Date generale:

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

  • ginecolog
  • cabinet individual

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

-

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.317.762

Super doctor

trimis de alina

Buna. Eu am nascut cu dl doctor doi copii, doi baieti perfect sanatosi. Primul in nov 2011 si al doilea in iulie 2013, amandoi prin cezariana. Il recomand pe dl doctor cu incredere pt ca are grija de paciente, isi da interesul.

In ceea ce priveste banii, el nu a spus o suma niciodata, a lasat la latitudinea noastra, si da, si mie mi-a dat din bani inapoi. Intradevar, nasterile au costat, fiecare, cate 1500 lei( cu tot cu Ali, mana a doua, 2-3 asistente, anestezist, neonatolog).

Este printre putinii medicii care ia bani putini. Eu am mare incredere in el. In plus operatia nici nu se mai vede, fiind cusuta pe dedesubt, a ramas doar o liniuta mica subtire.

Raspunde acestui mesaj

Excelent

trimis de mihaela loredana

Buna fetelor, vreau sa va zic ca azi fac o luna de cand am nascut prin cezariana cu domnul doctor Ali si vreau sa va zic ca este un medic extraordinar de bun si am fost foarte multumita de el, este un medic care asi de interesul de paciente si al recomand cu incredere 100%.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

trimis de ANA MARIA

Imi pare rau sa te contrazic! Sunt la dl doctor din 2011. Pe langa faptul ca am nascut cu dansul am si un nodul la san care mi-l tine sub observatie dinainte sa nasc. Am fost la Bucuresti la un prof universitar si cand i-am arata istoricul mi-a spus sa merg in continuare cu dl Ali ca si dansul mi-ar fi dat acelasi tratament! Este un medic de nota 2000 si nu ar face asa ceva! Era clar ca poti merge sa ceri o a doua parere si sa afli ca nu e asa. La cate paciente are sigur nu se bucura la banii tai sa iti cauterizeze o rana!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
55%
56%
58%
58%
59%
58%
Adresa

Paltinului, Arges, Pitesti

Reper

-

Telefon

0740.317.762

Site

-

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic