Urmareste-ne:
3 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Predoi Deliana Maria

Dr. Predoi Deliana Maria medic specialist obstretica - ginecologie.

Dr. Predoi Deliana Maria medic specialist obstretica - ginecologie.

tehnici de reproducere asistata, ecografie si colposcopie

obstretica - ginecologie

Life Memorial Hospital

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.209.40.31

Ai folosit serviciile Dr. Predoi Deliana Maria? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Foarte buna
De Florea Mihaela pe 31 Ianuarie 2014

Ma numesc Florea Mihaela si pot spune ca este un dr. excelent de un profesionalism maxim, un om deosebit. Datorita acestui om am un baietel superb. Multumesc.

Dr. Predoi Deliana Maria
De Cris pe 12 Aprilie 2011

Si eu am fost si sunt foarte multumita de dumneaei.

Dr. Predoi Deliana Maria
De Anda Munteanu pe 11 Martie 2011

Un profesionist de nota 20, acum lucreaza la Promed System si am fost foarte multumita la fiecare vizita. O recomanad cu multa incredere.

Contact Dr. Predoi Deliana Maria

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.209.40.31
Site www.memorialhospital.ro
Email office@memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!