Urmareste-ne:
Dr. Chiscop Ana Maria
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Chiscop Ana Maria

Dr. Chiscop Ana Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Chiscop Ana Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

luni: 17:00 - 20:00;
miercuri 14:00 - 20:00;
sambata 09:00 - 11:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Ai folosit serviciile Dr. Chiscop Ana Maria? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un om si doctor minunat, recomand fără ezitare.
De Andreea Petrescu pe 03 Noiembrie 2015

Sunt pacienta doamnei Dr din 2010, între timp am si născut cu dumneaei. Menționez ca am avut si probleme grave si probleme mai puțin grave, de fiecare data am găsit răspuns si mi a fost explicat totul pe îndelete, am fost îndrumata mai departe, mi s a vorbit frumos, cu răbdare, blândețe, pe întelesul meu oricâte întrebări am pus. Inca dinainte sa fiu însărcinată am putut apela la doamna Dr pe email si chiar si la telefon, mereu am găsit răspuns. Despre naștere si perioada sarcinii numai de bine, un doctor nemaipomenit, blânda, calda, un om deosebit, întotdeauna la dispoziția mea. Nu exista email sau telefon la care sa nu mi fi răspuns. Nu am nimic de reproșat, tot ce face in orice problema, este facut ca la carte, fără a se sari vreun pas, vreo analiza, vreo investigație.
Un doctor deosebit , f bine pregătit, calm , blând, cu o memorie excepțională. Si mai presus de toate un om cu suflet cum rar găsești.

Un medic deosebit, un om formidabil!
De Cosmina pe 28 August 2014

O recomand din tot sufletul pe Dna Doctor Chiscop. Este un medic exceptional si un om cu totul si cu totul deosebit. I-am fost pacienta la Medicover si regret foarte tare ca a incetat colaborarea cu aceasta clinica.

Dr. Chiscop Ana Maria
De Mirela pe 19 Februarie 2014

Multumesc mult doamnei doctor pentru tot. Sunteti cea mai tare.

Un super om, gata sa te ajute oricand!
De Iuli pe 15 Decembrie 2013

Si eu sunt pacienta doamnei doctor de 7 ani din 2006 si pot sa va spun ca pe mine m-a ajutat in clipele cele mai grele si de aceea o recomand din toata inima pentru ca este un medic extraordinar si un om deosebit!

Puteti merge la dansa doar sa stati de vorba intr-o anumita problema si clar va va sfatui sa alegeti cea mai buna solutie! Eu una va spun sincer ca o iubesc (aproape) ca pe mama mea, un om ca ea nu ai cum sa nu-l iubesti.

Dr. Chiscop Ana Maria
De Dana pe 11 Mai 2011

Si eu o recomand pe doamnna dr. Chiscop cu mare caldura. E o profesionista si o persoana care stie sa faca pacientul sa se simta in largul lui. Eu sunt pacienta dansei din 2009.

Dr. Chiscop Ana Maria
De Bartoiu Corina pe 10 Septembrie 2010

Am nascut cu doamna doctor Chiscop in 2009 la Euroclinic si am fost extrem de mulţumita mai ales de doamna doctor, dar si de modul cum am fost tratata de catre intreg personalul. Doamna doctor Chiscop este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Nu am intalnit pana la dansa pe altcineva atat de calm, de linistit, de intelegator, de priceput. Am tot respectul si toata stima pentru dansa. Un asa om se intalneste mai rar in zilele noastre. Si, apropo de memorie, asa este, are o memorie excelenta.

Dr. Chiscop Ana Maria
De Ana pe 31 August 2010

Sunt pacienta doamnei dr. Chiscop din 2007. Am nacut cu dansa in 2009 la Euroclinic, si urmeaza sa nasc si al doilea copil tot cu dansa. Este un om cu foarte mult bun simt si un medic profesionist, nu amator. O recomand tuturor femeilor care au nevoie de un adevarat medic ginecolog.

Dr. Chiscop Ana Maria
De Mmery pe 28 Mai 2010

Si eu sunt pacienta d-nei dr. Chiscop de mult timp, am nascut cu dansa la spitalul Euroclinic anul trecut si am fost foarte multumita. Chiar azi am fost pe acolo si m-am intalnit cu dansa, m-a recunoscut imediat. Este un doctor foarte bun, stie sa asculte pacientul, sa-l faca sa se simta in largul lui cand vb cu el, iti explica pe larg ca sa intelegi foarte bine. O recomand cu cea mai mare incredere tuturor femeilor. Iar spitalul Euroclinic este foarte, foarte bun.

Un medic in care poti avea incredere
De CRISTINA pe 13 Mai 2010

Sunt pacienta doamnei dr. Chiscop de un an de zile. Inainte de a ajunge la dumneaei am mers la mai multi medici din Euroclinic, dar niciunul nu a reusit sa imi stabileasca un diagnostic clar. Doamna Chiscop este un medic ce are rabdare cu pacientii, ii asculta si intotdeauna raspunde la telefon. Daca ar fi sa o caracterizez in cate cuvinte, cel mai potrivit ar fi: profesionalism, respect fata de pacienti si o impresionanta memorie.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!