Date generale:

Dr. Ciupilan Irina Elena - medic specializare obstetrica - ginecologie.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

-

Maternitatea Cuza Voda Iasi

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Contra domnei doctor

trimis de Ana MAria

Daca totul decurge bine atat pe perioada sarcinii cat si in timpul nasterii, d-na dr. Ciupilan Irina este minunata, comunicativa si e aproape de tine si te ajuta cu tot ce poate. In cazul meu, am nascut prematur la 8 luni si m-a acuzat ca nu am vazut ca nu imi creste burta, ca m-am ingrasat prea mult si alte motive stupide aduse de ea, nu stiu nici astazi de ce am nascut prematur si de ce am trecut prin ceea ce am trecut. Copilul este bine, multumesc lui Dumnezeu si nu doamnei doctor care toata sarcina mi-a zis ca totul e perfect, ca nu trebuie sa am burta ca celelalte mamici (mereu ma plangeam ca burta mea e mica fata de alte mamici), ca doar voi avea un bebe mai mic, ca doar eu nu sunt asa de mare.

Desi m-a trimis la ecografia 3D la alt medic ce mi-a recomandat amniocenteza, eu am ascultat-o pe ea, ca doar era medicul meu. Era clar, asadar, ca exista o problema in dezvoltarea sarcinii dar d-na doctor Ciupilan nu s-a deranjat sa o descopere, m-a trimis acasa, citez :"du-te acasa, stai linisitita, totul va fi bine, totul e perfect".

Asa ca sfatul meu e feriti-va de doamna doctor si cautati-va alt medic mai atent si mai competent si nu cititi doar parerile mamicilor a caror sarcina si nastere au decurs ok.

Raspunde acestui mesaj

Apreciere

trimis de munteanu titica din Bacau

un medic extraordinar care isi face meseria cu multa daruire. Este foarte apropiata de pacienti, incurajand femeile care vin la consultatii si tratament, chiar si atunci cand suferinta este mare. Am intrat plangand la cabinetul sau si am iesi cu zambetul pe buze si cu multa incredere in insanatosire. Va multumesc doamna doctor pentru ceea ce sunteti si ceea ce faceti pentru femei. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate.

Raspunde acestui mesaj

Date contact Dr. Ciupilan

trimis de Elena

Buna ziua. Credeti ca ati putea sa ma ajutati cu niste date de contact a doamnei dr. Ciupilan. Vreau sa imi fac o programare la dumneaei si nu stiu cum as putea sa o contactez. Multumesc. Toate cele bune!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
80%
80%
77%
78%
77%
64%
Adresa

Cuza Voda , 34, Iasi, Iasi

Reper

-

Telefon

0232.213.000 interior 111, 152, 239

Site

www.obstetrics.ro

Email

ono@mail.dntis.ro;
dnemescu@iasi.mednet.ro


Intrebari frecvente Propune medic