60%
64%
65%
66%
61%
55%
Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Reper

-

Telefon

Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021.313.0424

Site

www.panaitsarbu.ro

Email

ion.ionut@panaitsarbu.ro

100%

Operatie fibrom

trimis de Mimi

Am fost operata de d-nul dr.Ion de un fibrom uterin de 8 cm. Pot sa spun ca este un medic foarte bun si un om minunat. Mi-am revenit foarte repede, intr-o saptamana am reusit sa ma intorc la serviciu. Dumnezeu sa ii dea sanatate.

Raspunde acestui mesaj
80%

Pentru Geanina

trimis de Angela

Daca ma intrebi pe mine, eu pot sa-ti spun ca am vazut si gravide pe care le consulta D-ul Dr. Ion Ionut, dar cel mai bine ar fi sa te duci la spital si sa-l intrebi personal daca te poate lua in evidenta.

Raspunde acestui mesaj
100%

Intrebare

trimis de Geanina

Spune-mi, te rog, ai vazut tu ca are in evidenta si gravide? Eu stiu ca nu mai ia gravide in evidenta de aproape 1 an de zile! Multumesc, astept raspunsul tau!

Raspunde acestui mesaj
80%

Riscul asteptarii

trimis de Angela

S-ar putea sa nu fiu in asentimentul celor de pe forum, dar exista si experiente neplacute legate de dl. Doctor. Poti sa ai ghinionul sa stai ore intregi sa astepti sa iasa din sala de operatii si risti sa-l pierzi pentru ca in spital sunt mai multe cai de acces si poate sa dispara pe oricare dintre ele si nu te anunta nimeni ca a plecat si stai ca prostul sa il astepti, iar asistentele te dezinformeaza de cele mai multe ori si pana la urma astepti degeaba.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Ely

trimis de rox

Dl. doctor poate fi gasit la spital dupa amiaza de luni pana miercuri si vinerea, dupa orele 14 coboara la camera de garda si consulta pe toata lumea, mai intai gravidele, lehuzele si apoi celelalte paciente, indiferent ca vin pentru prima data sau nu.

Pentru ca este un medic foarte bun, serios si omenos, tot timpul este aglomerat la dansul.Daca te hotarasti sa mergi, trebuie sa te inarmezi cu rabdare pentru ca este de asteptat, uneori doua, trei ore pana ajunge sa te vada.

Neavand prea mult timp, nu sta prea mult la discutii si ar fi bine daca ai merge cu toate documentele, analize, ecografii, ii expui problema pe care o ai, dumnealui se uita pe actele tale medicale si-ti spune ce ai de facut, care sunt pasii de urmat.

Daca ai o problema care trebuie rezolvata rapid, stii deja diagnosticul si ai nevoie de un chirurg bun, apropiat de pacient si dezinteresat material, domnul doctor este cea mai buna alegere. Multa sanatate iti doresc!

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Ion Ionut

trimis de Ely

Buna Drob. Anamaria 477! Imi poti spune,te rog daca ai putut lua legatura cu domnul doctor si cum? Am nevoie urgent de o operatie laparoscopica pentru un chist paraovarian ce-mi da batai de cap. Nu sunt din Bucuresti si nu stiu daca merg direct la spital in zilele in care consulta am vreo sansa sa ma vada. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde. Multumesc

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Ion Ionut Adrian

trimis de Drob.Anamaria477

Buna, Elena Boeru!

Si eu am chist endometriozic de 5 cm si as vrea sa imi spui mai multe despre acest doctor si cum il pot contacta pentru o programare cat mai urgenta. Multumesc pentru un raspuns cat mai prompt!

Raspunde acestui mesaj
100%

Un om de nota 10

trimis de Elena Boeru

Am fost operata pe 16 sept 2014 la dansul de chist endometriozic. A fost operatia mai grea a durat 3 ore pentru ca am avut niste aderente la ovare, nu se vedeau trompele, insa d-ul doctor Ion nu a renuntat asa usor.

A terminat operatia cu succes. Va recomand tuturor sa mergeti cu mare incredere la el. Asa medic, rar mai gasesti in Romania. Ajungi mai greu la el, insa daca te programezi din timp nu sunt probleme.

Sper acum dupa perioada de repaus recomandata sa raman cat mai repede gravida si daca va fi posibil tot la dansul ma voi duce, asta daca va mai prelua gravidute.

Multumesc mult pentru tot.

Raspunde acestui mesaj
100%

Un mare om si medic

trimis de SERBAN FLORENTINA

Dr. Ion Ionut lucreaza in continuare la spitalul Panait Sarbu cat si la cabinetul dumnealui. Este un mare om si medic. Eu am fost operat in luna iunie anul acesta si sunt foarte multumita. Mergeti cu incredere la dumnealui.

Raspunde acestui mesaj
60%

D-l Dr.

trimis de MANUELA

D-l dr. mai lucreaza la spital.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Ion Ionut Adrian

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau: Ma oblig sa respect politica de publicare a comentariilor pe site

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:


Intrebari frecvente Propune medic