Dr. Aursulesei Dragos
44 opinii
Medic: ginecolog
Unitate medicala: spital de stat

Dr. Aursulesei Dragos

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi

Ai folosit serviciile Dr. Aursulesei Dragos? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Foarte multumita
De Roxana pe 24 Iulie 2014

Merg la domnul doctor din 2003 si sunt extrem de multumita de dumnealui. In afara faptului ca mi-a tratat orice problema am avut foarte eficient, am nascut baiatelul cu domnul doctor si acum astept al doilea copil si tot la dumnealui merg. Nu cere bani, pune diagnostic foarte bine si da tratamente foarte eficiente. Il recomand calduros.

Un doctor de nota 10
De Dan - Suceava pe 20 Iunie 2014

Acum 6 ani, sotia avea niste probleme si nu putea ramane insarcinata. In urma unui tratament prescris de un macelar din Suceava, am ajuns cu sotia cu un chist de 6 cm la Gynia Cluj, unde i-am dat de cap. Ulterior am apelat la dr. Aursulesei pentru tratament de fertilitate.

Un mare om, un mare Caracter, cu bun simt si chiar interesat ca munca sa sa aiba rezultat.
In urma tratamentului si investigatiilor, acum am o splendoare de fata de 4 ani. Numai cuvinte de lauda am pentru acest medic!

Acum am inceput tratamentul pentru bebe nr, 2 si tot la el mergem. E singurul in care avem incredere. prefer sa merg la Iasi lunar, decat sa merg la macelarii din Suceava, o parte din ei supraapreciati doar pentru ca "sunt doctori veniti de la Iasi". Un mare nume din Suceava vedea la 2 luni gauri in cap si maini lipsa la copilul pe care il am acum. Deja programase data chiuretajului. Noroc ca am mers la Iasi la dr. Iliev - alt mare caracter si la dr. Aursulesei, care au infirmat aberatiile macelarului sucevean.

A supravegheat sarcina pana la 8 luni. A fost imposibil pentru sotie sa nasca in Iasi, deoarece atunci era problema cu stafilococul auriu, asa ca a nascut, cu noroc, in Suceava.

Ii voi multumi mereu acestui doctor pentru ce a facut pentru familia noastra!

Dr. Aursulesei Dragos
De Manuela pe 06 Aprilie 2014

Spune-mi, te rog, cat de bun profesional este in infertilitate. Am 35 de ani si nimeni nu imi gaseste niciun motiv sa nu raman insarcinata.

Un doctor foarte bun
De Anca pe 07 Martie 2014

Un medic foarte bun un adevarat profesionist.

Un doctor de nota 10 +
De Alina pe 03 Martie 2014

Multumesc domnului doctor pentru sansa de a da viata unui ingeras.

Un super doctor
De Oana pe 06 Februarie 2014

Daca tineti la sanatatea voastra apelati la dl dr. Aursulesei. Este un dr. foarte ok. Eu am nascut acum 4 luni jumatate cu dumnealui o fetita prin cezariana (a fost optiunea mea pentru cezariana), nu te opereaza ca alti dr. mai devreme de cat trebuie ca sa ia banii. Raspunde la telefon la orice ora. Dupa cezariana la 6 ore m-am dat jos din pat. Este un profesionist si puteti apela cu toata încrederea la el.

Dr. Aursulesei Dragos
De Daniela pe 08 Noiembrie 2013

Aceeasi parere, daca as fi ascultat sfatul unei doctorite si as fi facut o intrerupere de sarcina, azi nu as fi avut o fetita perfect sanatoasa! Multumesc, domnule doctor!

Cezariana
De ALESIA pe 30 August 2013

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca stiti cat costa o operatie de cezariana la dl dr. Aursulesei. Eu sunt foarte multumita de el pana in prezent.

Un doctor foarte foarte bun!
De Lumi Luca pe 16 Mai 2013

Acum 3 ani si jumatate am avut sarcina supravegheata de dl Dr. Aursulesei! Nu am ce sa-i reprosez! S-a comportat foarte bine, preturile chiar mici in comparatie cu alte clinici, mi-a raspuns la orice intrebare, mi-a raspuns la telefon oridecate ori l-am sunat si mi-a dat sfaturile de care aveam nevoie! Am nascut cu el, nu mi-a cerut niciodata niciun ban! Am fost tratata foarte bine si cat am stat in maternitate! Il recomand cu incredere tuturor femeilor normale, nu cu figuri si mofturi! Este um medic ocupat cu paciente multe de asta vi se pare ca e prea rapid la consultatii, dar atat timp cat sarcina decurge bine si este totul normal ce povesti vreti sa va mai spuna?

Multumiri
De Erica pe 18 Aprilie 2013

Am fost operata de dl doctor si sunt multumita. Intr-adevar, nu e foarte comunicativ si nu pierde vremea cu detalii, dar este bun. Multumesc.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza