Date generale:

Dr. Caisin Natalia medic specialist obstetrica - ginecologie.

  • ginecolog
  • clinica

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.04.75 / 021.269.22.33

Dr. Caisin Natalia

trimis de Silvia

Am fost la doamna Caisin pentru o consultatie de rutina (nu sunt insarcinata si inca nu planific). Mi-a lÄsat o impresie medie. Nu mi-a placut faptul ca a comentat negativ despre ultimul meu medic, m-a facut sa ma simt aproape vinovata ca am urmat sfaturile sale, adica ale unui om la care eu m-am prezentat cu aceeaai încredere cu care am facut-o in cazul dansei

In general nu-mi plac medicii care au ceva de comentat despre ceilalti dinaintea lor. Per total, nu m-am simtit prea confortabil. N-as spune ca e un medic prost, dar nici ca am simtit cÄ s-a strÄduit foarte tare. Nu m-am simtit incurajata sa o mai vizitez.

Raspunde acestui mesaj

Foarte multumita

trimis de Veronica

Merg la dna dr. Caisin inca de la inceputul sarcinii, sunt insarcinata in 6 luni si sunt foarte multumita de dansa. Este foarte atenta, foarte comunicativa, raspunde oricand la mobil (chiar si cand a fost plecata in concediu in afara tarii), iti explica in detaliu toate etapele etc. Eu o recomand!

Raspunde acestui mesaj

Dr bun

trimis de Alina

Eu am nascut in 2013 cu dr. Caisin si am fost multumita de dumneaei. I-am fost pacienta inca dinainte de a ramane insarcinata si de aceea am ales-o ca medic pentru monitorizarea evolutiei sarcinii si nastere. Mi-a placut ca a fost mereu atenta la detalii si deschisa dialogului.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
76%
76%
73%
72%
72%
68%
Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.337.04.75 / 021.269.22.33

Site

www.clinicapolisano.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic