Date generale:

Dr. Caisin Natalia medic specialist obstetrica - ginecologie.

  • ginecolog
  • clinica

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.04.75 / 021.269.22.33

Nastere cezariana dna Caisin

trimis de Teodora

Buna!

Sunt insarcinata in 7 luni si jumatate si sunt pacienta dnei Caisin de cand am ramas insarcinata. Impresia generala este una foarte buna, dansa este foarte calma si intelegatoare, insa as vrea sa ma ajutati cu cateva impresii, opinii, legate de nasterea prin cezariana cu dansa. Ea este foarte tanara si de aceea am nevoie de opiniile voastre penttu a ma decide daca voi naste la Medlife.

Multumesc anticipat,

Raspunde acestui mesaj

Dr. Caisin Natalia

trimis de Silvia

Am fost la doamna Caisin pentru o consultatie de rutina (nu sunt insarcinata si inca nu planific). Mi-a lÄsat o impresie medie. Nu mi-a placut faptul ca a comentat negativ despre ultimul meu medic, m-a facut sa ma simt aproape vinovata ca am urmat sfaturile sale, adica ale unui om la care eu m-am prezentat cu aceeaai încredere cu care am facut-o in cazul dansei

In general nu-mi plac medicii care au ceva de comentat despre ceilalti dinaintea lor. Per total, nu m-am simtit prea confortabil. N-as spune ca e un medic prost, dar nici ca am simtit cÄ s-a strÄduit foarte tare. Nu m-am simtit incurajata sa o mai vizitez.

Raspunde acestui mesaj

Foarte multumita

trimis de Veronica

Merg la dna dr. Caisin inca de la inceputul sarcinii, sunt insarcinata in 6 luni si sunt foarte multumita de dansa. Este foarte atenta, foarte comunicativa, raspunde oricand la mobil (chiar si cand a fost plecata in concediu in afara tarii), iti explica in detaliu toate etapele etc. Eu o recomand!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
76%
76%
74%
73%
73%
67%
Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.337.04.75 / 021.269.22.33

Site

www.clinicapolisano.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic