Date generale:

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

  • ginecolog
  • cabinet individual

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

-

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.317.762

Excelent

trimis de mihaela loredana

Buna fetelor, vreau sa va zic ca azi fac o luna de cand am nascut prin cezariana cu domnul doctor Ali si vreau sa va zic ca este un medic extraordinar de bun si am fost foarte multumita de el, este un medic care asi de interesul de paciente si al recomand cu incredere 100%.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

trimis de ANA MARIA

Imi pare rau sa te contrazic! Sunt la dl doctor din 2011. Pe langa faptul ca am nascut cu dansul am si un nodul la san care mi-l tine sub observatie dinainte sa nasc. Am fost la Bucuresti la un prof universitar si cand i-am arata istoricul mi-a spus sa merg in continuare cu dl Ali ca si dansul mi-ar fi dat acelasi tratament! Este un medic de nota 2000 si nu ar face asa ceva! Era clar ca poti merge sa ceri o a doua parere si sa afli ca nu e asa. La cate paciente are sigur nu se bucura la banii tai sa iti cauterizeze o rana!

Raspunde acestui mesaj

Foarte bun

trimis de COLONESCU CARMEN GEORGETA

Este un dr. foarte bun, sunt foarte multumita de dansul si spun la toata lumea ca este un dr de nota 2000 si cu toata increderea va spun ca am nascut acum o luna prin cezariana si deja azi m-am ridicat din pat, iar acum deja operatia e aproape vindecata, pot sa fac deja treburile care le faceam inainte pentru ca la tara se gaseste, nu poti sta degeaba. Il recomand cu cea mai mare incredere, sa aveti toata increderea ca e foarte cumsecade si un om foarte intelegator.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
54%
55%
57%
57%
58%
57%
Adresa

Paltinului, Arges, Pitesti

Reper

-

Telefon

0740.317.762

Site

-

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic