Date generale:

Dr. Peteanu Valentin, medic obstetrica-ginecologie, Isis Medical Center.

  • ginecolog
  • spital particular

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Isis Medical Center

asistenta medicala 24 din 24

programari@maternitate-constanta.ro

Dr. Peteanu Valentin

trimis de Nicoleta

Si eu am fost la dr. Peteanu si nu l-as recomanda la nimeni. Imi facea eco in fiecare luna cand mergeam la dansul si nu a vazut ca fetita mea are probleme. M-am internat in spital din cauza ca am avut o scurgere maro la 36 de saptamani si cand mi-a facut eco, sotia, adica doctora Peteanu a descoperit ca fetita avea hernie diafragmatica si mai zis ca nu se poate face nimic si ca trebuie sa nasc de urgenta pentru ca o sa moara la nastere. Si asa a fost, am stat intrenata o saptamana si am nascut la 37 de saptamani, iar fetita mea a murit la nastere. Nu dau vina pe medic, dar daca si-ar fi dat mai mult interes, eu cred ca ar fi vazut ca copilu are probleme, desi eu mergeam in fiecare luna la dansu. Il recomand pe dr. Cristurean anul trecut in octombrie am nascut cu dansu prin cezariana si am un baietel sanatos. E un medic extraordinar si foarte atent cand face o ecografie.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Peteanu Valentin

trimis de monica

Si eu sunt la domnul dr. Peteanu Valentin si sunt foarte multumita de el. Eu nasc in iunie cu dansul, este un doctor foarte atent si calm, ceea ce dansul mi-a zis s-a adeverit, am incredere totala in el si il recomand tuturor femeilor care vor sa mearga pe perioada sarcinii la un doctor bun!!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Peteanu Valentin

trimis de Nicoleta

Am nascut acum 8 ani cu dansul si peste 2 luni voi naste, iar tot cu dumnealui si tot prin cezariana, deoarece la prima sarcina am avut probleme, dar dl dr. Peteanu a fost alaturi de mine si totul a fost ok. Este un om in adevaratul sens al cuvantului, calm, grijuliu, cu bun simt, iar pe plan profesional, excelent. Am toata stima, respectul si increderea in dl dr Peteanu.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
60%
60%
60%
60%
60%
52%
Adresa

Mircea cel Batran, 102, Constanta, Constanta

Reper

-

Telefon

0341.463.344; 0722.228.338

Site

www.maternitate-constanta.ro

Email

office@isis-med.ro


Intrebari frecvente Propune medic