Urmareste-ne:
Dr. Nurciu Mihai
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nurciu Mihai

Dr. Nurciu Mihai medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges.

Dr. Nurciu Mihai medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0248.651.550

Ai folosit serviciile Dr. Nurciu Mihai? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Medic care stie ce face
De Luminita pe 27 Iulie 2016

Un doctor exceptional , mereu cu zambetul pe buze si intodeauna are o incurajeare sau sfat bun de urmat. Multumesc Domnule Doctor

Medic extraordinar
De Barascu Elena Diana pe 22 Iulie 2014

Este un medic minunat, cu zambetul pe buze! Doamne asa ceva mai rar! Va recomand sa mergeti la dansul este super! Este deschis si se poarta foarte frumos!

Medic foarte bun
De Mariana pe 07 Iulie 2013

Fetelor, va spun sincer doctor ca dl Nurciu mai rar, desi gurile rele spun ca ar fi vinovat de nu stiu ce tragedie sau necaz care s-a abatut asupra altora. Sunt doar durerile celor care si-au pierdut ceva drag pentru ca asa a vrut Dumnezeu, nu doctorii decid soarta pacientielor ei sunt doar cei care ne ajuta sa facem voia Domnului. Imi pare rau pentru toti cei care sufera, dar doctorul Nurciu s-a dovedit ca este un medic bun si dovedeste prin faptul ca are mii de paciente care vin cu drag la cabinet si fara frica de dureri si riscuri.

Un doctor minunat
De Radulescu pe 12 Februarie 2013

Din punctul meu de vedere pot spune ca m-a ajutat enorm de mult in fiecare problema pe care am intampinat-o, cu care am avut. Am trecut cu bine dupa vizita la dumnealui.

Foarte buna
De Vlasceanu cristina elena pe 03 Ianuarie 2012

Este o persoana minunata,disponibila intotdeauna, mereu cu zambetul pe buze inaintea pacientelor intr-un cuvant este o persoana de incredere si cu o foarte buna pregatire.D-na Gabriela tin sa va spun ca eu am lucrat cu doctorii din Pitesti si ati facut bine ca ati fugit de ei pentru ca sunt niste "macelari". Imi pare nespus de rau ceea ce vi s-a intimplat, dar cred ca asa a vrut Dumnezeu, nici unul dintre noi nu putem sa ne punem inaintea lui. Cred ca nu stiti ce inseamna a fi medic, v-ati pus vreodata in locul domnului doctor Nurciu? Si nu numai.

Dr. Nurciu Mihai
De Vasile gabriela corina pe 18 August 2011

Eu am nascut cu acest doctor, am fugit de doctorii din Pitesti de frica lor si am ajuns pe mana acestui individ din cauza caruia mi-a murit bebelusul (primul) si toate astea pt ca nu si-a dat interesul m-au apucat durerile in ziua de Sf. Petru, iar domnul era la o petrecere de care nu s-a putut lipsi.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!