Dr. Halmagean Petru
15 opinii
Medic: ginecolog
Unitate medicala: spital de stat

Dr. Halmagean Petru

Dr. Halmagean Petru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

Dr. Halmagean Petru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean Cluj-Napoca

0264.192.771

Ai folosit serviciile Dr. Halmagean Petru? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr.Halmagean Petru
De Onaca Aurelia pe 01 Iulie 2014

Este un medic de exceptie si un bun profesionist. Cu ajutorul Dn-lui dr. am nascut un baietel de nota 10. Ii multumesc in suflet si ii doresc multa, multa sanatate!

Recomand
De Margareta pe 19 Iulie 2013

Am nascut un baietel sanatos cu ajutorul domnului doctor. A venit la nastere duminica noaptea, m-a vizitat in fiecare zi dupa nastere. Il recomand cu caldura tuturor.

Dr. Halmagean Petru
De Andreea pe 05 Decembrie 2012

Si eu merg tot la dr. Halmagean, dar as vrea sa va intreb de pret. Cam cat e o nastere, la dansul.

Halmagean Petru si Ciprian
De Eva pe 22 Martie 2012

Este un medic de milioane si dansul si fiul lui Ciprian, care te ajuta fara sa astepte spaga ca si mii de medici. Cu ajutorul lor am nascut o fetita sanatoasa. Jos palaria, cei mai buni medici!

Un medic de milioane Dr. Halmagean Petru
De TATAR LAVINIA pe 07 Septembrie 2011

Nu pot decat sa-i multumesc toata viata mea pentru ce a facut pentru mine. M-a ajutat cand o multime de medici din Arad nu mi-au dat sanse sa am copii. Acest medic de milioane Dr. Halmagean Petru mi-a adus cea mai mare bucurie in casa si binenteles in suflet adica: 2 fetite sanatoase cea mare care acum a implinit 6 anisori si cea mica care are 1 anisor. Dumnezeu sa-i dea sanatate sa mai poata face mamici fericite asa cum ma facut pe mine care mu mai aveam nici o speranta. Va multumesc din suflet, domnule doctor!

Dr. Halmagean Petru
De BERDEA IOANA pe 07 Iunie 2011

Si s-a descoperit ca am un chis pe labia stanga la 19 ani. Am facut tratamente in Oradea dar nici un rezultat. Nu stia sa-mi puna diagnostic, aici in Oradea. Am mers la Cluj la domnul Halmagean si am luat tratament dupa care m-a operat, iar dupa 4 ani sunt bine. Ii multumesc din suflet.

Dr. Halmagean Petru
De Nadhazi mihaela pe 29 Martie 2011

Eu am o parere foarte buna despre domnul dr. si am avut doua nasteri cu dansul si totul e ok. Acuma daca sa intamplat la una ceva nu anseamna ca nu e bun, toti sunt la fel toti mai gresesc, dar din partea mea tot respectu si ai doresc viata lunga!

Dr. Halmagean Petru
De Rus georgeta pe 12 Februarie 2011

Il stiu pe dr Halmagean de 17 ani m-a operat de chist ovarian dupa 2 zile de stat in spital cu dureri nici un medic nu stia ce am pana a venit dl. Halmagean dimineata la consultatii care m-a si operat in acea dimineata. Dupa 6 luni am ramas insarcinata. Dl doctor m-a asistat la nastere l-a sunat sotul la 3 dimineata, a venit la spital. Este cel mai bun doctor ginecolog l-am recomandat si prietenelor mele care au fost foarte multumite. Mai am o fetita de 6 ani tot dr. Halmagean m-a asistat e super dr. Vi-l recomand tuturor viitoarelor mamici nu va cere nici un ban asa ca puteti apela la dansul. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

Dr. Halmagean Petru
De Nick135 pe 10 Februarie 2011

A nascut sotia mea un baiat cu domnul doctorul. Bun profesionist.

Dr. Halmagean Petru
De Minza Elena pe 07 Ianuarie 2011

Buna ziua, In ianuarie 2010 m-am dus la Dr Halmagean Petru sa ma operez de un chist ovarian. O operatie simpla ar spune multi. In data de 13.01.2010 m-a operat doctorul Halmagean la clinica Ginecologie1. Dupa ce m-a operat dr Halmagean mi-a spus ca mi-a scos ovarul stang, ovarul drept a spus ca nu-l aveam, ca el nu l-a vazut? (ovar care in ziua de azi il am)si a mai spus ca eu aveam matele lipite intre ele si ca dupa parerea lui le-a dezlipit pe fiecare si le-a aranjat. Am varsat anestezia primele 3 zile dupa operatie, apoi 2 zile a fost bine, apoi 3 zile iar am inceput sa vars, dupa spusele lui anestezia? Si tot varsam, dar nimeni nu a stiut de ce, m-au consultat mai multi doctori din medicala 1, Tot ce spuneau e ca vars anestezia. Dupa 7 zile de la operatie o pacienta a spus doctorului sa ma trimita la medicala 3 sa vada poate poate ei stiu cea am. Au chemat salvarea intr-un tarziu si m-au dus la medicala 1 la urgente, unde am fost diagnosticata cu ocluzie intestinala. Medicul de acolo a spus ca nu are ce sa-mi mai faca ca m-au trimis prea tarziu si el nu se poate lega sa ma opereze.M-au trimis inapoi la ginecologie 1, unde dr Halmagean nu i-a venit sa creada ce diagnostic am. Au chemat-o pe Dr Fetti Emilia (cea mai buna doctorita posibila)care a confirmat diagnosticul si prin data de 20.01.2010 dupa masa m-au operat din nou. Totul este bine acuma, dr. Fetti Emilia a spus ca totusi am ovarul drept si ca este perfect, ovar care dr. Halmagean nu l-a vazut, si a mai spus ca dr. Halmagean nu avea ce cauta la intestine, pt. ca toata lumea mai are aderente si se poate trai foarte bine. Vreau sa spun ca dr. Halmagean mi-a dat biletul de iesire cu operatia facuta de el, dar la semnatura si la stampila nu apare el ci o oarecare Dorina Vinti, care habar nu am cine este. Pentru mine dr. Halmegean este un fel de dr. de moarte.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK