Date generale:

Dr. Cernat Maria, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

  • ginecolog
  • maternitate

Obstetrica-ginecologie;

Sectia Obstetrica I;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

-

-

Dr. Cernat Maria

trimis de dan

Parerea mea despre dr Cernat este total diferita, pe 22 feb 2011 sotia mea sa prezentat la maternitate fiind insarcinata in 7 luni cu o senzatie de sufocare, nu stiu de unde si pana unde a zis ca are sindrom respirator in loc sa ne recomande un ekg, dr. cardiolog ca sufocarile vin de la inima are atat experienta si se pare ca degeaba si uite asa prin incompetenta ei pe 24 feb sa stins in urma unui infarct pierzand doua suflete odata. Eu acum crescand singur un baietel de 3 ani. Incompetenta dr. Cernat a facut sa pierd 2 suflete odata.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Cernat Maria

trimis de anama

Doamna Doctor Cernat Maria este un medic exceptional, unul dintre putinii doctori carora le pasa de pacient. A fost singura care a stiut sa ma incurajeze cand toti ceilalti medici mi-au spus ca o sa nasc un copil cu sindrom Down. A facut mai mult decat sa-mi recomande amniocenteza, m-a ajutat si in gasirea unei solutii pentru ca financiar sa pot suporta costurile unei astfel de proceduri, pe cand 2 alti medici de la Maternitatea Ploiesti au recomandat doar pe baza morfologiei fetale si a ecografiei 4d avortul. In plus de fiecare data cand am fost la dansa mi-a explicat pe intelesul meu si mi-a dat posibilitatea de a putea alege si pe a lua o decizie corect.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Cernat Maria

trimis de Raluca D.

Doaman doctor era un medic foarte bun, sora mea a nascut cu dansa si a fost impecabil. Nu a avut nimic sa-i reproseze. A nascut prin cezariana, iar doamna doctor a fost acolo ori de cate ori a avut nevoie de dansa. Din pacate, s-a schimbat, probabil banii prea multi, sau plictiseala de propria meserie a facut-o sa devina ceea ce este astazi un medic slab, care nu este interesat catusi de putin de binele pacientelor. Pacat, eu mi-as fi dorit sa fie ceea ce a fost.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
68%
56%
52%
56%
56%
91%
Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Reper

-

Telefon

0244.409100

Site

www.maternitate-ploiesti.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic