Date generale:

Dr. Nurciu Mihai medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges

-

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0248.651.550

Medic foarte bun

trimis de mariana

Fetelor, va spun sincer doctor ca dl Nurciu mai rar, desi gurile rele spun ca ar fi vinovat de nu stiu ce tragedie sau necaz care s-a abatut asupra altora. Sunt doar durerile celor care si-au pierdut ceva drag pentru ca asa a vrut Dumnezeu, nu doctorii decid soarta pacientielor ei sunt doar cei care ne ajuta sa facem voia Domnului. Imi pare rau pentru toti cei care sufera, dar doctorul Nurciu s-a dovedit ca este un medic bun si dovedeste prin faptul ca are mii de paciente care vin cu drag la cabinet si fara frica de dureri si riscuri.

Raspunde acestui mesaj

Un doctor minunat

trimis de radulescu

Din punctul meu de vedere pot spune ca m-a ajutat enorm de mult in fiecare problema pe care am intampinat-o, cu care am avut. Am trecut cu bine dupa vizita la dumnealui.

Raspunde acestui mesaj

Foarte buna

trimis de vlasceanu cristina elena

Este o persoana minunata,disponibila intotdeauna, mereu cu zambetul pe buze inaintea pacientelor intr-un cuvant este o persoana de incredere si cu o foarte buna pregatire.D-na Gabriela tin sa va spun ca eu am lucrat cu doctorii din Pitesti si ati facut bine ca ati fugit de ei pentru ca sunt niste "macelari". Imi pare nespus de rau ceea ce vi s-a intimplat, dar cred ca asa a vrut Dumnezeu, nici unul dintre noi nu putem sa ne punem inaintea lui. Cred ca nu stiti ce inseamna a fi medic, v-ati pus vreodata in locul domnului doctor Nurciu? Si nu numai.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
36%
40%
36%
36%
36%
23%
Adresa

Dr. Ion Craciun, 484, Arges, Calinesti

Reper

-

Telefon

0248.651.550

Site

www.spitalul-calinesti.ro

Email

licitatie_spit@yahoo.com


Intrebari frecvente Propune medic