Date generale:

Dr. Mutuliga Greti medic primar obstetrica - ginecologie, Clinica si Centrul Medical Polisano Sibiu.

  • ginecolog
  • clinica

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica si Centrul Medical Polisano Sibiu

-

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.224.482

Dr. Mutuliga Gretti

trimis de Elena

Ati auzit de vreun om, fie el chiar medic, grait numai de bine? Eu am necesitat o intervenite chirurgicala mai aparte. M-au operat 2 medici din Bucuresti, care nu stiu cum sunt cu alte persoane, dar de mine si-au batat joc la propriu, rezolvand nimic. Pana la urma am ajuns la Dr. Mutuliga Gretti ce m-a operat din nou la Polisano si experienta mea a fost una excelenta. Diferenta a fost ca de la cer la pamant intre prima si a doua experienta! Apoi, in timpul primei sarcini si a celei de-a doua m-a supravegheat dumneai si am fost foarte multumita: profesionalism, rabdare, daca ai intrebari, isi face timp sa-ti explice totul, are multe paciente mereu - dovada ca e cautata a medic. Acum intentionez sa nasc al doilea nostru copil, cu dumneai la Polisano. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi reveni cu detalii dupa. Sunt in saptamana 39. Personal, o recomand cu incredere, dar nu uitati: cereti ajutorul lui Dumnezeu la orice medic mergeti!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Mutuliga Greti

trimis de Carp Camelia

Merg la doamna dr. Mutuliga Greti de la inceputul sarcini. In prezent, am 26 de saptamani. Sunt foarte multumita de dumneaei si nu as merge la o alta doctorita, iti explica tot ce ai nevoie sa sti. Este un medic nemaipomenit. De fiecare data cand am ocazia o recomand cu drag.

Raspunde acestui mesaj

Sunt foarte multumita de doamna doctor, e super ok.

trimis de Muntean Andreea

Am 32 de saptamani si de la inceputul sarcinii merg la doamna doctor Mutuliga si sunt foarte multumita de ea. Iti explica tot ceea ce vrei sa afli despre evolutia sarcinii, e foarte calma, e super ok.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
80%
80%
80%
80%
80%
80%
Adresa

Constitutiei, Sibiu, Sibiu

Reper

-

Telefon

0269.224.482

Site

www.clinicapolisano.ro

Email

fertilitate@polisano.ro


Intrebari frecvente Propune medic