Urmareste-ne:
Dr. Diculescu Doru
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Diculescu Doru

Dr. Diculescu Doru, medic primar obstetrica-ginecologie, Clinica de Obstetrica Ginecologie Dominic Stanca.

Dr. Diculescu Doru, medic primar obstetrica-ginecologie, Clinica de Obstetrica Ginecologie Dominic Stanca.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Clinica de Obstetrica Ginecologie Dominic Stanca

0264.434.364

Ai folosit serviciile Dr. Diculescu Doru? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

un OM deosebit
De Antonella Oancea pe 20 Martie 2015

Am nascut de doua ori cu doctorul Diculescu, prima data acum 10 ani. Un om deosebit, cald, calm si apropiat. Mi-a explicat totul pe intelesul meu si totul a mers mult mai usor stiindu-l aproape. Bine pregatit si bland m-a ajutat mult in momentele nasterii si dupa aceea. L-am recomandat multor prietene care sunt foarte multumite. Il admir foarte mult, atat ca medic cat si ca om.

Cabinet particular Dr Doru Diculescu
De Ioana pe 16 Martie 2014

Dr. Diculescu are cabinet privat pe str. Octavian Goga. Programari: 0264.434.364 Numai bine!

Dr. Diculescu Doru
De Elisabeta marin pe 15 Februarie 2014

Este un medic extraordinar pe care l-am intalnit dupa o experienta extrem de grea. Cu el am nascut ambii copii. Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc si vreau sa-L rog pe Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si putere de munca multi ani de acum inainte. Am uitat sa precizez ca eu vin din Sebes - Alba si s-a ocupat extraordinar de mine si inainte sa nasc internandu-ma cu o saptamana inainte si dupa aceea.

Dr. Diculescu Doru - cabinet particular
De Andreea pe 11 Ianuarie 2014

Nu stiti cumva daca domnul doctor Diculescu are cabinet particular in Cluj?

Dr. Diculescu Doru
De Adriana pe 03 Iulie 2013

E un medic foarte bun. Ii multumesc pentru calmul si rabdarea pe care le-a avut pe parcursul celor doua sarcini.

Dr. Diculescu Doru
De LIANA pe 27 Iulie 2012

Este un medic devotat meseriei pe care o face cu multa placere, eu am nascut cu domnia sa in 2004 cu cezariana si pot sa spun ca nu s-a miscat de langa mine, tot respectul.

Dr. Diculescu Doru
De Boglarka pe 18 August 2011

In 2009 am nascut cu dr. Diculescu la Stanca. Pe tot parcursul sarcinii abia ca s-a ocupat de mine. Inteleg ca are foarte multi pacienti, insa dupa parerea mea, un medic trebuie sa acorde atentie fiecarui pacient indiferent daca e cunostinta sau nu. In sfarsit, la ultima consultatie, mi-a pornit intentionat nasterea fara a ma informa, tocmai pt-ca a doua zi era de garda. Cum se poate asa ceva? La nastere abia ca l-am vazut, iar 3 zile cat am stat la spital, abia ca a venit la control si atat. Tin sa mentionez faptul ca a primit bani destui pe care i-a luat parca ar fi ceva normal! Ma gandeam ca macar dupa ce si-a primit banii, va fi mai interesat de sanatatea mea, insa m-am inselet. M-a trimis acasa cu ruptura, nu m-am putut da jos din pat in urmatoarele 2 luni, iar cand am ajuns la controlul de 6 luni,(nu si-a amintit de mine, m-a intrebat daca urmeaza sa nasc s-au am nascut deja) mi-a zis ca probabil de la menstruatie ma doare? Cum asa ca nici nu menstruam inca. Dupa 8 luni de la nastere am ajuns la un alt medic, nu zic nume, care m-a operat si in sfarsit dupa 2 ani pot sa zic ca m-am refacut 100%. Fiecare cu ce experiente are, din nefericire a mea cu dr. Diculescu a fost de infern.

Dr. Diculescu Doru
De Alina pe 21 Mai 2011

Specialist, om deosebit. Puteti avea incredere in dansul. Mii de multumiri.

Dr. Diculescu Doru
De Bianca pe 27 Aprilie 2011

In 2 februarie am dost operata de acest medic si sunt foarte multumita de reeusita lui, un medic de nota 10. Nu am cuvinte sa-i multumesc. Il recomand cu mare placere si altor femei. La trei luni de la operatie ma simt exceptional nu am nici o durere nu am deranjeaza nimic. Ii multumesc.

Dr. Diculescu Doru
De Coroiancristina pe 09 Februarie 2011

Un medic atent, cu rabdare si in care poti avea incredere.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!