Date generale:

Dr. Stoian Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland.

  • ginecolog
  • spital particular

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Centrul Medical Gynecoland

-

021.337.29.53;
021.336.43.73

Clinica Gynecoland

trimis de Laura N

O clinica care merita tot respectul! Doctori care merita tot ce e mai bun in viata! Pentru sanatate oricat se plateste, dar asta nu inteleg unele persoane! Pentru mine este cea mai buna clinica si o recomand pentru toate femeile!

Raspunde acestui mesaj

Multumiri

trimis de Angelina Anca

Dle. Doctor va multumesc din suflet Dv. si Dl. Dr. Jumuga pentru grija si increderea de care m-am bucurat in tot acest timp. Prin operatia facuta si prin tratamentul ulterior m-ati ajutat sa merg mai departe cu incredere. Va doresc multa sanatate, putere de munca si multe bucurii si satisfactii.

Raspunde acestui mesaj

Multumiri!

trimis de IONELA LECA

Am fost operata de dl. dr. Stoian in anul 2004, in Spitalul Militar. De atunci, ii multumesc zilnic si ma rog pentru sanatatea acestui OM care mi-a redat viata. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a putea exprima recunostinta care i-o port acestei persoane, pentru care juramantul lui Hipocrate nu este doar o simpla fraza rostita la absolvire. Multumesc, domnule doctor!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
77%
73%
76%
72%
75%
58%
Adresa

Gramont , 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

Piata Regina Maria - Rond Cosbuc

Telefon

021.337.29.53;
021.336.43.73

Site

www.gynecoland.ro

Email

office@gynecoland.ro


Intrebari frecvente Propune medic