Date generale:

Dr. Caisin Natalia medic specialist obstetrica - ginecologie.

  • ginecolog
  • clinica

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.04.75 / 021.269.22.33

Foarte multumita

trimis de Veronica

Merg la dna dr. Caisin inca de la inceputul sarcinii, sunt insarcinata in 6 luni si sunt foarte multumita de dansa. Este foarte atenta, foarte comunicativa, raspunde oricand la mobil (chiar si cand a fost plecata in concediu in afara tarii), iti explica in detaliu toate etapele etc. Eu o recomand!

Raspunde acestui mesaj

Dr bun

trimis de Alina

Eu am nascut in 2013 cu dr. Caisin si am fost multumita de dumneaei. I-am fost pacienta inca dinainte de a ramane insarcinata si de aceea am ales-o ca medic pentru monitorizarea evolutiei sarcinii si nastere. Mi-a placut ca a fost mereu atenta la detalii si deschisa dialogului.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Caisin Natalia

trimis de LAURA

Nu o recomand deloc in sarcina, dupa prima sarcina pierduta cu un hematom urias (tot la ea), a doua debutase identic si dr. ma trimitea in continuare la serviciu si sa ne vedem dupa o luna. Am ajuns la un medic specialist de adevaratelea care mi-a recomandat 2 saptamani sa nu ma misc din pat culmea. Se vede experienta la un medic care este si in spital la urgente si nu doar intr-o clinica privata. Sa va mai zic ca medicul la care merg - medic primar, tot la o clinica privata ia pe consultatie 50 RON? Imi era draga, dar dramele le traiesc pacientii, nu doctorii.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
76%
78%
75%
75%
73%
68%
Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.337.04.75 / 021.269.22.33

Site

www.clinicapolisano.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic