16 opinii ; maternitate
Medic: ginecolog
Unitate medicala: spital de stat

Dr. Stamatian Florin

Prof. Dr. Stamatian Florin medic primar obstetrica ginecologie in Sectia Clinica Obstetrica Ginecologie I a Spitalului Clinic Judetean Cluj-Napoca.

Prof. Dr. Stamatian Florin medic primar obstetrica ginecologie in Sectia Clinica Obstetrica Ginecologie I a Spitalului Clinic Judetean Cluj-Napoca.

obstetrica ginecologie

Sectia Clinica Obstetrica Ginecologie I

Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca

luni, marti, miercuri, joi, vineri intre orele 13:00-20:00

0264.555.601

Ai folosit serviciile Dr. Stamatian Florin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Stamatian Florin
De Roxana pe 23 Aprilie 2013

Un profesionist desavarsit. Ii multumesc pentru ca s-a preocupat atat de mine cat si de fetita mea. Respect pentru dansul.

Dr. Stamatian Florin
De Biro Szasz Eniko pe 13 Martie 2013

Buna ziua,

In primul rand, va multumesc din suflet, pentru atitudinea pozitiva, pe care ati avut fata de mine, pentru implicarea dumneavoastra in investigatie, pentru buna dispozitie, umorul dumneavoastra cu care m-ati ajutat sa trec peste toate. Sunteti un profesionist, va felicit pentru tot ce ati facut pentru mine si bebele meu. Multa multa sanatate!

Va multumesc toata viata domnule profesor
De LUK pe 29 Noiembrie 2012

O sa-i multumesc toata viata domnului profesor pentru tot ce a facut pentru mine si familia mea, datorita acestui om minunat azi sunt inca o data mama unui baietel. Nu am crezut niciodata ca exista un astfel de om care sa te ajute neconditionat. Am sa ma rog toata viata la Dumnezeu sa va dea sanatate sa mai puteti ajuta si alte femei care si-au pierdut speranta!

Medic deosebit
De CAMPAN CRINA pe 17 Mai 2012

La multi ani, multa sanatate si viata lunga sa puteti ajuta multe femei care doresc sa fie mamici. Cu respect pacienta dumneavoastra, Crina de la Bistrita.

O somitate
De Pavel maria pe 27 Octombrie 2011

Domnul Stamatian este o somitate in medicina, nu va luati dupa toate barfele, pt ca nu stiu ce vorbesc! Eu am fost sa mi fac amniocenteza la dansul si a fost foarte bine. Si numai un om destept are simtul umorului. Ii multumesc din suflet pt tot sprijinul acordat!

Dr. Stamatian Florin
De OPREA MARIA pe 06 Decembrie 2010

Un om de incredere, profesionalismu isi spune cuvantul!

Dr. Stamatian Florin
De Schiteanu stefania pe 26 Octombrie 2010

Am uitat sa spun ca datorita dumnealui azi am ajuns bunica unei nepotele minunate. Ii multumesc pentru viata pe care mi-a daruit-o. Ii multumesc ca exist.

Dr. Stamatian Florin
De Schiteanu stefania pe 26 Octombrie 2010

Sunt operata de medicul Stamatin in anul 1984, de cancer genital, si pot spune ca pentru mine este un inger, un geniu al medicinei, un medic care mi-a demonstrat ca face asta cu pasiune si daruire. Aveam 26 ani si eram disperata, veneam din Oltenia, dupa lungi si umilitoare tratamente la Bucuresti. Am ajuns la dumnealui disperata si saraca totodata si iata traiesc si acum ,am 43 ani. Sa ne traiti domnule Stamatian. Avem nevoie de dumneavoastra.

Dr. Stamatian Florin
De Alexandra pe 23 Septembrie 2010

Cu ajutorul lui Dumnezeu si al dr. Stamatian am o fetita frumoasa si sanatoasa dupa 4 ani de incercari zadarnice de a ramane insarcinata. Multumesc Domnului ca mi l-a scos in cale pe dr. Stamatian. Multa sanatate ii doresc.

Pentru Maria Marghitas
De Medeea pe 22 Iulie 2010

Nu te iei dupa barfe, ci dupa rezultat, logic. Dar ce faci cand nici macar nu ai un rezultat pentru ca dr. nu se implica? Nici nu pot sa spun cata incredere am avut in dansul ca o sa ma ajute si el nici macar nu m-a ajutat cu nimic...nicio analiza? Cele care au copii pot vorbi de bine, dar cele care se duc sa mai cerseasca un diagnostic ce pot zice? ca e un dr. de nota 10? Never!

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza