Dr. Ion Ionut Adrian
719 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din Bd. Constructorilor, nr.20A, parter, Crangasi.

Program Consultatii in Centrul de Planificare Familiala si Contraceptie:

luni, interval orar: 16:00 - 20:00
sambata, interval orar: 08:00 - 10:00

programare tel.: 021.316.12.79

Program Consultatii Cabinet Colposcopie

Marti, Miercuri, Joi, Vineri, interval orar 08:00 - 09:00

Programare tel: 021.303.5054

Consultatii Infertilitatea Cuplului:

Vineri, interval orar: 12:00 - 14:00

Programare tel: 021.3161273 interval orar, 09:00 - 12:30

Cabinet particular din Bd. Constructorilor, nr.20A, parter, Crangasi.

Programare 021.313.0424

Cabinet - Crangasi pe B-dul Constructorilor 20A. 021.313.0424.

Ai folosit serviciile Dr. Ion Ionut Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

telefon cabinet
De Helen pe 02 Februarie 2016

0213130424

cabinet particular dr. Ion
De Yolanda pe 01 Februarie 2016

buna. am si eu o rugamintw la voi ca nu am gasit pe internet. stiti vreun numar de telefon valabil al cabinetului privat al dr Ion si cam pe unde se afla acesta? multumesc anticipat

om inainte de toate!
De Irina pe 29 Ianuarie 2016

Un doctor f bun, cu chemare, deasemenea de o bunatate si omenie extrao4dinara in ciuda programului si conditiilor tresante in care lucreaza in maternitate!

dr. Ion
De Corina pe 27 Ianuarie 2016

Da ,face operatie laparascopica pentru trompe infundate .

trompe infundate
De Flori pe 21 Ianuarie 2016

buna fetelor, am fost diagnosticata de curind cu trompe infundate stiti careva daca domnul doctor face si astfel de operatii laparoscopice a facut cineva la dinsul astfel de operatie daca da va rog din suflet sa imi raspundeti va multumesc

Un medic exceptional, de o calitate umana deosebita
De Ruxandra pe 25 Noiembrie 2015

Am ajuns la domnul dr. Ion urmand recomandarile mai multor apropiati si cunostinte, pentru o interventie laparoscopica, cu diagnosticul de polifibromatoza uterina, dupa ce alti medici apucasera sa-mi schiteze scenarii triste, in care s-ar fi ajuns chiar si la extirparea uterului.
Interventia efectuata de domnul dr. Ion a fost cu succes, strict cu indepartarea fibroamelor, Recuperarea a fost incredibil de usoara si rapida, iar urmele (daca le pot numi asa), ca niste mici zgarieturi, s-au vindecat perfect, pot sa spun ca a lucrat foarte finut si atent. Am fost impresionata de empatia, de bunavointa si intelegerea pe care le are fata de paciente, de profesionalismul si de omenia dumnealui. Il recomand cu incredere si caldura pe domnul dr. Ion tuturor celor care au vreo problema de acest gen.

Raspuns
De Ioana pe 23 Noiembrie 2015

Dr. Ion Ionut poate fi gasit la Planificare familiala, ccu programare la nr. de telefon 3161279.Succes tuturor celor care il cauta! Merita toate eforturile facute pana ajungeti la acest doctor!!!!!

Detalii...
De Costi pe 10 August 2015

Va rog sa imi spuneti daca stie cineva daca domnul doctor ion ionut il pot gasi si la o clinica particulara ?

Dr. ION
De Lorena pe 29 Iunie 2015

CUM IL POT GASI PE DR. ION

Intrebare
De Lory pe 25 Februarie 2015

Domnnul doctor mai ia in evidenta gravide? Va rog sa imi raspundeti ca nu stiu unde il pot gasi mai repede, sarcina fiind cu multe complicatii. La cabinet doar pe 15 se pot cere informatii, si ma gandeam ca poate ma ajutati voi. In trecut am fost pacienta dlui, un inger intradevar!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021.313.0424
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK