Urmareste-ne:
Dr. Titianu Monica
77 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Titianu Monica

Dr. Titianu Monica - medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Titianu Monica - medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de obstetrica ginecologie Cuza- Voda

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0721.659.451 / 0232.213.000

Ai folosit serviciile Dr. Titianu Monica? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un doctor de nota 10+++++
De Irina pe 14 Februarie 2017

Am nascut acum trei luni ,un baietel prin cezariana ,pot spune ca ma simt minunat ,recuperarea a fost foarte repede ,deci ce pot spune un doctor de nota 10+++++.multumesc mult .

Un foarte bun profesionist
De Otilia pe 13 Februarie 2017

Ii voi multumi mereu doamnei doctor pentru felul in care mi-a monitorizat sarcina, reusind sa aduc pe lume o fetita sanatoasa dupa o sarcina cu probleme. Chiar daca am nascut prin cezariana si mi-a inlaturat si trei fibroame uterine, am reusit sa-mi tin copilul in brate doar la cateva ore, recuperarea a fost fara probleme. O recomand cu tot dragul.

Dr. Deosebit, foarte multumita.
De Alina pe 25 Ianuarie 2017

Datorita doamnei doctir Titianu am acum un baietel minunat. Am nascut in mai 2016, sarcina mi-a fost urmarita de dumneaei cu mare profesionalism. Toate temerile mi-au foat spulberate de increderea pe care dna. doctor o inspira. Multumesc pentru seriozitatea cu care m-ati tratat si pentru implicarea dumneacoastra.

Date de contact.. Mulțumesc
De Loredana pe 19 Noiembrie 2016

Buna ziua, îmi poate spune cineva unde are cabinetul dna dr titianu? Mulțumesc

foarte multumita
De Ciasnog pe 07 Octombrie 2016

Doamna Monica un medic de nota 10si Om tot de 10

Nota 10!
De O pacienta pe 23 Iulie 2016

Multumesc doamnei doctor TITIANU pentru atentia pe care mi-a acordat-o! Cabinetul arata foarte ingrijit,iar timpul de asteptare a fost de 0 (zero)minute,ceea ce denota seriozitatea d.nei doctor!Speram, cu ajutorul dr. Titianu,sa reusim ceea ce ne-am propus!

Date de contact va rog frumos
De Boghean pe 15 Iunie 2016

Ati putea sa-mi dați un telefon de contact va rog ?

Un doctor si un om extraordinar!
De Mustea Mihaiela Lacramioara pe 26 Mai 2016

Am nascut prin cezariana cu dna doctor primul copil la 30 de ani. Am ramas uimita de profesionalismul si calmul si rabdarea de care a dat dovada, fiindca eram putin speriata de ce auzeam despre doctori si spitale. Nasterea bebelusului si toata acea perioada este una dintre amintirile cele mai frumoase, imi amintesc cu placere si nu am absolut nimic de reprosat. La fel a fost si....cu urmatoarele doua nasteri. Dupa 3 CEZARIENE facute de dna doctor Ttianu m-am simtit si ma simt in continuare perfect si am 3 baietei frumosi si sanatosi datorita dumneaei. Si....da, daca se mai putea mai nasteam unul cu ajutorul dumneaei :) Va multumesc mult, dna doctor, si sa va dea Domnul multa sanatate si putere de munca, sa mai aduceti pe lume muuuuulti bebelusi sanatosi!

Doctor exceptional
De Alina pe 06 Mai 2016

Merg la doamna doctor de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumita. Este un doctor excelent si profesionist. Fiecare dintre noi e diferit deci o percepe diferit, dar ca medic este exceptionala. Inspira siguranta si incredere. Am avut diferite probleme si o sarcina cu risc, a cautat mereu solutii cu mare interes. Recomand cu mare drag si incredere, sunt putini doctori care raman si oameni. Multumesc!

Un medic de nota 10!
De Faraon Robert pe 13 August 2015

Sotia a nascut, cu ajutorul d-nei doctor, un baietel, in ianuarie 2009. Doamna doctor a dat dovada de profesionalism si totul a fost perfect. Multumesc si recomand!

Contact Dr. Titianu Monica

Adresa

Cuza Voda , 34, Iasi, Iasi

Telefon 0721.659.451 / 0232.213.000
Email moni_titianu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!