Date generale:

Dr. Muresan Daniel, medic primar, competenta in ecografie si chirurgie laparoscopica, doctor in stiinte medicale, conferentiar la UMF Cluj-Napoca.

  • ginecolog
  • clinica

ginecologie

ginecologie

Centrul Medical Medstar

luni: 15:00 - 20:00;
miercuri: 15:00 - 20:00;
joi: 13:00 - 16:00 ecografie 4D;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.571.184

Dr. Muresan Daniel

trimis de erika

Ii multumim dr. Muresan Daniel ca a actionat din timp si cu profesionalism. La controlul de 29 de saptamani, sarcina a decurs relativ bine pana atunci, a constantat ca nu a mai luat in greutate copilasul nostru de la 26 de saptamani, m-a internat de urgenta si a depus toate eforturile sa mai ia in greutate puiutul meu, care s-a nascut prin cezariana la 30/31 saptamani cu 970 de grame.

Acum avem 3 ani, suntem sanatasi si frumosi. Multumim si echipei de la neonatologie Gine 1 pentru toata implicarea de care a dat dovada.

Iar referitor la toate comentariile de pe alte site-uri privind neprezentarea lui la nasterile normale si fara probleme pot sa spun un singur lucru: mamici bucurati-va ca nu a fost nevoie de prezenta lui, ati dus la capat cu bine o sarcina monitorizata de el!

Raspunde acestui mesaj

Multumesc, domnule doctor

trimis de pop sergiu

Mii de multumiri D-le Doctor Muresan Daniel. Suntem Sergiu si Monica Pop din Bistrita. Sotia a fost urmarita pe parcursul sarcinii si a nascut cu Dl DR Muresan. Un specialist adevarat cu o echipa minunata, care si-au dat tot interesul si au facut tot posibilul. Datorita acestui om noi ne bucuram de un baietel frumos si sanatos. Multumim domnului dr. Muresan Daniel.

Raspunde acestui mesaj

Ok

trimis de COCA RALUCA

Puteti merge la dansul cu mare incredere.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
133%
133%
133%
133%
133%
93%
Adresa

Mehedinti, 1-3, Cluj, Cluj Napoca

Reper

-

Telefon

0264.571.184

Site

www.medstar.ro

Email

office@medstar.ro


Intrebari frecvente Propune medic