Urmareste-ne:
Dr. Ion Ionut Adrian
793 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Ai folosit serviciile Dr. Ion Ionut Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Pt. Adriana
De Eva pe 27 Martie 2017

Cum va simtiti dupa operatia de histerectomie totala? Cat timp ati fost internata in spital? Puteti sa imi scrieti adresa dumneavoastra de e-mail? Va multumesc!

Operație fibrom-pentru Mihaela
De Iuliana pe 24 Martie 2017

Bună. Ce pot sa-ti spun este ca fibrom meu a fost mult mai mare și am înțeles ca l-a scos destul de greu. În legătură cu alte detalii poți sa îmi scrii pe adresa de e-mail julya77@yahoo.com. Îți doresc sănătate și sa scapi cu ușurință de operație.

pt iuliana
De Mihaela pe 23 Martie 2017

Fibromul meu cel mai mare este de 7,al tau de cat a fost?As vrea sa te intreb cat i-ai dat dl doctor pt operatie, daca vrei sa-mi raspunzi.multumesc și sanatate multa

Operație fibrom
De Iuliana pe 22 Martie 2017

Bună seara. Eu am fost operata de fibrom uterin luni pe 20.03.2017 și pe 21.03.m-am externat. Domnul doctor este intradevar un om extraordinar care s-a chinuit sa scoată laparoscopie un fibrom destul de mare fără a scoate uterul și care te mai și încurajează cu cate o gluma cu toate ca este foarte aglomerat. În acest spital se operează ca pe banda. În ceea ce privește personalul medical de acolo nu va pot spune prea multe deoarece nu mi-au făcut o impresie foarte buna. Recuperarea tind sa cred si eu ca depinde de fiecare. Va doresc sănătate și succes.

op fibrom
De Mihaela pe 21 Martie 2017

St programata pt operatie laparoscopica de fibrom uterin, am 3 si st foarte speriata.Poate sa-mi spuna cineva care s-a mai operat cum a decurs op si daca a ramas gravida dupa.Daca da, la ce interval dupa op a ramas gravida.Multumesc mult

UN OM DEOSEBIT,UN DOCTOR DE NOTA100
De Adriana pe 19 Martie 2017

despre doc.ion numai lucruri bune ,un om deosebit,un profesionist desavarsit, am fost operata histerctomie totala ,am stat 6 ore in operatie nu imi vine a crede cat de bine ma simt ,din primul moment cand m am trezit nici nu am zis ca sunt operata,aveti toata increderea si tot curajul ca sunteti pe cele mai bune maini. Dumnezeu sa ii dea putere ,si sa il tina aici in tara ca avem nevoie de domnul doctor ion !nu cred ca cineva sa poata sa spuna altceva decat numai lucruri bune despre doc.ion,am toata admiratia si tot respectul pentru intreaga echipa din spitalul panait sarbu.

Un medic de nota 20
De Iulia pe 18 Martie 2017

Domnul dr. Ion Ionut are maini de aur si este un om extraordinar. Dansul m-a operat pe 16.03.2017 laparoscop de chist dermoid la ovarul drept la spitalul Giulesti. Dupa operatie totul a decurs extraordinar de bine, nu mi-a fost rau deloc de la anestezie, am stat doar 4 ore la terapie intensiva si 1 noapte in spital. A doua zi dupa amiaza am plecat acasa pe picioarele mele si fara dureri. Sunt extrem de multumita de domnul doctor. Asistentele s-au purtat foarte frumos si m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand acest medic cu toata inima. Este pasionat si isi face meseria cu daruire si profesionalism.

Un doctor dedicat
De Camelia pe 16 Martie 2017

Dl dr Ion Ionut este genul de doctor care profeseaza cu multa daruire, fiind totodata un foarte bun profesionist. Toata admiratia

Pentru Ana
De Raluca pe 11 Martie 2017

Bună Ana,
Eu am fost operată de domnul doctor de fibrom uterin. Perioada de după operație a fost mai dificila, timp de aproape 3 săptămâni. Mergeam foarte ușor, simțeam că mă ține ceva, nu puteam să râd, nu puteam să tusesc.
Am stat 5 zile in spital, asta pentru că nu simteam sigură in mine ca ma pot deplasa independent. Am încercat să mă ridic, a doua zi, dar m-am simtit foarte rau, dar usor, usor, am reușit!
Intervenția a fost destul de complicata. Nu sunt in măsura sa spun ce grad de dificultate are operația ta, ce pot sa iti spun ca esti pe mana unui bun profesionist si ca operația va fii reusita. In ceea ce priveste recuperarea, aceasta este in functie de organismul fiecăruia,gândirea fiecăruia, încredere în noi.
Iti doresc multa sănătate si recuperare grabnică si usoara!
Sănătate multă!

Un medic exceptional
De Crina V. pe 11 Martie 2017

Dl dr Ion Ionut m-a operat laparoscopic pt chistectomie ovariana (eliminarea unui chist endometriozic) in data de 10.03.17 si astazi (11.03.17) sunt acasa simtindu-ma foarte bine. Este un medic extraordinar caruia ii sunt foarte recunoascatoare si ii doresc multa sanatate si putere de munca.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!