Urmareste-ne:
Dr. Balta Flavia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Balta Flavia

Dr. Balta Flavia medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet medical obstetrica - ginecologie Dr. Balta Flavia Arad.

Dr. Balta Flavia medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet medical obstetrica - ginecologie Dr. Balta Flavia Arad.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical obstetrica - ginecologie Dr. Balta Flavia Arad

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0257.241.837

Ai folosit serviciile Dr. Balta Flavia? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Balta flavia
De Anca pe 20 August 2017

Pt alti poate e doctorita buna dar pt mine si sora mea nu a fost!!Sora mea a fost la ea pt consultatie si dna doctor ia spus ca are fibron si ca trebuie operata dar am iam spus sa merga la alt medic sa vedem ce ii spune!!sa dus la dr teaha si defapt fibronul era o sarcina de aproape 2 luni!!Iar patania mea cu dna doctor este ca mam dus la ea insarcinata in patru luni nu mia cerut sa fac nici un fel de analize ,am intrebat si mia zis sa fac ce vreau si am revenit la dinsa dupa o luna miam facut analizele dar cund mam asezat pe pat la eco ma intrebat ca ce este asta???adica burta mea care mentionez ca era mare,sa uitat un pic si a zis ca ea nu vede nimic si ma scos afara din cabinet!!!stiy ca nu asista la nasteri se ocupa mai mult de boli in zona vaginala dar nu asa se comporta un doctor!!!!!oricum nu mi se pare un doctor bun si nu o recomand la nimeni!!asistenta care e acolo mia zis ca asa e dna dictor cu fite si figuri!!Halal doctor ce sa zic!!!In schimb doctorul cu care lucreaza el este intradevar bun!!

Dr Balta Flavia
De Ciocea Maria pe 18 Octombrie 2011

Eu sunt pacienta de multi ani si intotdeauna s-a purtat bine cu mine.

Dr. Balta Flavia
De Andreea pe 23 Februarie 2011

O recomand.

Dr. Balta Flavia
De Micoroi Andreea pe 23 Februarie 2011

Dupa parerea mea este o doctorita foarte buna am fost la doamna doctor nu o data si ma tratat cu respect. Eu una o recomand cu ceea mai mare incredere e o foarte buna doctorita. Am mai fost la mai multe doctorite din Arad, dar ea este foarte buna.

Contact Dr. Balta Flavia

Adresa

Calea Aurel Vlaicu, 60-68, Arad, Arad

Reper Langa Stadionul UTA
Telefon 0257.241.837
Site www.ginecoart.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!