Urmareste-ne:
Dr. Hasa Mihaela
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hasa Mihaela

Dr. Hasa Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie, ecografie obstetricala si ginecologica, Policlinica Pasteur, Cluj.

Dr. Hasa Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie, ecografie obstetricala si ginecologica, Policlinica Pasteur, Cluj.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Pasteur / Cluj

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.522.254 / 0264.522.255 / 0723.256.501 / 0728.171.895

Ai folosit serviciile Dr. Hasa Mihaela? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Profesionalism, simpatie, disponibilitate
De Anda pe 25 Aprilie 2017

Doamna doctor Hasa Mihaela este mai mult decât o profesionista..nu cred ca am întâlnit pana acum un medic care sa pună atat de mult suflet in ceea ce face si in felul unic cu care își tratează fiecare pacient in parte...
Este o persoana calda si extrem de simpatica care se dedica in totalitate muncii ei!!!
O recomand cu toata încrederea!

Siguranta si profesionalism
De Andreea Fabian pe 06 Mai 2014

Profesionista, de incredere si extrem de precisa in diagnosticare. O persoana extrem de calda si prietenoasa, o recomand cu toata increderea, n-as schimba-o cu niciun alt medic ginecolog.

Nota 10 cu steluta
De Raluca pe 26 Februarie 2014

Am nascut in februarie 2014 si am fost monitorizata pe tot parcursul sarcinii de dna doctor Hasa. Totul a fost ireprosabil. Atitudine prietenoasa, profesionalism si precizie. O recomand cu caldura!

Dr. Hasa Mihaela
De L J pe 31 Martie 2011

Atitudine profesionista, un medic empatic , comunicativ, rabdator si foarte deschis. Apreciere si respect pentru acest medic si persoana totodata.

Contact Dr. Hasa Mihaela

Adresa

Louis Pasteur, 24, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.522.254 / 0264.522.255 / 0723.256.501 / 0728.171.895
Site cmucluj.ro
Email office1.cluj@cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!