Date generale:

Dr. Ciortea Razvan medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

  • ginecolog
  • centru medical

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.433.345 / 0727.732.733

Multumiri

trimis de delia_ cret

Atata pot sa spun, daca nu era domnul doctor Ciortea Razvan, sa ma salveze din ghearele mortii, nu stiu daca acuma mai puteam sa scriu acest mesaj. A pus suflet si a facut tot ce a fost posibil omeneste sa ma salveze, in timp ce altii medici imi dadeau diacnosticul sanatoasa. Mii de multumiri, domnule doctor Razvan Ciortea.

Raspunde acestui mesaj

Doar cuvinte de lauda pt dl dr Ciortea..

trimis de ana

La prima sarcina, cand nu stii la ce sa te astepti, am fost asistata de dl dr Ciortea, si am fost foarte multumita! Am mers la consultatii si la privat si la stat si ma trata la fel de frumos, indiferent ca plateam sau nu. Imi explica tot ce-l intrebam, iar in timpul nasterii m-a sustinut, imi explica pasii. Acum sunt la a doua sarcina si sper sa decurga la fel de bine!

Raspunde acestui mesaj

Este un medic bun

trimis de Felicia

Eu am nascut cu el si a venit la 5 dimineata sa ma asiste. Am avut si o moasa extraordinara. Eu un om profesionist, dar probabil ca are si el momentele lui. Ce pot sa spun este ca nu e un om lacom, care are multe paciente pentru ca vrea bani multi. Eu nu i-am dat nimic la nastere pentru ca asa s-a nimerit cu toate ca am vrut sa-l recompensez pentru ceea ce a facut pentru mine. Sunt la a doua sarcina pe final, tot monitorizata de el si s-a comportat foarte frumos cu mine, cu toate ca nu i-am dat nimic la nastere. Asa ca sa il acuzi ca are interes de bani de aia are atatea paciente, e urat. Tin minte ca dupa mine a ajutat-o pe alta doamna sa nasca care nu era pacienta lui, nu era pe tura si doamna era o doamna saraca de la tara. Ma indoiesc ca a stat sa o asiste pentru ca il interesa banii, a stat pentru ca e om si a vrut sa o ajute pe saraca femeie. Imi pare rau sa aud ca a avut si nasteri cu probleme, dar trebuie si la doctori uneori insistat, trasi de maneca dl doctor mai rau. Nu cred ca ar fi lasat-o. Stanca, din pacate e o clinica foarte aglomerata si uneori poate ca nu esti bagata asa in seama cum ar trebui, eu de aia spun ca e bine ca o femeie sa te insotesca in sala de travaliu( sora / prietena / mama) ca sa te ajute, sau la nevoie sa comnunice pentru tine cu doctorii.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
62%
64%
64%
64%
64%
42%
Adresa

Constanta, 8, Cluj, Cluj Napoca

Reper

-

Telefon

0264.433.345 / 0727.732.733

Site

www.radusan.com

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic