Dr. Ion Ionut Adrian
710 opinii ; cabinet individual; maternitate
Medic: ginecolog
Unitate medicala: spital de stat

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din Bd. Constructorilor, nr.20A, parter, Crangasi.

Program Consultatii in Centrul de Planificare Familiala si Contraceptie:

luni, interval orar: 16:00 - 20:00
sambata, interval orar: 08:00 - 10:00

programare tel.: 021.316.12.79

Program Consultatii Cabinet Colposcopie

Marti, Miercuri, Joi, Vineri, interval orar 08:00 - 09:00

Programare tel: 021.303.5054

Consultatii Infertilitatea Cuplului:

Vineri, interval orar: 12:00 - 14:00

Programare tel: 021.3161273 interval orar, 09:00 - 12:30

Cabinet particular din Bd. Constructorilor, nr.20A, parter, Crangasi.

Programare 021.313.0424

Cabinet - Crangasi pe B-dul Constructorilor 20A. 021.313.0424.

Ai folosit serviciile Dr. Ion Ionut Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Intrebare
De Lory pe 25 Februarie 2015

Domnnul doctor mai ia in evidenta gravide? Va rog sa imi raspundeti ca nu stiu unde il pot gasi mai repede, sarcina fiind cu multe complicatii. La cabinet doar pe 15 se pot cere informatii, si ma gandeam ca poate ma ajutati voi. In trecut am fost pacienta dlui, un inger intradevar!

Intrebare
De Macovei Lucia pe 24 Februarie 2015

Scuze de deranj, trebuie sa fac o laparoscopie luna viitoare pt fibrom dar nu stiu preturi - ma poti ajuta te rog?

Multumesc,

Un om exceptional!
De Geanina pe 19 Februarie 2015

Buna seara,
As vrea sa va impartasesc cateva din experientele mele avandu-l pe dl doctor ca medic ginecolog, am avut 4 (patru) interventii diferite:

1. sarcina oprita in evolutie de tripleti (chiuretaj)
2. sinechie (chiuretaj)
3. interventie laparascop (o sarcina oprita in evolutie - sarcina dezvoltata in peretele uterului)
4. rana pe col
si inca un chiuretaj facut de colegii dansului din spital, dansul nefiind in tara la aceea data.(acesta fiind facut dupa sinechie.)


Dupa toate aceste interventii, nu mai aveam sperante ca voi mai ramane insarcinata vreodata. Dar dansul mi-a redat increderea in mine, ca din punct de vedere ginecologic nu este nicio problema, stand si explicandu-mi, raspunzandu-mi la o gramada de intrebari pe care le aveam! Bunul Dumnezeu mi-a mai dat inca un copil.


Asa ca daca aveti probleme asemanatoare, dansul este un om exceptional si foarte rabdator sa explice absolut tot ce este intrebat chiar si de mai multe ori acelasi lucru. Sta si explica pe intelesul tuturor, chiar si in spital.

Va doresc multa sanatate!

Un miracol
De Camelia B. pe 18 Februarie 2015

Nu-i niciun miracol, numai ca, parafrazandu-l pe Caragiale "intr-o tara in care munca si cinstea sunt vicii demne de invidiat", dr. Ion isi face constiincios meseria. Programarile la cabinetul particular se fac, din cate stiu in fiecare zi de 15 ale lunii pentru luna urmatoare. Numarul de telefon este afisat pe site.

Cum si unde se face programarea la Dr. Ion ?
De Dana daniela pe 16 Februarie 2015

Este minunat ( un miracol ? ) ca avem un astfel de doctor si ca, absolut toata lumea nu are decat cuvinte de lauda pentru dumnealui. As dori sa fiu operata de catre dansul de un fibrom uterin insa nu stiu cum sa dau de el. Colabora cu cei de la Sanador si cei de la Regina Maria, dar se pare ca s-a retras.
Cum se face o programare la dumnealui ?

Va rog mult sa ma ajutati.

Va multumesc,

Un mare om si medic
De Serban Florentina pe 05 Februarie 2015

Mergeti cu incredere indiferent de problema voastra la dr Ion. Eu am fost operata in iunie 2014 de fibrom si este totul bine. Am intalnit tot felul de cazuri in spital. Domnul dr. este acelasi om bland de ani de zile cum nu stiu daca am ocazia sa mai intalnesc pe altcineva ca domnia sa. Un mare profesionist, cautati-l si va ajuta.

Cabinet particular
De Stafania pe 05 Februarie 2015

Buna ziua, va rog un numar de telefon pentru o programare la cabinetul particular.
Eventual o adresa si un program.
Multumesc!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Sanda pe 03 Februarie 2015

Cine s-a operat laparoscopic? Cum este dl dr? Dupa operatie este de gasit pentru control, avand in vedere ca nu da consultatii sau este foarte greu de gasit. Cum se procedeaza in spital? Cum se rasplateste grija personalului? Vii, cu analize de acasa, am citit ca vii cu EKG. Din pacate, nu avem de unde afla decat de la cele care au trecut prin asta.

Important
De Sanda pe 03 Februarie 2015

Ce ai facut? Cum ai procedat?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mihaela pe 03 Februarie 2015

Buna.

Cele care v-ati operat / ati fost la consult recent la dl dr. Ionut ati observat vreo diferenta dupa nefericitul eveniment?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021.313.0424
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza