Date generale:

Dr. Samarghitan Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie, Mures.

  • ginecolog
  • spital de stat

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures;

-

-

Multumiri domnului doctor

trimis de ramo

Nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva. Tot ce pot sa spun e ca eu si fetita mea care acum are aproape 3 anisori traim datorita bunului domn doctor. Asadar ii sunt extrem de recunoscatoare. Este un medic extraordinar care stie ce face si asadar isi cunoaste bine meseria.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Samarghitan Ioan

trimis de gabriela

Eram la cluj la urgenta cu trompa uterina proaspat rupta de la o sarcina extrauterina
am refuzat internarea si m-am dus la mures fiind mai aproape de casa acolo, acest domn doctor m-a trimis acasa cu recomandarea "comprese" desi aveam recomandarea spre operatie de urgenta de la cj, dureri incredibile, burtica efectiva de la hemoragia interna. Norocul meu a fost o tanara rezidenta care a insistat sa ma plimbe putin pe sectie iar dupa juma de ora s-a schimbat medicul de garda care cand m-a vazut m-a bagat repede in sala de operatia. Acum am multumesc lui Dumnezeu, o burtica de 28 saptamani, si pt am recomandarea sa nasc la spital(sarcina cu risc)iar ginec la care merg mi-a explicat ca nu are cum sa-mi garanteze prezenta la nastere. Mi-am spus ca o sa iau planificarea pe luna august cand tre sa nasc, iar daca or sa ma ia durerile cand e de servici acest domn o sa mai stau cuminte acasa. N-am avut altele de-a face cu ginecologia mures dar daca stiti inconveniente despre alti medici de la spital va rog spuneti-mi si mie ca sa fiu pregatita.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Samarghitan Ioan

trimis de gianina

Am fost internata in spital si mi-a sistat tratamentul pt. ca nu i-am dat nici un ban, iar la cabinet la el la particular dupa ce mi-a facut eco mi-a zis ca nu poate sa-mi faca analize sa vin in alta zi (eu nu eram din Tg. Mures).

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
46%
46%
46%
46%
46%
80%
Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Reper

-

Telefon

0265.212344

Site

www.spitalmures.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic