Urmareste-ne:
Dr. Iancu Georgeta
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Iancu Georgeta

Dr. Iancu Georgeta, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Iancu Georgeta, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Obstetrica-ginecologie;

Sectia Obstetrica II;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

Ai folosit serviciile Dr. Iancu Georgeta? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

un doctor minumat
De Ramona pe 26 Septembrie 2015

buna,am nascut de 2 ori cu acest medic si si este un om minunat;am 2 fete sanatoase de 12 si respectiv 7 ani ;multa sanatate si nu ezitatoi sa mergeti la dansa daca aveti nevoie

Impresie generala
De Madalina pe 16 Iulie 2012

Doamna doctor Iancu este o super profesioniata, si nu numai. Poate deveni prietena de care orice femeie are nevoie in clipe grele. Eu am avut probleme cu prima sarcina, dar doamna doctor m-a a jutat sa duc sarcina la final. Datorita ajutorului dumneaiei am un baiat de 7 ani super sanatos. Sanatate multa doamnei doctor.

Un dr. de incredere
De Raluca pe 07 Iunie 2012

Am nascut cu d-na dr Iancu, prin cezariana, o fetita minunata si slava cerului perfect sanatoasa. Are 2 ani acum. La dr. Iancu fusesem la controale de rutina si inainte de sarcina. Am continuat si dupa. Este o persoana calda, da dovada de finete, te face sa te simti informat si respectat ca pacient. Nu am niciun repros si as recomanda-o fara ezitari. La ecografiile din timpul sarcinii mi-a recomandat pe d-na Ghita, am fost la dansa o data insa in ciuda profesionalismului tehnic mi-a parut rece si necomunicativa asa ca am mers apoi la dr. Ionescu Tiberiu care este super. Insa, tot respectul pentru dr. Iancu.

Dr. Iancu Georgeta
De Ionescu pe 05 Mai 2011

Dupa 8 luni de sarcina cu dr. Iancu, am ajuns la alt dr. deoarece ea s-a retras de la maternitate, bineinteles fara sa ne anunte macar, toata perioada sarcinii ni s-a spus ca totul este in regula, analize si ecografii la Bucuresti si la renumita Minodora Ghita din Ploiesti. Totul in regula dupa spusele ei. Pe 26 apr s-a nascut baietelul nostru cu probleme grave, si nu a reusit sa traiasca, in aceeasi zi l-am pierdut. Mai mult intelegeti voi.

Dr. Iancu Georgeta
De Mihaela pe 14 Aprilie 2011

Cea mai buna doamna doctor. Respectul este infinit. M-a ajutat si nu m-a lasat la greu.

Dr. Iancu Georgeta
De Ionescu carmina pe 01 Aprilie 2011

Un om si un medic adevarat.

Dr. Iancu Georgeta
De Dana pe 11 Iunie 2010

Este un medic deosebit.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!