Urmareste-ne:
Dr. Poparlan Neculai
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Poparlan Neculai

Dr. Poparlan Neculai, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt;

Dr. Poparlan Neculai, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt;

obstetrica - ginecologie;

Centrul Medical Poparlan

luni - miercuri - vineri: 14:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 14:00;

Ai folosit serviciile Dr. Poparlan Neculai? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Comportament ok, diagnostic gresit.
De Iuliana Vasiliu pe 24 Iulie 2016

Domnul doctor s-a comportat destul de ok cu mine, dar am renuntat sa mai merg la dansul dupa ce mi-a dat diagnostic de avort incomplet cand de fapt aveam o sarcina extrauterina. Nu s-a informat foarte mult, a pus diagnosticul si gata.

Nu recomand nimanui!!
De Inna pe 19 Mai 2016

E un medic atat de specialozar incat mi-a spus ca nasc fetita pana la 8 luni si am plecat cu gandul asta la spital. Pe langa faptul ca am fost lasata balta de el, am mai nascut si baiat avand un soc imens. Iar consultatiile sunt foarte scumpe, mi-a recomandat gresit medicamente spunand ca sunt anemica si nu era asa, iar la 8 luni jumatate am fost trimisa de el la Iasi spunandu-mi ca o sa nasc un copil cu malformatii. Am nascut cu doamna Tataru care este un medic si o femeie deosebita, un baietel perfect sanatos care are acum 3 luni si jumatate. Nu recomamd nimanui acest medic!!!!

un medic deosebit
De Andreea pe 01 Februarie 2016

un medic deosibit,sunt pacienta dumnealui de 10 ani ,

Parere despre dr.Poparlan
De Gavrilescu Elena pe 20 Ianuarie 2016

In 2010 eram insarcinata in luna a patra .Dr.Poparlan mi-a zis ca sarcina e oprita in evolutie si mi-a dat si trimitere catre chiuretaj.Nu m-am luat dupa el,am cautat un dr adevarat, iar astazi am un baietel minunat de 5 anisori. Inafara de grava eroare pe care a facut-o , modul in care consulta , in care vorbeste... este departe de ce ar trebui sa fie.

Experienta si omenie
De VOICA pe 13 Octombrie 2014

Experienta si omenia caracterizeaza acest medic!

Un medic deosebit
De Andreea stoica pe 13 Septembrie 2014

Am fost placut impresionata de la prima consulttie de rabdarea de care a dat dovada, de tratamentul primit si de eficienta tratamentului. Voi reveni ori de cite ori va fi necesar!

Excelenta in diagnostic
De Gabi pe 06 August 2013

Am fost diagnosticata si tratata de Dl dr Poparlan, am fost totdeauna multumita de atitudinea dlui dr., de tratamentul prescris si de rezultate.

Un medic deosebit
De Mariana hioara pe 20 Iunie 2013

Un ginecolog cu experienta, apreciat in specialitatea lui, cu rezultate excelente confirmate in timp, bun operator, sunt multumita si eu si fata mea de dl doctor!

Excelent diagnostician
De Andreea pe 11 Ianuarie 2013

Excelent diagnostician

Dedicat medicinei
De Vali Cas apu pe 02 Noiembrie 2012

Un medic dedicat profesiei, cald, apropiat, bun diagnostician.

Contact Dr. Poparlan Neculai

Adresa

Mihai Eminescu, 1, Neamt, Piatra Neamt

Reper Bl.D2 Ap.2 3 4 39;
In zona Hotel Ceahlaul;
Telefon 0233.215.744 / 0233.215.717
Site www.poparlan.ro;
Email npoparlan@yahoo.com;
npoparlan@gmail.com;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!