Dr. Nurciu Mihai pagina anterioara
64%
68%
64%
64%
64%
48%
Adresa

Dr. Ion Craciun, 484, Arges, Calinesti

Reper

-

Telefon

0248.651.550

Site

www.spitalul-calinesti.ro

Email

licitatie_spit@yahoo.com

100%

Medic extraordinar

trimis de Barascu Elena Diana

Este un medic minunat, cu zambetul pe buze! Doamne asa ceva mai rar! Va recomand sa mergeti la dansul este super! Este deschis si se poarta foarte frumos!

Raspunde acestui mesaj
100%

Medic foarte bun

trimis de mariana

Fetelor, va spun sincer doctor ca dl Nurciu mai rar, desi gurile rele spun ca ar fi vinovat de nu stiu ce tragedie sau necaz care s-a abatut asupra altora. Sunt doar durerile celor care si-au pierdut ceva drag pentru ca asa a vrut Dumnezeu, nu doctorii decid soarta pacientielor ei sunt doar cei care ne ajuta sa facem voia Domnului. Imi pare rau pentru toti cei care sufera, dar doctorul Nurciu s-a dovedit ca este un medic bun si dovedeste prin faptul ca are mii de paciente care vin cu drag la cabinet si fara frica de dureri si riscuri.

Raspunde acestui mesaj
100%

Un doctor minunat

trimis de radulescu

Din punctul meu de vedere pot spune ca m-a ajutat enorm de mult in fiecare problema pe care am intampinat-o, cu care am avut. Am trecut cu bine dupa vizita la dumnealui.

Raspunde acestui mesaj
100%

Foarte buna

trimis de vlasceanu cristina elena

Este o persoana minunata,disponibila intotdeauna, mereu cu zambetul pe buze inaintea pacientelor intr-un cuvant este o persoana de incredere si cu o foarte buna pregatire.D-na Gabriela tin sa va spun ca eu am lucrat cu doctorii din Pitesti si ati facut bine ca ati fugit de ei pentru ca sunt niste "macelari". Imi pare nespus de rau ceea ce vi s-a intimplat, dar cred ca asa a vrut Dumnezeu, nici unul dintre noi nu putem sa ne punem inaintea lui. Cred ca nu stiti ce inseamna a fi medic, v-ati pus vreodata in locul domnului doctor Nurciu? Si nu numai.

Raspunde acestui mesaj
20%

Dr. Nurciu Mihai

trimis de vasile gabriela corina

Eu am nascut cu acest doctor, am fugit de doctorii din Pitesti de frica lor si am ajuns pe mana acestui individ din cauza caruia mi-a murit bebelusul (primul) si toate astea pt ca nu si-a dat interesul m-au apucat durerile in ziua de Sf. Petru, iar domnul era la o petrecere de care nu s-a putut lipsi.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Nurciu Mihai

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau: Ma oblig sa respect politica de publicare a comentariilor pe site

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK