Urmareste-ne:
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Tomescu Marcel

Dr. Tomescu Marcel, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Dr. Tomescu Marcel, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul de obstetrica ginecologie Ramnicu Valcea, Valcea;

Ai folosit serviciile Dr. Tomescu Marcel? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Si eu am nascut cu el.
De Veatemeanu Maria Liana pe 08 Mai 2017

Dar intaiau asteptat sa fiu pe cale de a murii si eu si copilul. M-a primit seara doamna Popescu si a doua zi a venit dansul. Nu m-au bagat in operatie desii nu puteam sa nasc! Pana cand ai mei au sunat la politie si a iesit tot un scandal. In Valcea mai nou mor copilasii pe capete la nastere. Sunt niste inapti!

dr tomescu
De Andreea pe 13 Octombrie 2016

Un numar de telefon al dansului imi poate da cineva,cel dp site nu e bun,va rog!multumesc!

etica
De Catalin pe 18 Mai 2016

Numai cuvinte de laudă văd aici.nu pot spune același lucru.lipsit de profesionalism si respect fata de pacient.nu se respectă programările .probabil a ajuns unde vroia pe plan profesional si nu mai are răbdare,dar nu e corect să consulte mai multi pacienți în acelasi timp.

mr
De Geo pe 14 Martie 2016

Sotia tocmai a nascut o fetita superba cu D-ul Dr Tomescu! Un adevarat profesionist...de departe cel mai bun doctor in Ramnicu Valcea! Un om cu un deosebit simt al umorului si de un profesionalism desavarsit! Il recomand cu caldura!

bun
De Valeria pe 17 Noiembrie 2015

foarte bun il recomand

Buna ziua
De Aurelia pe 22 Octombrie 2015

A si dori daca se poate numarul de telefon pentru o programare , va multumesc

Un doctor foarte bun.
De Mihaila Eliza Mihaela pe 14 Noiembrie 2014

as dori si eu numarul domnului doctor

Foarte bun
De Serbanescu Madalina pe 04 Octombrie 2014

Buna ziua, as vrea si eu daca se poate nr. domnului Dr. Tomescu, va rog. Multumesc o zi placuta!

Mi-a salvat viata!
De Alina C pe 29 Ianuarie 2014

Cel mai bun medic. Am fost la Bucuresti si m-au trmis acasa ca nu am nimic. Am ajuns la el in urgenta la 5 dimineata pe moarte. M-a operat si m-a salvat. Multumesc pentru ca datorita lui copilul meu are si mama si tatal alaturi.

De nota 10
De Elena pe 14 Ianuarie 2014

Este un medic exceptional, m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel minunat dupa 2 sarcini esuate, il recomand cu incredere. Felicitari, domnule doctor!

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!