Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

Dr. Chirea Sorin
32 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Chirea Sorin

Dr Chirea Sorin activeaza ca medic obstetrician-ginecolog la Spitalul Judetean Teleorman-Alexandria si la Cabinetul Medical Individual Dr. Chirea Sorin Dan.

Dr Chirea Sorin activeaza ca medic obstetrician-ginecolog la Spitalul Judetean Teleorman-Alexandria si la Cabinetul Medical Individual Dr. Chirea Sorin Dan.

obstetrica-ginecologie

obstetrica ginecologie

C.M.I. Dr. Chirea Sorin Dan

Ai folosit serviciile Dr. Chirea Sorin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

intrebare
De Valentina pe 07 Septembrie 2015

Stie cineva daca doctorul Chirea face si histeroscopii?

Dr. Chirea Sorin
De Mariana Vaduva pe 30 Aprilie 2014

Vreau sa va spun ca am trecut prin 3 nasteri prin cezariana cu domnul dr. Chirea si sunt foarte multumita de capacitatea dumnealui. Orice fel de problema am avut cu dl dr s-a rezolvat si ii multumesc foarte mult pentru cata grija a avut de mine si mai ales pentru felul in care comunica cu pacientele ceea ce conteaza foarte mult! Un medic extraordinar!

Excelent
De Mocanu cristina pe 26 Februarie 2014

Un medic model, dupa cere ar trebui sa se orienteze si ceilalti ai sai, dupa comportamentul pe care il adopta cu pacienti sai si modul de exprimare al acestuia!

Multumita
De MEB pe 25 Ianuarie 2014

Eu am fost operata acum 6 ani de un chist ovarian spart de catre dumnealui. Se poarta frumos, vorbeste frumos cu pacientele. Mie mi-a facut bine atunci, plus ca m-am ales cu o cicatrice destul de mica. Un medic bun, in general.

Dr. Chirea Sorin
De Qwe pe 23 Ianuarie 2014

0723.380.854. Suna la nr asta si iti va raspunde o asistenta pentru programari.

Dr. Chirea Sorin
De Beja Ionela Marcela pe 22 Ianuarie 2014

As dori sa iau si eu legatura cu domnul doctor Chirea Sorin, dar nu stiu ce trebuie sa fac. Va rog sa ma indrumati.

Numar de telefon
De Bianca pe 19 Octombrie 2013

As dori si eu numarul domnului doctor pentru o consultatie, va rog frumos.

Dr. Chirea Sorin
De Elena pe 09 Aprilie 2012

As dori sa fac o intrerupere de sarcina din motive personale. Va rog frumos daca stie cineva. Mi s-a spus ca Chirea Sorin ar fi un doctor foarte bun daca face si intreruperi de sarcina, daca are cabinet personal si sa pot face si o programare. Multumesc.

Foarte bun!
De Coman T pe 01 Martie 2012

Am nascut o fetita perfect sanatoasa cu Dl Dr. Chirea! Mergeti cu toata increderea, este un bun medic, are multa experienta si mai ales se poarta foarte frumos cu pacientele! Iar d-na Petrica este foarte amabila si draguta, impreuna fac o echipa extraordinara!

Dr. Chirea Sorin numar de telefon
De Bogdan pe 11 Octombrie 2011

Am pierdut zilele trecute nr. lui dn dr si v-as ruga cine il are sa mi-l dea si mie va multumesc. Nr de mobil

Contact Dr. Chirea Sorin

Adresa

Dunarii, Teleorman, Alexandria

Reper bl. I24, ap. 34
Telefon 0247.315.500
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!