Urmareste-ne:
Dr. Simu Rares
3 opinii
Medic:
homeopat
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Simu Rares

Dr. Simu Rares - imunolog, alergolog, homeopat. Autor al brevetului Metoda de tratament prin campuri electro-magnetice.

Dr. Simu Rares - imunolog, alergolog, homeopat. Autor al brevetului Metoda de tratament prin campuri electro-magnetice.

imunologie;
alergologie;
homeopatie;

Cabinet Apiestetic

marti - joi: 11:00 - 20:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.317.37.91 / 0744.496.293

Ai folosit serviciile Dr. Simu Rares? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Medic foarte bun
De Stefan pe 14 Octombrie 2015

Domnul doctor Rares Simu a tratat-o pe sotia mea de mastoza chistica ( chisturi la san). A fost un tratament de peste un an , timp in care domnul doctor si-a facut datoria pe deplin. Nu sta la povesti niciodata, raspunde la telefon ori de cate ori bolnavul are nevoie de un sfat. Este foarte ocupat si aceasta denota calitatile sale ca medic. Este un specialist extraordinar. Il recomand !

Nu ii pasa de oameni
De No name pe 19 Ianuarie 2015

Nu ii pasa de oameni, asta ar fi primul lucru pe care ar trebui sa il gasesti la un medic homeopat.

Nu am reusit sa obtin o consultatie pentru ca ma refuzat de fiecare data. Desi consultatia e cu plata, 200 ron, I s-a parut convenabil sa plece pentru ca nu mai avea consultatii pana la ora 7 cand urma eu sa ajung. Acest lucru il aflu cu 15 min inainte de consultatie.

Alta data am avut la 1.30 pentru ca puteam ajunge in pauza de masa.am stat pana la 2 jumate si nu m-a primit pentru ca intarziase si voia sa consulte alti oameni inaintea mea, desi aveam programare. I-am zis ca nu nai pot sta pentru ca sunt in pauza de masa si a ridicat din umeri. Inadmisibil.

Medic foarte bun
De Marin pe 05 Martie 2014

Este un medic foarte bun, il recomand cu incredere.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!