Date generale:

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie.

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

-

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Dr. Pana Stelian

trimis de teodora radu

Imi pare sincer rau pentru tine si bebelusul tau, eu din fericire mi-am schimbat medicul la timp (16 saptamani).

Si am adus pe lume un baietel sanatos si frumos cu ajutorul dr. Pechi Laurentiu, iar acum sunt insarcinata si cu fetita.

Din ce am observat dr. Pana este foarte implicat pentru cazuri de chirurgie, cazuri mai grave pentru ca mie mi-a fost recomandat de soacra mea care a fost foarte multumita, dar la ea a fost un caz de operatie complicata, asta nu il scuza, in nici un caz.

Doamne ajuta ca doar El ne indeamna la cele mai bune alegeri!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Pana Stelian

trimis de Mihaela

Buna!

Din pacate, pe Dr. Pana, l-am considerat "doctorul sufletului meu", era medicul meu ginecolog de 6 ani si nu aveam de ce sa ma plang, se purta frumos, era atent, ma asculta si nu statea cu mana intinsa!

In 2010, am fost inssarcinta, normal ca daca era medicul meu, la dansul am fost sa imi urmareasca sarcina, si de aici poveste:

1. nu mi-a dat sa fac niciun set de ananlize
2. ecografia de 12 saptamani, am facut-o eu unde am considerat pentru ca dansul plecase in concediu si nu ma trimesese nicaieri sa fac acea ecografie si dublu test
3. la ecografia de 12 saptamani, s-a constatat ca am incontinenta cervico-istmica, adica colul meu uterin era de 2, 5 cm si deschis, drept pentru care trebuia sa mi se faca cerclaj
4. dansul nu a fost de acord cu acest cerclaj, pentru ca nu aveam "un istoric de sarcini pierdute"
5. la o luna de zile, pierdusem dopul gelatinos si a hotarat sa imi faca cerclaj, cerclaj, care a fost facut asa....sa fie
6. dupa o luna de stat numai in pat, mi s-au rupt membranele si uite asa din cauza ca nu am avut istoric in sarcini pierdute acum incepeam sa am, am pierdut un bebelus de 5 luni jumatate!

Multa bafta fetelor care il aveti ca medic!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Pana Stelian

trimis de Un sotz.

In 2005, sotia vine acasa si spune ca a fost la ginecolog si are un fibrom uterin. Ajungem la Filantropia prin trimiterea medicului de familie. La registratura merg eu si o intreb pe tipa de acolo care medic e mai bun pentru ginecologie. Tipa imi zice ca e Dr.Pana. Facem internarea si dupa o ora iese sotia in pijama si imi zice ca a consultat-o si trebuie scos uterul, bineinteles cu trompe si ovare. Ii zic ca nu sunt de acord ca are 35 de ani si ramane mutilata, mai ales ca nu avem copii. Il gasesc pe dr. Pana dupa 2 ore si ii spun ca nu sunt de acord. Omul zice ca atunci va scoate fibromul cu riscurile de rigoare. A doua zi o opereaza timp de 2,5 ore. La sfarsit cel care la asistat a spus ca nu a vazut asa spurcaciune de fibrom in viata lui la o femeie de 35 de ani. Dr. Pana nu a vrut sa ia nicio atentie de la mine. Ii multumesc si pe aceasta cale. Sora mea a fost nascuta cu tatal lui in 55, care a fost ginecolog tot acolo la Filantropia.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
62%
55%
67%
65%
62%
66%
Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

021.318.89.30 / 021.318.89.37

Site

www.SpitalulFilantropia.ro

Email

filantropia_2006@yahoo.com


Intrebari frecvente Propune medic