Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

Dr Szasz Florin
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr Szasz Florin

Dr Szasz Florin medic ginecolog, Cabinet Ginecologic Eurogin.

Dr Szasz Florin medic ginecolog, Cabinet Ginecologic Eurogin.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Ginecologic Eurogin

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0359.446.003 / 0766.523.366

Ai folosit serviciile Dr Szasz Florin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un dr. numai dupa bani, in ultimele luni un ecograf e 200 lei la dansul
De Lorena pe 15 Mai 2016

La inceput pare ok appi brusc parca e alta persoana. In ultimele luni de sarcina o vizita la cabinet la dansul unde face un ecograf ajunge la 200 lei cu tupeu fara bon chitanta. Odata zice una odata zice altceva total diferit. Imi pare rau ca nu l am schimbat de la inceput, nu il recomand la nimeni, mi am mancat timpul nervi si bani un un om lipsit de bun simt!

Dac-ar fi mai multi ca el bine-ar fi!
De Irina pe 02 Decembrie 2014

Domnul doctor Florin Szasz este medicul meu ginecolog de 8 ani. De fiecare data cand am avut nevoie m-a ajutat cu profesionalism. Dialogul doctor-pacient este foarte important. Ca pacienta apreciez tare mult faptul ca spune deschis tot ce are de spus, fara sa "indulceasca" diagnosticul si de aceea il recomand cu muta incredere oricui are nevoie de un profesionist intr-ale obstetricii si ginecologiei.

Bun profesionist
De Alina pe 09 Noiembrie 2013

Un bun profesionist, foarte atent la toate micile probleme ce pot aparea pe parcursul sarcinii. As putea sa spune ca este extrem de precaut si prompt in administrarea tratamentelor specifice problemlor de sarcina.

Doctor de nota 10
De Magda pe 16 Decembrie 2011

Un medic de toata increderea!

Un dr ferm care stie cum sa actioneze in fiecare situatie!
De Mihaela pe 21 Octombrie 2011

Buna, l-am cunoscut de dl dr Szasz in urmna cu 4 ani cand eram dezamagita de multi dr. si dupa 2 sarcini pierdute. Sincer cand l-am cunoscut mi-am zis "sa vedem ce mai imi zice si asta", dar cum aparentele insala, mi-a dovedit a fi un dr. foarte atent si dispus sa imi raspunda la toate intrebarile mele, eu avand multe probleme in plan ginecologic. Cu dansul am reusit sa am o fetita minunata, si desi a fost o sarcina cu probleme, intotdeauna a stiut cum sa actioneze prompt, am putut sa il sun la orice ora si s-a ocupat minunat de mine.
Am incredere in el.

Contact Dr Szasz Florin

Adresa

Onestilor, 12, Bihor, Oradea

Telefon 0359.446.003 / 0766.523.366
Site www.eurogin.ro
Email office@eurogin.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!