Urmareste-ne:
Dr. Ion Ionut Adrian
763 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Ai folosit serviciile Dr. Ion Ionut Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Cum pot ajunge la d-l doctor?
De Madalina pe 17 Ianuarie 2017

Eu sunt din Focsani si as vrea sa ajung la spital la domnul doctor deoarece la particular nu imi permit. Cum trebuie sa procedez? Sa sun la spital si sa fac programare?Aici in Focsani mi-au spus ca e vorba de operatie laparoscop si am inteles ca dansul e foarte bun. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii si preturi. As vrea sa urgentez cat mai repede ca sa am timp de recuperare si apoi sa pot face si un copil. Multumesc din suflet

Mirela
De Madalina pe 16 Ianuarie 2017

iti multumesc foarte mult pentru raspuns! sa dea DUMNEZEU sa fie bine! sanatate multa iti doresc
!

Pentru Mădălina
De Mirela pe 13 Ianuarie 2017

Ai nevoie de încredere și curaj, în rest...NIMIC. "Detaliile" celorlalte paciente nu contează. D-l Dr.Ion știe ce are de făcut!
Multă sănătate și...Succes!

Mirela
De Madalina pe 12 Ianuarie 2017

buna Mirela! urmeaza sa ma operez pe 2 febr la dn dr Ion! inteleg ca si tu ai avut o interventie sau nu? daca da poti sa mi dai mai multe detalii? imi este foarte frica de ce va urma cu toate ca am mare incredere in dn dr! multumesc anticipat! sanatate multa iti doresc!

O ECHIPĂ A BINELUI...D-l Dr. Ion Ionuț Adrian și asistenta Carla Brîndușa Ioniță!
De Mirela pe 12 Ianuarie 2017

Medicul Ion Ionuț Adrian și asistenta Carla Brîndușa Ioniță reușesc să formeze o adevărată echipă a Binelui. Împreună sunt, pentru pacientă, o dovadă vie că Profesionalismul și Umanitatea există și îmbracă halatul alb, dăruind Speranță și Sănătate.
Vă mulțumesc pentru că mi-ați redat sănătatea, bunul cel mai de preț.
O echipă minunată!

Cabinet Dr Ion Ionut
De Magda pe 10 Ianuarie 2017

Ieri am sunat la cabinetul d-nului Dr. dar nu mi-a raspuns nimeni...era ora 15.00. Astazi am avut surpriza placata sa fiu sunata de la cabinet si am reusit sa-mi faca programare pe 2 feb. Am fost foarte placut surprinsa! Sper sa fie bine si in continuare....

pentru Madalina si Iuliana
De Magda pe 10 Ianuarie 2017

Multumesc Madalina pentru numarul de telefon. Este de la cabinetul particular al d-nului doctor? Am inteles ca sunt anumite zile in care se fac programari. La tine care a fost intervalul de cand te-ai programt si pana cand te-a vazut d-nul Dr.?
Iuliana ma gandesc la tine sa iti fie bine saptamana viitoare si cand te refaci te rog scrie-mi si mie impresii. Va imbratisez!

Fibrom uterin -pe Magda
De Iuliana pe 10 Ianuarie 2017

Încă nu m-am operat , urmează săptămâna viitoare.

Pt magda
De Madalina pe 10 Ianuarie 2017

0787651616 La acest numar se fac programari! Iti doresc succes! Si eu urmeaza sa ma operez laparoscopic pr 1 februarie de chist endometrizic ! Am avut mare noroc sa intru rpd la dn doctor!

Fibrom utern
De Magda pe 09 Ianuarie 2017

Buna, incerc de 2 zile sa imi fac programare la d-nul dr. Ion Ionut, dar nu raspunde nimeni la niciun numar de pe site-ul Spitalului sau la interioarele indicate de robot. Sunt din provincie si este mai usor sa ma programez telefonic. Cum ati procedat? Iuliana te-ai operat? Ce fel de fibrom ai? Eu am fibrom subseros periculat.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!