 3 inseminari si 2 fertilizari, toate fara un rezultat pozitiv. Mi-a explicat de la inceput care ne sunt sansele si ca este foarte posibil sa nu reusim. In lot cu mine din cate stiu eu, au fost numai reusite. Are un procent mare de reusite pe FIV. La mine nu a fost sa fie inca. Mi-a luat ceva timp sa accept situatia, dar asta este. Cu noi a comunicat foarte mult si foarte bine, poate fiind si faptul ca a tot trebuit sa ne explice ce se intampla. Inca mai am o sansa si cand reusim, domnul doctor va fi cel care imi va urmari sarcina. Deocamdata suntem in asteptare. La FIV echipa este super-anestezistul nu pleaca de langa tine o secunda, pana nu pleci tu din clinica. Doamna biolog explica totul de la inceput iti spune sansele - la mine mi-a spus clar ca nu prea se poate si ca o minune ne trebuie - a avut dreptate. Domnul doctor cand a auzit ca am ceva dureri-normale dupa punctie - m-a mai chemat o data pentru eco, si in cele doua saptamani ma suna sa vada ce fac. E o echipa de profesionisti - in Bucuresti nu am intalnit asa, sunt mult mai superficiali si mai grabiti.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
84%
52%
76%
96%
72%
52%
Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Reper

-

Telefon

0251.502.200

Site

www.scjuc.ro

Email

scjuc.craiova@gmail.com


Intrebari frecvente Propune medic