Date generale:

Dr. Stoian Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland.

  • ginecolog
  • spital particular

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Centrul Medical Gynecoland

-

021.337.29.53;
021.336.43.73

Oameni de calitate

trimis de Manea Loredana

Medicii merita pretuiti, respectati pentru ca sÂ?i-au pus viata in slujba semenilor. Se cuvine, sa le multumim mai des si sa ne rugam sa le dea bunul Dumnezeu sanatate si impliniri pe toate planurile. Satisfactia oamenilor in halate albe este aceea de a vedea ca isi fac semenii sanatosi, dar poate fi dublata de un spus din suflet.<br><br>Cu respect,

Raspunde acestui mesaj

Un medic extraordinar

trimis de Nicoleta Mitran

Ii multumesc din suflet dr. Stoian Ioan si dr. Jumuga pentru tot profesionalismul de care au dat dovada, rabdarea si grija. Sunt medici de exceptie, la fel ca tot personalul spitalului Gynecoland. Chiar daca am fost acolo sa operez, amabilitatea si modul in care s-au comportat cu mine m-au facut sa ma simt ca intr-o mare familie. Recomand acest spital pentru orice problema in ginecologie aveti.

Raspunde acestui mesaj

Clinica Gynecoland

trimis de Laura N

O clinica care merita tot respectul! Doctori care merita tot ce e mai bun in viata! Pentru sanatate oricat se plateste, dar asta nu inteleg unele persoane! Pentru mine este cea mai buna clinica si o recomand pentru toate femeile!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
91%
87%
90%
86%
89%
70%
Adresa

Gramont , 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

Piata Regina Maria - Rond Cosbuc

Telefon

021.337.29.53;
021.336.43.73

Site

www.gynecoland.ro

Email

office@gynecoland.ro


Intrebari frecvente Propune medic