Urmareste-ne:
Dr. Cernat Maria
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Cernat Maria

Dr. Cernat Maria, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Cernat Maria, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Obstetrica-ginecologie;

Sectia Obstetrica I;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

Ai folosit serviciile Dr. Cernat Maria? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Mulțumită!
De Ana-Maria pe 21 Februarie 2017

Am nascut natural pe 20 iunie 2016 asistată de dna doctor Cernat Maria si sunt foarte mulțumită de profesionalismul de care a dat dovadă!

Recomand,foarte multumita!
De Andreia pe 30 Octombrie 2015

Doamna doctor mi-a supravecheat sarcina precum si nasterea baietelulului meu.Am fost foarte multumita de serviciile oferite,de faptul ca nu mi-a recomandat decat investigatiile absolut necesare(in conditiile in care cunosc foarte multe persoane care mi s-au plans vizazi de obiceiul medicilor de a recomanda ecografii si analize chiar daca nu e cazul,doar pt a scoate bani in plus de la pacienti).De asemenea are o atitudine calma si pozitiva si explica fara a te panica.Pe perioada spitalizarii,a venit din concediu pt a-si vizita pacientele.

Foarte multumita
De Negoită Raluca pe 11 Septembrie 2015

O cunosc de acum 5 ani pe aceasta doctora minunată care a avut grijaca sarcina si nasterea copilului meu sa se facă in cele mai bune conditii...Sunt foarte mulțumită de serviciile dansei si ii multumesc pentru experienta oferită!

Dr. Cernat Maria
De Dan pe 07 August 2011

Parerea mea despre dr Cernat este total diferita, pe 22 feb 2011 sotia mea sa prezentat la maternitate fiind insarcinata in 7 luni cu o senzatie de sufocare, nu stiu de unde si pana unde a zis ca are sindrom respirator in loc sa ne recomande un ekg, dr. cardiolog ca sufocarile vin de la inima are atat experienta si se pare ca degeaba si uite asa prin incompetenta ei pe 24 feb sa stins in urma unui infarct pierzand doua suflete odata. Eu acum crescand singur un baietel de 3 ani. Incompetenta dr. Cernat a facut sa pierd 2 suflete odata.

Dr. Cernat Maria
De Anama pe 10 Ianuarie 2011

Doamna Doctor Cernat Maria este un medic exceptional, unul dintre putinii doctori carora le pasa de pacient. A fost singura care a stiut sa ma incurajeze cand toti ceilalti medici mi-au spus ca o sa nasc un copil cu sindrom Down. A facut mai mult decat sa-mi recomande amniocenteza, m-a ajutat si in gasirea unei solutii pentru ca financiar sa pot suporta costurile unei astfel de proceduri, pe cand 2 alti medici de la Maternitatea Ploiesti au recomandat doar pe baza morfologiei fetale si a ecografiei 4d avortul. In plus de fiecare data cand am fost la dansa mi-a explicat pe intelesul meu si mi-a dat posibilitatea de a putea alege si pe a lua o decizie corect.

Dr. Cernat Maria
De Raluca D. pe 13 Decembrie 2010

Doaman doctor era un medic foarte bun, sora mea a nascut cu dansa si a fost impecabil. Nu a avut nimic sa-i reproseze. A nascut prin cezariana, iar doamna doctor a fost acolo ori de cate ori a avut nevoie de dansa. Din pacate, s-a schimbat, probabil banii prea multi, sau plictiseala de propria meserie a facut-o sa devina ceea ce este astazi un medic slab, care nu este interesat catusi de putin de binele pacientelor. Pacat, eu mi-as fi dorit sa fie ceea ce a fost.

Dr. Cernat Maria
De Ramona Ionescu pe 03 Decembrie 2010

Imi pare rau ca am cunoscut-o pe acesta doamna doctor. Total neprofesionista si superficiala.
Cabinet particular infect, instrumente pe care le foloseste de la pacient la pacient fara sa le sterilizeze (va spun din propria experinta), punctaj zero vis a vis de atitudine.

Dr. Cernat Maria
De Mihaela dragomir pe 10 Iulie 2010

Vreau sa-i multumesc doamnei doctor dr. Cernat Maria, pentru ca dansa este omul care a ajutat pe copiii mei sa treaca in lumea noastra.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!