Dr. Gheorghe Peltecu pagina anterioara
54%
58%
62%
62%
52%
40%
Adresa

Bulevardul Ion Mihalache , 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

-

Telefon

021.318.89.30 / 021.318.89.37;

Site

www.SpitalulFilantropia.ro

Email

filantropia_2006@yahoo.com

100%

Complimente doctorului Peltecu din partea chirugilor de la AMC Amsterdam (clinica academica medicala).

trimis de Aida Tanasescu

In 2009 am fost operata de domnul doctor Peltecu, cancer mamar invaziv ductal. Operatie exceptional executata dupa parearea medicilor olandezi. Multumita doctorului Peltecu traiesc. Multumesc, domnule profesor doctor Peltecu!

Raspunde acestui mesaj
100%

Un om de mare caracter, un profesionist, profesorul Peltecu

trimis de Robert Caliga

Domnul profesor Peltecu este un adevarat profesionist, care se ocupa cu daruire de toate pacientele sale, si vorbeste si cu membrii familiei, il apreciez, chiar daca nu am fost eu pacientul, ci mama si iubita mea. Ii doresc multa sanatate, putere de munca si realizari!

Raspunde acestui mesaj
100%

Doctor bun

trimis de Nicolau Iuliana

Prof. Dr.Gheorghe Peltecu este un om in adevaratul sens al cuvantului, iar ca medic este dedicat intru totul profesiei sale - o exceptie a vremurilor de azi. Face totul cu si din pasiune, total dezinteresat de partea materiala. Asta mi-a dovedit-o in doua randuri: in 2010 cand m-am operat la san, iar de curand, cand l-am cautat sa-mi opereze fiica. Felul in care arata spitalul Filantropia, dotarile acestuia si buna organizare te duc cu gandul ca te afli intr-o alta tara, iar amabilitatea intregului personal vine parca si-ti confirme acest lucru. Toate aceste aspecte sunt o buna carte de vizita pt. cel ce manageriaza spitalul - Dr. Gheorghe Peltecu - un exemplu viu care ar trebui copiat de multi dintre medicii din sistemul sanitar actual.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de mirea raluca

Eu am avut noroc sa il intalnesc pe acest doctor; pe mine m-a ajutat mult, altei persoane din familia mea i-a salvat viata. Este un om dedicat meseriei, un adevarat profesionist. Ar fi cea mai mare nedreptate, sa se spuna ceva de rau despre profesorul dr. Peltecu - a facut atat de mult bine.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de badea mihaela

Multumesc lui Dumnezeu ca am avut norocul sa nasc cei doi copii cu dl dr. Peltecu, fetita mea are 19 ani si baiatul 13 este un dr. cum rar intlnesti, iar pe matusa mea a operat-o in 1993 de cancer la san si a ajuns la varsta de 93 de ani fara probleme. Ii urez multa sanatate si putere de munca.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de o cititoare

Pomana cauta in alta parte.

Raspunde acestui mesaj
20%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de Cristina

Logic, la cabinet dai bani.

Raspunde acestui mesaj
20%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de mariana

Si eu am nascut, acum 6 ani si 8 luni, cu dl dr. Peltecu, este un om cum putini poti intilni in viata. Daca nu a venit dumnealui la mine au venit, cred din ora in ora, alti profesori si rezidenti. Merg inca la cabinetul particular, am mare incredere in acest om.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de aura

Am avut sansa de a naste ambii baietei cu dr Paltecu. De-as mai naste odata, fara a sta pe ganduri tot pe dansul l-as alege. Lucreaza cu seriozitate, cu dedicatie, cu profesionalism. Vi-l recomand din toata inima.

Raspunde acestui mesaj
80%

Dr. Gheorghe Peltecu

trimis de Roxana

Bun doctor, insa se comporta altfel in spital decat la cabinetul sau particular. La cabinet iti acorda o mare importanta, pe cand in spital este foarte diferit, foarte rece cu pacientele sale. Am nascut cu el prin operatie cezariana si nici nu a venit sa ma vada dupa aceea. Aceste lucru mi-a lasat un gust amar. Cu toate acestea ii multumesc din suflet ca m-a ajutat sa dau nastere unei minuni de baietel.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Gheorghe Peltecu

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau: Ma oblig sa respect politica de publicare a comentariilor pe site

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK