Date generale:

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

  • ginecolog
  • clinica

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Hope Medical Center

programul de consultatii clinica:
luni - vineri: 14:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.310.39.38 / 0736.036.036

Cel mai bun!

trimis de Anca

Este un medic foarte bine pregatit, comunica excelent cu pacientul, am incredere maxima in dansul. Ca pacient sunt foarte multumita.

Raspunde acestui mesaj

Dezamagire totala

trimis de Mamica suparata

Am fost pacienta dlui dr,, nascand cu dumnealui. M-a deranjat ca pe tot parcursul sarcinii, m-a chemat la clinica, cu tarife maricele, si la fiecare programare, asteptam si cate doua ore, pe langa. Foarte aglomerat, face programari peste alte programari. Nu mi-a placut morfologia fetala pe care o face acolo, se vede ca nu este un aparat performant, nu mi-a placut nici ca totul a fost bine si frumos pana in momentul nasterii, cand n-a mai vrut sa imi faca anestezia epidurala. Nici macar nu mi-a facut un ecograf inainte cu o luna de nastere, nestiind greutatea probabila a copilului la nastere. Drept urmare, bebelusul a avut peste 4 kg, m-a lasat sa ma chinui, am tipat de durere, rupandu-mi corzile vocale. A trecut un an si abia am inceput sa vorbesc. Cand a fost chemat de acasa in toiul noptii, a fost tare deranjat, si foarte nervos,spunand ca daca isi aude feciorul ca se face medic ginecolog il..

Pare un bun profesionist, comunica foarte bine, dar, cred ca este mult prea ocupat si nu poate face fata. Imi pare rau, dle doctor, dar pacientele dumneavoastra nu vin la clinica sa stea de vorba, ci sa afle lucruri concrete despre starea sanatatii lor.

Raspunde acestui mesaj

Exceptional

trimis de Dana N

Cel mai bun! Sunt de mai bine de 8 ani pacienta dumnealui.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
66%
76%
72%
72%
70%
66%
Adresa

Alexandru Puskin, 1, Bucuresti, Sectorul 1

Reper

Cartier Primaverii

Telefon

021.310.39.38 / 0736.036.036

Site

www.hopemedical.ro

Email

contact@hopemedical.ro


Intrebari frecvente Propune medic