Date generale:

Dr. Dinu Silviu, medic ginecolog, Clinica Medical Top Bacau.

  • ginecolog
  • clinica; cabinet individual

ginecologie

ginecologie

Clinica Medical Top Bacau

Luni-Vineri: 07-20;
Sambata: 07-12

0234.516.473

Un foarte bun profesionist

trimis de ana maria

Eu am nascut la clinica materna pe 2 septembrie 2013 prin cezariana. pe parcursul sarcinii nu am am avut mari complicatii doar tensiunea marita si de aceea a hotarat dl doctor ca este mai bine pentru mine si pentru copil sa nasc prin cezariana, plus ca am bazinul ingust, desi sunt mai plinuta.

Toata perioada sarcinii a urmarit evolutia fatului si a mea foarte frumos, eficient si profesionist, nu m-a pus la cheltuieli inutile, teste peste teste si nici nu m-a panicat de fiecare data cand aveam tensiunea 160/100.

Pe acelasi ton calm mi-a explicat ca este bine sa reduc de tot sarea, sa fac un pic de miscare, sa ma odihnesc si sa ma feresc de efort. Pentru orice problema sa il sun si rezolvam. Asa s-a si intamplat: in luna a 7-a am facut o dermatita atopica de toata frumusetea pe piept, burta si picioare, un fel de alergie cu roseata, mancarime si usturime.

L-am sunat, era la spital intr-o operatie, mi-a raspuns asistenta pe telefonul lui, a pus tel pe speaker ca eu sa ii explic ce simptome aveam inclusiv puls marit si febra.

Mi-a spus sa vin la spital ca in 30 de minute termina operatia. Dupa ce m-a vazut, mi-a recomandat sa fac 2 injectii cu dexametazona si sa vad un specialist alergolog si ca daca in 10 zile nu imi trece eruptia de pe piele sa revin din nou la el.

Intre timp cu tratamentul de la alergolog si dermatolog am trecut peste si am ajuns sa nasc cu bine. Trebuie remarcat ca a raspuns la telefon si imediat m-a vazut ceea ce nu poti spune la fel despre multi medici ginecologi din Bacau.

In ce priveste serviciile medicale din clinica Materna am numai cuvinte de lauda. Cele 3 zile au fost un fel de "concediu" in urma caruia am plecat acasa cu o minunata fetita. Personalul de exceptie, m-au invatat, mi-au aratat cum sa fac baita fetei, cum sa o schimb, m-au sfatuit, explicat cu foarte multa rabdare chiar daca unele intrebari pe care le puneam erau ridicole, dar nimeni nu a ras. La fel cuvinte de lauda si pentru doamna doctor neonatolog Ionita Bettina- o femeie extraordinara.

In concluzie daca ar fi sa repet experienta, la fel as proceda: tot la clinica Materna as naste si tot cu Dr.Dinu. pentru orice detalii ma puteti contacta la adresa de mail mocanumaria2003@yahoo.com

Raspunde acestui mesaj

Intrebare

trimis de nicoleta

Eu merg la el de o luna, dar pentru alta problema si anume infertilitate secundara. Profeseaza si in spital stie cineva sau a mai fost cineva la el cu problema asta?

Raspunde acestui mesaj

Un foarte bun profesionist

trimis de carmen

Un tip extraordinar, operativ, finut, elegant, fara sa judece. Problema mea este de alta natura, si mie mi s-a parut un doctor extrem de profesionist si echidistant!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
83%
61%
76%
75%
73%
64%
Adresa

Erou Ciprian Pinte, 17, Bacau, Bacau

Reper

-

Telefon

0234.516.473

Site

www.medicaltop.ro

Email

office@medicaltop.ro


Intrebari frecvente Propune medic