Date generale:

Dr. Poiana Nicolae - conferentiar, medic specialist obstetrica - ginecologie.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

-

pentru informatii sunati la urmatoarele numere de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Exceptional

trimis de mary

Un medic de mare clasa cum rar intalnesti, apreciaza femeia si asta o simti in primul rand la consult, are grija si trage niste tighele estetice (ma refer la operatii), isi da interesul si incearca sa te trateze si sa gaseasca solutii cat mai favorabile si nu te trimite urgent la histerectomie (indepartarea uterului, anexelor) cum fac alti dr, intradevar nu e lingusitor, iti spune verde in fata ce are de zis. Cat despre preturi: sunt normale, chiar mai mici decat la alte clinici private. Sincer ma tem ca imbatraneste si va renunta la meseria pe care o face cu atata pasiune. M-as duce dupa el oriunde in lume!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Poiana Nicolae

trimis de pacienta

Domnul Profesor este un doctor extraordinar si un om de exceptie.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Poiana Nicolae

trimis de O fosta pacienta

Important, dar ahtiat dupa bani. Asta e tot ceea ce conteaza pentru el. Ca si pacienta esti un cobai. Sora mea e patita cu el. A ramas insarcinata si dupa 2 luni i-a spus ca, conform unei analize, o sfatuieste sa faca avort pentru ca bebele risca sa se nasca cu probleme. De asemenea i-a inoculat ideea ca orice sfat i-ar da alt doctor, face copilul pe riscul ei si sa nu vina sa ii bata obrazul la 2 ani, cand isi va da seama ca bebele e retard. In schimb i-a promis ca va avea alt copil, sanatos, el garantand pentru asta. Dupa 6 luni, a ramas din nou insarcinata. Totul bine si frumos, dar dupa 6 luni i-a spus ca trebuie sa ii faca serclaj dar, stiind ca sora mea isi face in general toate analizele in afara tarii, i-a interzis sa calatoreasca si sa il creada pe cuvant ca ii trebuie serclaj, chiar daca nu exista nici o suspiciune de a pierde sarcina sau de a naste prematur. Doar asa, "ca sa fiti mai sigura si ca sa va puteti continua viata normala". A facut-o si pe asta!
Dupa 2 ani si dupa discutii cu mai multi doctori ne-am dat seama ca asta a fost doar o strategie de a stoarce mai multi bani de la ea, vazand-o ca are de unde da. Riscul de a fi nascut un prim copil cu probleme nu exista, dar astfel nu putea lua bani mai multi de la ea.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
48%
51%
62%
62%
65%
31%
Adresa

Gheorghe Polizu , 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

021.212.92.04

Site

www.polizu.ro

Email

sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro


Intrebari frecvente Propune medic