Dr. Mihailescu Doina
4 opinii
Medic: ginecolog
Unitate medicala: spital particular

Dr. Mihailescu Doina

Dr. Mihailescu Doina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Mihailescu Doina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

pentru detalii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9268

Ai folosit serviciile Dr. Mihailescu Doina? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

O recomand, sa aveti incredere in dansa
De Cristina Pavel pe 17 August 2012

Am nascut in octombrie 2011 cu Dr. Mihailescu Doina si pot spune ca am avut o nastere neasteptat de usoara. Se simte ca este o profesionista in ceea ce face. I-am urmat indicatiile si nu am avut niciun fel de problema in timpul sarcinii, nasterii sau dupa.

Dr. Mihailescu Doina
De Marieta pe 13 Mai 2011

Buna,l a ce spital de stat este? Ai nascut cu dansa? Multumesc.

Dr. Mihailescu Doina
De Corina pe 18 Februarie 2011

O recomand din tot sufletul. Este o femeie foarte desteapta, care iti da incredere si siguranta in tot ce face.

Dr. Mihailescu Doina
De Luca Mihaela pe 31 August 2010

As dori s-o recomand cu mare incredere pe doamna doctor Mihailescu Doina, care s-a dovedit a fi un medic foarte bun, este o doamna foarte prietenoasa, sufletista si de incredere. Eu una am avut mare incredere in toate tratamentele prescrise inainte si in timpul sarcinii.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza