Date generale:

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0236.423.983 / 0236.423.931

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri

trimis de Hadeluta

Vreau sa va povestec ce "doctor" este Mereuta: In anul 2011 decembrie m-am dus la el cu dureri abdominale, dupa ce mai inainte fusesem la Dr. Draghincescu. Dr. Drgahincescu mi-a transmis printr-o simpla echo ca am CHIST DERMOID si sa merg la Bucuresti pentru ca e grav.
M-am dus cu mari sperante la Mereuta pentru ca auzisem ca vine din Bucuresti si ca e doctor bun. De la usa te opresti in asistenta careia trebuie sa ii spui de ce ai venit. Nu ai ocazia sa ii spui si lui. Mi-a spus ca trebuie sa facem echo si in timp ce facea echo, ma intreaba: si celalat dr. ce a spus ca e? Eu: Chist dermoid. El: da da, este dermoid. Operatie imediat ca e grav. M-am internat, m-a operat laparoscopic. 400 lei la el, 150 lei la anestezist, la spitalul Militar Galati. Am stat o saptamana in spital timp in care m-a vizitat la salon de doua ori: la TI si in salon. Niciodata nu mi-a zis cum a decurs operatia. Pe externare scria ca am avut sange in abdomen. Tot anul ce a urmat, am continuat sa merg la el la cabinetul particular, timp in care dadeam mereu bani pentru consultatie + echo si mereu aveam chist: ori endometriozic, ori hemoragic, ba pe stanga, ba pe dreapta. Am luat Duphaston in toate combinatiile si chiar AC desi imi doresc copii. Nu s-a rezolvat nimic.

In decembrie 2012 mai merg o data pentru ca terminasem inca o cura de Duphaston de trei luni. Mi-a luat si analiza Papanicolau. In ianuarie vine rezultatul care prezenta o inflamatie cu recomandare tratament. Dl "doctor" Mereuta, m-a trimis direct la internare pentru conizatie! Ca e grav (iarasi) si ca trebuiesc operata, desi i-am zis ca nu am copii, nu am avut si imi doresc enorm.

N-am avut incredere in el, nu m-am dus sa ma opereze, ci m-am dus direct la Medlife in Bucuresti, acolo unde mi s-a spus pe baza tuturor echo facute la Mereuta ca:

- nu trebuiam operata de chisturi deoarece erau hemoragice si se puteau rezolva cu o cura doua de AC;

- nici vorba de conizatie pentru ca nu e grav si nu e nevoie. se rezolva cu tratament.

Mai ales ca Mereuta nu-mi facuse nici colposcopie sau vreo investigatie mai serioasa.

Concluzie: fetelor, nu stati in Galati pentru tratamenete serioase. Nu aveti cu cine sa va tratati, ci doar sa va agravati starea!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri

trimis de ioana

M-a ajutat foarte mult si sunt foarte foarte multumita de dansul, recomand pt toate doamnele si domnisoarele sa-l aleaga atunci cand au nevoie.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
40%
60%
60%
60%
60%
60%
Adresa

Traian, 199, Galati, Galati

Reper

-

Telefon

0236.423.983 / 0236.423.931

Site

www.smugalati.ro

Email

spitalul.militar.galati@gmail.com


Intrebari frecvente Propune medic