Urmareste-ne:
Dr. Oprescu Daniela
39 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Oprescu Daniela

Dr. Oprescu Daniela medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Oprescu Daniela medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Dr. Oprescu Daniela? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Oprescu
De Nistor catalina pe 06 Februarie 2017

Buna ziua.Am nascut cu dansa in 2012, acum sunt insarcinata din nou si tot la dansa o sa merg...este un doctor care chiar isi da interesul, nu este ca ceilalti dupa bani, chiar stie meserie, este imposibil daca o vezi o data sa nu iti doresti sa o revezi, este un om minunat, doar cand o vezi iti da o stare de bine. Inca mai exista si doctori adevarati.

ma poate ajuta sa pot optine o sarcina
De Mary pe 27 Ianuarie 2017

ma chinui de 6 ani sa ramin insarcinata am fost la 2 doctori pana acum si amandoi mi-au spus k sunt bn.am facut analize si sotul spermograma,credeti ca doamna doctor oprescu daniela ar putea sa ma ajute multumesc.

Doctor de suflet:)
De Soare Viorela pe 19 Ianuarie 2017

Cineva spunea intr-un comentariu mai jos, ca e suficient sa o vezi pe hol si ai o stare de bine! Exact asta simt de fiecare data cand o vad pe doamna doctor. Sunt un om norocos ca am cunoscut un astfel de doctor! O ador!

Doctor de milioane
De Theroxx_me pe 22 Noiembrie 2015

Am nascut cu Dna Dr de 2 ori,natural ambele nasteri. Este un Dr de exceptie, un om vesel, pozitiv,de incredere..O recomand cu sufletul!

Daniela Oprescu
De Iancu andreea pe 18 August 2015

Doamna doctor este o raza de soare am nascut acum 1 an natural cu dansa si as recomandao cu cea mai mare incredere numai cuvinte de lauda pentru dumneaiei

o doamna doctor de nota 10, plina de viata
De Arina pe 28 Iulie 2015

Doamna doctor este o raza de soare, atenta, pozitiva, profesionista, curajoasa, dedicata 100%, ajuhge sa o vezi pe holurile spitalului alergand intre o urgenta si cabinetul mereu plin si iti da o incredere si o stare pozitiva incredibile. Face fata cu zambetul pe buze unui volum de munca enorm si este atenta la fiecare pacienta in parte chiar daca a fost de garda 24h. Exact medicul la care nu indrazneam sa visez, dupa o experienta lunga cu o doctorita rigida si dominatoare pe care nu o puteai intreba nimic. Nota 10 cu coronita pentru doamna doctor!!!

Profesionista
De Popescu Florentina pe 31 Octombrie 2014

Am nascut prin cezariana in luna iulie. Dna doctor mi-a respectat dorinta de a naste pe cale naturala. Dupa mai mult de 42 de saptamani, bebe nu a dat niciun semn ca ar dori sa vada lumina zilei, mi s-a provocat nasterea, nimic. Intr-un final s-a recurs la cezariana. Totul a fost ok. In prezent, eu si baietelul suntem foarte bine. Recomand cu toata increderea sa urmariti sarcina si sa nasteti cu dna dr Oprescu.

Super Multumita!
De Soare Viorela pe 29 August 2014

Am nascut acum 7 ani la Polizu cu dna dr. Oprescu. Acum urmeaza sa nasc din nou in februarie, tot cu dansa. Am fost si sunt foarte multumita.

Dr. Oprescu Daniela
De Melania pe 30 Mai 2014

Am ajuns la doamna doctor printr-o urgenta de la spitalul Floreasca. Era sa pierd bebele in saptamana a 7-a. M-a internat in spital dar timp de 6 zile a trecut o singura data pe la mine si ne-am mai vazut pentru 5 minute la extrenare, dar fara prea multe recomandari.

Eu am o malformatie congenitala si exista oricand riscul de a pierde sarcina. Am observat ca asta nu conteaza prea mult pentru dansa. Azi am mers la ecografie la spital si cu toata ca m-a chemat la ora 10, am astept pana la ora 14:30 sa ma primeasca. In 2 minute a facut ecografia, nu a zis cat masoara, cat cantareste nimic. Nu stia cum sa termine mai repede cu toate ca am cotizat de cum am intrat.

Recomand cu incredere!
De Lazar Ana pe 07 Martie 2014

De la 5 luni a trebuit sa imi caut alt doctor ginecolog deoarece Nu eram multumita, cineva mi-a recomandat-o pe Dna Dr Oprescu si a fost alegerea cea mai buna, o fire blanda, calma care te linisteste si iti raspunde la toate intrebarile, mi-a respectat decizia de a naste natural si chiar daca au fost probleme in travaliu m-a ajutat sa nasc natural. Si la urmatorul copil tot la Dna Dr Oprescu voi merge!

Contact Dr. Oprescu Daniela

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635
Site www.polizu.ro
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!