Date generale:

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie. Grad profesional: Medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, profesor universitar "UMF Carol Davila"
Competente: Ecografie obstetricala si ginecologica, endoscopie ginecologica, colposcopie, planning familial, medicina materno-fetala; oncologie ginecologica .

  • ginecolog
  • spital particular; clinica

ginecologie

ginecologie

Medlife Memorial Hospital

miercuri 14:30-20:00

021.9646

Medic ginecolog

trimis de Maria

D-na Ramona, va rog mult, puteti mentiona numele doctorului /doctorilor ginecologi la care v-ati dus?Caut un medic ginecolog bun!

Raspunde acestui mesaj

Un om deosebit

trimis de Marina Dumitru

Am fost operata acum o luna la Medlife Grivita si pot spune ca datorita dl. prof. dr. Pelinescu - Onciul totul a decurs fara probleme. Am avut incredere atat in dl. prof. cat si in echipa condusa de dansul si nu m-am inselat. Am fost mai mult decat multumita de absolut tot, de la dr. anestezist (dna. dr. Boscan), terapie intensiva, saloane, asistente, tratamente, mancare, curatenie si pana la disponibilitatea dl. prof. Pelinescu-Onciul. Va multumesc din suflet tuturor, sunteti absolut niste oameni deosebiti!

Raspunde acestui mesaj

Va rog, ajutor

trimis de Adina

Buna ziua! Am citit mesajul dumneavoastra, si se pare ca diagnosticul meu seamana cu cel al dumneavoastra (neoplazie intraepiteliala de grad inalt CIN 3 si carcinom in situ CIS al colului uterin, limitat la nivelul buzei anterioare). Va rog frumos, daca puteti, sa-mi dati numele si un numar de telefon al medicilor cu care ati rezolvat problema. Sunt din Focsani, am 37 ani si doi copii. Aici, pe baza analizei efectuata in luna iunie, mi s-a recomandat extirpare uter si de aceea as vrea sa actionez repede. Multumesc mult si multa sanatate!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
79%
83%
86%
86%
85%
73%
Adresa

Calea Grivitei, 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

021.9646

Site

www.medlife.ro

Email

office@medlife.ro; info@medlife.ro


Intrebari frecvente Propune medic