62%
64%
64%
68%
61%
37%
Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

021.319.3051 / 021.319.3030

Site

www.scumc.ro

Email

rel_publice@scumc.ro

100%

Nr. telefon dr. Nicodim Ovidiu

trimis de ristoiu cristiana

0722380129 - acesta este nr. tel. al domnului doctor. Succes!

Raspunde acestui mesaj
100%

Nr.de telefon al dl.doctor

trimis de Stancu Luminita

Daca stie cineva numarul de telefon mobil al.dr. Ovidiu Nicodim il rog sa mi-l trimita si mie la adresa: luminita.stancu@yahoo.com. Multumesc mult! L.S.

Raspunde acestui mesaj
100%

Un adevarat profesionist

trimis de ivanov nina

Sa-i dea Dumnezeu rabdare si putere sa o tina tot asa, ca multe femei si-au gasit linistea dupa ce au fost operate de dumnealui. Si eu am fost operata la san de dansul, si de d-nul doctor Panaite, amandoi sunt extraordinari, cautatii cu toata increderea si nu veti regreta. Sunt si ei impovarati de foarte multe cazuri, dar mascheaza foarte bine lucrul acesta si ne intampina cu un zambet cald si plin speranta .Sanatate lor si familiilor lor! Va multumim ca existati domnii nostri!

Raspunde acestui mesaj
100%

Endometrioza

trimis de mari

Pai tocmai asta intrebam si eu daca opereaza endometrioza ca asa sunt toti doctori, dar foarte putini stiu despre aceasta boala. Nr. lui de tel vi-L dau la adresa haisan_mariana@yahoo.com.

Raspunde acestui mesaj
60%

Dr. Nicodim Ovidiu - contact

trimis de ionica

Stie cineva cum poti lua legatura cu Dl.Dr. Nicodim Ovidiu? Eu sufar de polipi de endometru de 10 ani. Au fost extirpati prin histeroscopie de 2 ori si acum s-au refacut. Credeti ca Dl.Dr. Nicodim Ovidiu ma poate ajuta? Va rog sa-mi raspundeti daca aveti cunostinte despre acest doctor si cum se ajunge la el. Multumesc!

Raspunde acestui mesaj
100%

Endometrioza

trimis de mari

Buna, sufar de endometrioza din luna martie a acestui an. M-am operat in august la Giulesti la dr. Ion, dar durerile au continuat. As vrea sa stiu din cate ati mai auzit dr. Ovidiu Nicodim opereaza si endometrioza, ca am inteles ca opereaza cu dr. Panaite Bogdan. Daca nu as vrea sa fac hiserectomie totala, multumesc si astept un raspuns de la voi.

Raspunde acestui mesaj
100%

Un medic extraordinar

trimis de monica savu

Il cunosc pe dl doctor de 1 an, am fost la dumnealui de 4 ori si de fiecare data am plecat foarte multumita. Este primul medic barbat care m-a consultat si nu se compara cu nicio femeie doctor in relatia cu o pacienta. Merg cu incredere la dansul, fie doar si pentru un sfat. Pe mama a operat-o de doua ori si se simte foarte bine. Il recomand tuturor femeilor care au probleme de sanatate. Saptamana aceasta cand am fost la consultatie erau vreo 50 de persoane la usa. Alti 3 medici nu aveau pe nimeni pentru consultatie Toata lumea il astepta pe dl dr Nicodin. A avut rabdare cu fiecare si ne-a tratat ca pe niste doamne, fara sa faca diferente. Ii multumesc din suflet pentru increderea acordata!

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Nicodim Ovidiu

trimis de rotaru sora

Vi-l recomand cu incredere, un doctor foarte bun pe langa chirurg este si un foarte bun psiholog. Multa sanatate ii doresc, sa vindece cat mai multi pacienti.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Nicodim Ovidiu - detalii doctor

trimis de mihaela manole

Buna! Am o rugaminte vreau detalii despre doctorul Nicodim Ovidiu. Am de facut o histerectomie totala si as dori sa merg la dansul.Imi este tare teama si orice amanunt mi-ar fi de folos. Multumesc mult!

Raspunde acestui mesaj
100%

Incredere

trimis de steliana

Este un medic de nota 10. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa poata vindeca cat mai multi pacienti. Pe mine m-a operat si va pot spune ca are o mana de aur.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Nicodim Ovidiu

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau: Ma oblig sa respect politica de publicare a comentariilor pe site

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:


Intrebari frecvente Propune medic