60%
64%
64%
66%
61%
54%
Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Reper

-

Telefon

Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021.313.0424

Site

www.panaitsarbu.ro

Email

ion.ionut@panaitsarbu.ro

100%

Medic si om

trimis de ioana

Am ajuns la domnul doctor printr-un miracol,ce e drept am avut de asteptat prima data cand am mers la spital insa din prima clipa mi-a facut o impresie de nota 10. Dansul mi-a operat 4 fibroame,realizand 2 operatii intr-una. Este un profesionist desavarsit,un om bun si bland si este de apreciat ca a putut sa ramana asa data fiind tragedia prin care a trecut. Oricine are nevoie de un chirurg perfect si un om minunat,sa apeleze cu incredere totala la dansul.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Flori

trimis de Julie

Iarta-ma, din greseala am dat niste informatii eronate. Domnul doctor are consultatii la cabinetuil privat in fiecare zi de miercuri, insa pentru programari trebuie sunat in fiecare luna pe data de 15. De preferat, dimineata.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Julie

trimis de Flori

Multumesc Julie pentru informatii. Aveam mare nevoie de ele intrucat sunt din provincie si aflu mai greu.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Flori

trimis de Julie

Pentru programare la cabinetul privat al domnului doctor, trebuie sa suni in fiecare zi de miercuri, de preferat dimineata. In ultimul timp, am obtinut programare in cel mult 3 saptamani.

De retinut ca la cabinetul privat domnul doctor are mai mult timp la dispozitie pentru a sta de vorba cu pacientele , asa ca eu recomand varianta asta.

Si nu pot sa inchei pana nu afirm si eu ca este un medic excelent si un om deosebit!

Raspunde acestui mesaj
100%

Intrebare

trimis de flori

Mimi, poti sa-mi spui daca pe dl dr. l-ai gasit la cabinet si apoi te-a programat la spital sau ai fost direct la spital cand era de garda? Voiam sa stiu in cat timp ai obtinut o programare la cabinet?

Raspunde acestui mesaj
100%

Operatie fibrom

trimis de Mimi

Am fost operata de d-nul dr.Ion de un fibrom uterin de 8 cm. Pot sa spun ca este un medic foarte bun si un om minunat. Mi-am revenit foarte repede, intr-o saptamana am reusit sa ma intorc la serviciu. Dumnezeu sa ii dea sanatate.

Raspunde acestui mesaj
80%

Pentru Geanina

trimis de Angela

Daca ma intrebi pe mine, eu pot sa-ti spun ca am vazut si gravide pe care le consulta D-ul Dr. Ion Ionut, dar cel mai bine ar fi sa te duci la spital si sa-l intrebi personal daca te poate lua in evidenta.

Raspunde acestui mesaj
100%

Intrebare

trimis de Geanina

Spune-mi, te rog, ai vazut tu ca are in evidenta si gravide? Eu stiu ca nu mai ia gravide in evidenta de aproape 1 an de zile! Multumesc, astept raspunsul tau!

Raspunde acestui mesaj
80%

Riscul asteptarii

trimis de Angela

S-ar putea sa nu fiu in asentimentul celor de pe forum, dar exista si experiente neplacute legate de dl. Doctor. Poti sa ai ghinionul sa stai ore intregi sa astepti sa iasa din sala de operatii si risti sa-l pierzi pentru ca in spital sunt mai multe cai de acces si poate sa dispara pe oricare dintre ele si nu te anunta nimeni ca a plecat si stai ca prostul sa il astepti, iar asistentele te dezinformeaza de cele mai multe ori si pana la urma astepti degeaba.

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Ely

trimis de rox

Dl. doctor poate fi gasit la spital dupa amiaza de luni pana miercuri si vinerea, dupa orele 14 coboara la camera de garda si consulta pe toata lumea, mai intai gravidele, lehuzele si apoi celelalte paciente, indiferent ca vin pentru prima data sau nu.

Pentru ca este un medic foarte bun, serios si omenos, tot timpul este aglomerat la dansul.Daca te hotarasti sa mergi, trebuie sa te inarmezi cu rabdare pentru ca este de asteptat, uneori doua, trei ore pana ajunge sa te vada.

Neavand prea mult timp, nu sta prea mult la discutii si ar fi bine daca ai merge cu toate documentele, analize, ecografii, ii expui problema pe care o ai, dumnealui se uita pe actele tale medicale si-ti spune ce ai de facut, care sunt pasii de urmat.

Daca ai o problema care trebuie rezolvata rapid, stii deja diagnosticul si ai nevoie de un chirurg bun, apropiat de pacient si dezinteresat material, domnul doctor este cea mai buna alegere. Multa sanatate iti doresc!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Ion Ionut Adrian

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau: Ma oblig sa respect politica de publicare a comentariilor pe site

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:


Intrebari frecvente Propune medic