Date generale:

Dr. Trandafir Florica medic ginecolog, Clinic Med Trand, Bucuresti.

  • ginecolog
  • centru medical

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinic Med Trand Bucuresti

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.430.33.01 / 0744.587.998

Un medic adevarat

trimis de IRINA

Buna fetelor! Dna.doctor ginecolog Florica Trandafir din Bucuresti de la policlinca Med-Trand, de pe strada Veteranilor nr. 11 este un medic adevarat. Nu numai ca tratamentele sale dau rezultate, dar si cabinetul este dotat cu aparatura de ultima ora. Foloseste tratamente moderne, iar rezultatele nu intarzie sa apara. In urma cu 6 luni am inceput tratamentul la dna. dr., iar acum cateva zile tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Va precizez faptul ca am 32 de ani, iar de cativa ani buni incercam sa raman insarcinata, dar fara niciun rezultat. Nu cred ca vreti sa stiti la cati medici am fost, cati bani am cheltuiti si prin ce stres am trecut pana acum. Se pare ca insa cosmarul a luat sfarsit si asta numai datorita acestei doctorite minunate, care m-a incurajat din prima clipa cand am intalnit-o si pe care o admir cu adevarat. Daca aveti aceleasi probleme ca si mine, va sfatuiesc s-o cautati si s-o cunoasteti si voi si va asigur ca veti avea aceeasi parere ca a mea si cu siguranta si aceleasi rezultate. Sper sa aveti multi bebelusi frumosi si sanatosi.

Raspunde acestui mesaj

Seriozitate si eficienta maxima

trimis de MARY

Sunt pacienta dnei.dr. Florica Trandafir si va spun sincer ca sunt incantata de seriozitatatea si eficienta cu care am fost tratata controlul ginecologic, analizele, rezultatul prompt si tratamentul adecvat pe care mi la prescris, sunt dovezi ca acest medic merita toata stima si aprecierea mea. Am o fetita pe care am nascut-o dupa lungi si nenumarate vizite la diferiti medici. Cand am intalnit-o pe dr. Trandafir aproape ca eram disperata. Nu mai credeam ca voi deveni vreodata mama. Dna. dr. mi-a zambit bland si mi-a spus sa am rabdare ca o sa fie bine, si asa a fost. Dupa cateva luni de tratament, rezultatul a aparut, iar acum fetita mea imi zambeste si curand astept sa-mi spuna si cuvantul mult asteptat "mama". O recomand din tot sufletul tuturor celor care-si doresc un bebelus.

Raspunde acestui mesaj

Un medic admirabil

trimis de d_elena

Am nascut un copil minunat in urma tratamentelor prescrise de dr. Florica Trandafir dupa ce am pierdut alte 3 sarcini in decursul a 5 ani si-mi pierdusem orice sperante in aceasta privinta, asa ca am numai cuvinte de lauda la adresa dansei. Am fost consultata si tratata cu cea mai mare atentie si consiliata in privinta problemelor de cuplu de care , multe dintre ele , nici nu banuiam cat de mare importanta au. Toate acestea m-au ajutat sa trec peste depresia care ma cuprinsese la un moment dat si problemele pe care le aveam si asa m-am trezit mamica atunci cand nu mai speram.Pretul platit in bani nu cred ca are relevanta atunci cand iti doresti cu ardoare un copil, dar pot spune ca nu este exorbitant, ci se situeaza in limita celor practicate de clinicile private. Am recomandat-o si altor cunostinte, care si ele au fost au fost multumite de rezultate si o voi face in continuare.Pentru mine aceasta doctora este persoana care mi-a dat sensul vietii, mi-a redat bucuria de a trai.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
82%
77%
80%
80%
80%
91%
Adresa

Veteranilor, 11, Bucuresti, Sectorul 6

Reper

Metrou Armata Poporului

Telefon

021.430.33.01 / 0744.587.998

Site

www.med-trand.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic