Date generale:

Dr. Predoi Silviu Adrian - medic specialist ecografie obstetricala si ginecologica, supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro), histeroscopie si amniocenteza, specializare in Management medical.

Cu o experienta profesionala de peste 14 ani, dr. Predoi Silviu Adrian a pus bazele primei sectii specializate exclusiv in medicina materno-fetala - Departamentul de Medicina Materno-Fetala din cadrul Spitalului Judetean Ilfov "Sf. Imparati Constantin si Elena" si ulterior, Departamentul de Reproducere Umana Asistata din cadrul Spitalului Life Memorial al Medlife SA. In ultimii 3 ani a condus, in calitate de Director Medical, Departamentul de Medicina Materno - Fetala din cadrul Life Memorial Hospital si a facut parte din echipa de medici Medlife.

Incepand cu data de 1 octombrie 2010, dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv retelei de clinici private Promed System. Aceasta a fost infiintata in 1997 chiar de catre Silviu Predoi si este singura retea de clinici specializate in medicina materno - fetala din Romania.

Echipa Promed System colaboreaza constant cu Giles Palmer, senior embriolog cu experienta de peste 20 de ani Ón embriologie si tehnici de reproducere umana asistata, Director al Departamentului de Reproducere Asistata Mitera Hospital din Atena.


Dr. Silviu Predoi declara:

"Am decis sa renunt la colaborarile pe care le aveam cu alte clinici private pentru a ma dedica exclusiv business-ului propriu. Promed System este singura clinica din Romania specializata in medicina materno-fetala – si prin aceasta ma refer la faptul ca aceste clinici ofera solutii medicale complete pentru femei si, in special, pentru femeile insarcinate sau pentru cele care isi doresc un copil. Toate acestea sunt posibile datorita echipei de medici ultraspecializati si echipamentelor de ultima generatie. Promisiunea pe care o fac alaturi de Promed System este ca, odata ce ajung la noi, pacienții intra intr-un circuit de analiza si diagnostic ce respecta standarde internaționale, cu acces la cei mai buni specialisti din domeniu, care le explica pas cu pas toate etapele de diagnostic si tratament prin care trec."

  • ginecolog
  • clinica

ecografie obstetricala si ginecologica; supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro); histeroscopie si amniocenteza;
specializare in management medical;

-

Clinica Promed System Bucuresti - clinica specializata in medicina materno - fetala

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0212.309.087 / 0735.838.884

Spital Wellborn

trimis de

Pe domnul Dr Silviu Predoi il gasiti in cadrul spitalului Wellborn, la adresa Str Brodina, Nr 3, Sector 1, Bucuresti. Toata echipa Promed s-a mutat aici. Puteti stabili o programare la: 0785 212 632 sau office@wellborn.ro Pentru mai multe informatii, puteti accesa: www.wellborn.ro

Raspunde acestui mesaj

Amniocenteza

trimis de Natalia

Astazi mi-a facut amniocenteza si sunt placut impresionata de Dl. Doctor si echipa dansului. Chiar daca xilina nu prea si-a facut mega efectul, la amniocenteza nici nu prea ai ce durere sa simti, mai curand un discomfort care de altfel este foarte suportabil.

Procedura presupune anumite riscuri printre care si pierderea sarcinii, este bine sa intelegem ca ne asumam aceste riscuri odata ce acceptam sa facem amniocenteza.

Mie mi s-au explicat toti pasii procedurii, inclusiv mi-au fost descrise senzatiile pe care in mod normal le simte orice femeie ce face amnio! Nota 10!

Il recomand tuturor femeilor ce au nevoie de ajutorul Domniei sale.

Raspunde acestui mesaj

Fertilitate!

trimis de Carmen

Si eu am ramas insarcinata din prima insemincare la dumnealui la clinica Promed. In mai m-am dus cu probleme de fertilitate, in iunie am facut analize si in iulie eram gravida! Sa ii dea Dumnezeu sanatate!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
105%
86%
88%
86%
90%
88%
Adresa

Stockholm, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

0212.309.087 / 0735.838.884

Site

www.clinica-promed.ro

Email

bucuresti@clinica-promed.ro


Intrebari frecvente Propune medic