Date generale:

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0236.423.983 / 0236.423.931

Foarte ciudat

trimis de Carmen

Imi este foarte greu sa cred ca domnul doctor s-a comportat asa deoarece eu tin sarcina cu dansul si dintotdeauna a fost foarte amabil si chiar a intervenit pentru mine in alt oras. Este un om foarte de treaba si sincer nu-mi imaginez cum ar fi putut sa se comporte in felul asta.

Raspunde acestui mesaj

Rusine

trimis de Dana

Hadeluta, am avut o experienta asemanatoare ca a ta in relatia cu dr.Mereuta, probabil aceiasi asistenta obraznica, care sugereaza dlui "doctor" ce tip de investigatie trebuie sa-ti faca si ce diagnostic sa-ti puna si bineinteles recomandarea de operatie. Totul se rezuma la bani. Rusine "doctore". Ati uitat de juramantul depus la terminarea facultatii?

Raspunde acestui mesaj

Imoral

trimis de Caprita Simona

Mereuta nu este nici domn si nici doctor.

Pe scurt: internata la Ginecologie 2, la Sp. Sf. Andrei. Sambata spre duminica noaptea imi este rau, nicio asistenta de seara si pana dimineata (cand a venit tot infirmiera cu termometrele) nu a deschis usa salonului. Facand putina galagie pe acest subiect, a fost chemat medicul de garda: Mereuta. Din usa salonului m-a intrebat ce am. L-am rugat sa-mi puna intrebari legate de starea mea (ca doar exista o fisa a mea pe care trebuia s-o consulte) si eu sa raspund.

Raspunsul lui a fost: "Multumesc ca mi-ai facut trezirea de dimineata. Acum poti sa deschizi geamul si sa te arunci.", cu asistenata ca martor si inca doua paciente, din acelasi salon.

Si asta dupa ce cu vreo 3 zile in urma, la acest spital chiar se intamplase o astfel de tragedie.

Concluzia o trageti singure, stimate paciente.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
50%
60%
60%
60%
55%
50%
Adresa

Traian, 199, Galati, Galati

Reper

-

Telefon

0236.423.983 / 0236.423.931

Site

www.smugalati.ro

Email

spitalul.militar.galati@gmail.com


Intrebari frecvente Propune medic