60%
64%
65%
66%
61%
55%
Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Reper

-

Telefon

Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021.313.0424

Site

www.panaitsarbu.ro

Email

ion.ionut@panaitsarbu.ro

100%

intrebare

trimis de Flori

Sa faci laparoscopie la cabinet? Si eu vreau sa dau de domnul dr., dar am inteles ca e mai usor de gasit in spital. Din cate stiu programarile la cabinet se fac cu o luna inainte.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Ion Ionut Adrian - cabinet particular

trimis de negoita simona

M-ar interesa si pe mine sa stiu cum se numeste cabinetul particular al dl doctor Ion Ionut, stiu ca si acolo este greu de gasit, se fac programari cu cateva luni inainte, as vrea sa fac o laparoscopie si eventual daca merge mai repede sa merg acolo decat in spital. Multumesc.

Raspunde acestui mesaj
100%

Un medic unic in Romania

trimis de negoita simona

Daca dl doctor te-a programat inseamna ca dansul va fi, el iti va face interventia nu alt medic. Am facut-o si eu, are maini de aur, nu simti nimic, solutia ti-o introduce foarte usor. Eu o sa merg sa fac laparosopie dupa Paste la dansul, sper sa fie in tara, daca nu mai tarziu, dar nu pot sa am incredere decat in dansul.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr Ion Ionut programare

trimis de Constantin Diana

Buna fetelor, M-am programat si eu la domnul doctor Ionut luna aceasta pe 12 pentru o histerosalpingografie. Din cate am citit am vazut ca domnul dr. nu mai e dupa aceasta data (12 februarie). Oare o sa-l gasesc dimineata pe 12 feb in spital pentru interventia mea, voi ce spuneti? Mentionez ca asistenta care m-a programat nu prea stia ca domnul doctor lipseste o perioada din luna asta. Multumesc.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Ana M

trimis de Mirela

Buna, Ana! Raspunsul la intrebarea ta il are D-ul Dr. Ion. Nu tot ce se scrie pe pagina este universal-valabil, fiecare impartaseste experienta personala. Sunt cazuri si cazuri, situatii si situatii, sanse si sanse! Tu ai sansa ta (7 februarie), "profita" de ea! Ai o singura directie: inainte! Mergi cu toata increderea la d-ul dr., merita. In opinia mea, cel mai important este visul tau de a deveni mamica, daca sub atenta monitorizare a d-lui dr. Ion sau nu, ramane de vazut. Bafta!

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Ion Ionut Adrian - consultatie

trimis de ana m

Buna, si eu am o programare pe 7 februarie. La fel, vreau sa raman insarcinata si din cate tot citesc pe aici este posibil ca dl dr. sa nu ma ia in evidenta? Stau cu sufletul la gura.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Luiza R

trimis de Mirela

Buna, Luiza! Aproape orice este posibil, vei sti doar daca incerci! Trebuie sa crezi in sansa ta!

Iti recomand abordarea directa a D-lui Dr. Ion, la spital, camera de garda (pentru a avea cat mai repede un raspuns). Cu sinceritate, calm si incredere ii spui ceea ce doresti. D-ul Dr. Ion Ionut iti poate da un raspuns afirmativ, in acest caz minunea asteptata de tine va deveni realitate.

Daca D-ul Dr. refuza, accepta decizia dansului cu respect si intelegere, evita disperarea, "alte ferestre te asteapta deschise": Dr. Marcel Moisa, Dr. Andreea Enache, Dr. Traian Enache. Cu totii sunt profesionisti si cu siguranta te pot ajuta.

Succes!

Raspunde acestui mesaj
100%

O minune!

trimis de Luiza R

Buna! Am nascut cu dl. doctor in 2009 un baietel, acum sunt insarcinata in 26 de saptamani si inca nu am un medic pentru nastere. Astept sa nasc cu dansul. Stiu ca dl. doctor urmareste o sarcina inca de la inceput, dar totusi sper sa nasc cu dansul, chiar daca nu m-a vazut niciodata pana acum. Credeti ca mai este posibil?

Raspunde acestui mesaj
100%

O minune!!!!!!

trimis de Luiza R

Buna! Am nascut cu dl. doctor in 2009 un baietel, acum sunt insarcinata in 26 de saptamani si inca nu am un medic pentru nastere. Astept sa nasc cu dansul. Stiu ca dl. doctor urmareste o sarcina inca de la inceput dar totusi sper sa nasc cu dansul, chiar daca nu m-a vazut niciodata pana acum. Credeti ca mai este posibil?

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr.Ion Ionut Adrian

trimis de alina

Buna! Bun, am inteles ca nu mai ia gravide in evidenta, dar consultatii mai face? Eu momentan mi-am facut programare la dl.Moisa, insa as vrea sa merg si la dansul pentru o a 2-a opinie! Multumesc

Raspunde acestui mesaj

Dr. Ion Ionut Adrian

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau:

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:


Intrebari frecvente Propune medic