Date generale:

Dr. Iancu Georgeta, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

  • ginecolog
  • maternitate

Obstetrica-ginecologie;

Sectia Obstetrica II;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

-

-

Impresie generala

trimis de Madalina

Doamna doctor Iancu este o super profesioniata, si nu numai. Poate deveni prietena de care orice femeie are nevoie in clipe grele. Eu am avut probleme cu prima sarcina, dar doamna doctor m-a a jutat sa duc sarcina la final. Datorita ajutorului dumneaiei am un baiat de 7 ani super sanatos. Sanatate multa doamnei doctor.

Raspunde acestui mesaj

Un dr. de incredere

trimis de raluca

Am nascut cu d-na dr Iancu, prin cezariana, o fetita minunata si slava cerului perfect sanatoasa. Are 2 ani acum. La dr. Iancu fusesem la controale de rutina si inainte de sarcina. Am continuat si dupa. Este o persoana calda, da dovada de finete, te face sa te simti informat si respectat ca pacient. Nu am niciun repros si as recomanda-o fara ezitari. La ecografiile din timpul sarcinii mi-a recomandat pe d-na Ghita, am fost la dansa o data insa in ciuda profesionalismului tehnic mi-a parut rece si necomunicativa asa ca am mers apoi la dr. Ionescu Tiberiu care este super. Insa, tot respectul pentru dr. Iancu.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Iancu Georgeta

trimis de ionescu

Dupa 8 luni de sarcina cu dr. Iancu, am ajuns la alt dr. deoarece ea s-a retras de la maternitate, bineinteles fara sa ne anunte macar, toata perioada sarcinii ni s-a spus ca totul este in regula, analize si ecografii la Bucuresti si la renumita Minodora Ghita din Ploiesti. Totul in regula dupa spusele ei. Pe 26 apr s-a nascut baietelul nostru cu probleme grave, si nu a reusit sa traiasca, in aceeasi zi l-am pierdut. Mai mult intelegeti voi.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
90%
90%
90%
86%
83%
93%
Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Reper

-

Telefon

0244.409100

Site

www.maternitate-ploiesti.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic