Urmareste-ne:
Dr. Scurtu Bogdan
71 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Scurtu Bogdan

Dr. Scurtu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

Dr. Scurtu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

obstetrica - ginecologie

Clinica Omini Clinic

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0232.216.260 / 0728 450 098

Ai folosit serviciile Dr. Scurtu Bogdan? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Andreea pe 31 Ianuarie 2017

Stie cineva daca il pot gasi si pe facebook.As dori sa iau legătură personal cu domnul doctorsau e-mailul domnului doctor .

medic extraordinar
De Monica pe 28 Noiembrie 2016

Dr. Scurtu este un medic pe care il recomand cu tot sufletul.Are o relatie deschisa cu pacientii, raspunde prompt si cu rabdare oricarei solicitari, este implicat si atent. Intr-adevar monitorizarea se face prin clinici private unde preturile nu sunt chiar de neglijat, dar din punctul meu de vedere, merita. La urmatoarea sarcina cu siguranta il voi alege tot pe dumnealui.

Buna ziua!
De Faur Alina-Alexandra pe 28 Octombrie 2016

Imi doresc să aflu adresa de e-mail a domnului doctor Scurtu Bogdan , aș dori să-i trimit niște rezultate al unor analize . Multumesc! Aștept răspunsul vostu. O zi bună!

Doctor
De Geta pe 23 Septembrie 2016

As vrea sa aflu adresa de email al domnului doctor.

medic ff bun
De Ita pe 22 Mai 2016

Il recomand mai ales pt eco.

un medic extraordinar
De Bac ioana pe 10 Aprilie 2016

Buna ziua tuturor doamnelor si domnisoarelor.il recomand pe acest medic din toate punctele de vedere.

doctor de recomandat
De Lucy pe 02 Ianuarie 2016

desi e un doctor tinar este un doctor bun. e sufletist si implicat. ...scump pentru ca il gasesti la cabinete care dupa parea mea is dotate. de cite ori am avut nevoie mi a raspuns la telefon. recomand

doctor
De Delia pe 02 Ianuarie 2016

Buna! Draga Emilia imi poti lasa o adresa de email sa putem vorbi mai multe despre dl. doctor?

un medic bun si scump
De Emilia pe 11 Decembrie 2015

este un medic profesionist si intr-adevar scump
insa tot ce e scump e si de calitate
felicitari

colaboarare foarte buna!
De Anastasia pe 17 Octombrie 2015

calm, atent, sufletist, bine pregatit

Contact Dr. Scurtu Bogdan

Adresa

Grigore Ureche, 2, Iasi, Iasi

Reper Bl. 6 Martie Iasi
Telefon 0232.216.260 / 0728.450.098
Site www.ominiclinic.ro
Email office@ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!