Date generale:

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

  • ginecolog
  • spital de stat

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi

-

-

Foarte multumita

trimis de Roxana

Merg la domnul doctor din 2003 si sunt extrem de multumita de dumnealui. In afara faptului ca mi-a tratat orice problema am avut foarte eficient, am nascut baiatelul cu domnul doctor si acum astept al doilea copil si tot la dumnealui merg. Nu cere bani, pune diagnostic foarte bine si da tratamente foarte eficiente. Il recomand calduros.

Raspunde acestui mesaj

Un doctor de nota 10

trimis de dan - Suceava

Acum 6 ani, sotia avea niste probleme si nu putea ramane insarcinata. In urma unui tratament prescris de un macelar din Suceava, am ajuns cu sotia cu un chist de 6 cm la Gynia Cluj, unde i-am dat de cap. Ulterior am apelat la dr. Aursulesei pentru tratament de fertilitate.

Un mare om, un mare Caracter, cu bun simt si chiar interesat ca munca sa sa aiba rezultat.
In urma tratamentului si investigatiilor, acum am o splendoare de fata de 4 ani. Numai cuvinte de lauda am pentru acest medic!

Acum am inceput tratamentul pentru bebe nr, 2 si tot la el mergem. E singurul in care avem incredere. prefer sa merg la Iasi lunar, decat sa merg la macelarii din Suceava, o parte din ei supraapreciati doar pentru ca "sunt doctori veniti de la Iasi". Un mare nume din Suceava vedea la 2 luni gauri in cap si maini lipsa la copilul pe care il am acum. Deja programase data chiuretajului. Noroc ca am mers la Iasi la dr. Iliev - alt mare caracter si la dr. Aursulesei, care au infirmat aberatiile macelarului sucevean.

A supravegheat sarcina pana la 8 luni. A fost imposibil pentru sotie sa nasca in Iasi, deoarece atunci era problema cu stafilococul auriu, asa ca a nascut, cu noroc, in Suceava.

Ii voi multumi mereu acestui doctor pentru ce a facut pentru familia noastra!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Aursulesei Dragos

trimis de Manuela

Spune-mi, te rog, cat de bun profesional este in infertilitate. Am 35 de ani si nimeni nu imi gaseste niciun motiv sa nu raman insarcinata.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
55%
52%
60%
59%
59%
59%
Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Reper

-

Telefon

0232.213.000 int. 111, 152, 239

Site

www.obstetrics.ro

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic