Date generale:

Dr. Albu Dinu Florin, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, Bucuresti.

  • ginecolog
  • spital de stat; maternitate

Doctor in stiinte medicale;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu Giulesti, Bucuresti;

-

-

Dr. Albu Dinu Florin

trimis de Madalina

Am fost si eu la ecografie la dansul acum 2 saptamani. Isi face treaba foarte bine, nu face presupuneri analizeaza pana la capat daca ai intrebari suplimentare se uita din nou si iti explica. Este un profesionist. Eu venisem cu tot soiul de ganduri negre din cauza unui medic ecograf care facea tot felul de presupuneri si cand mi-a facut morfologie fetala a spus ca nici nu se pune problema sa fie ceva in neregula cu copilul. Am invatat un lucru, sa nu judec dr. dupa cat de tacuti sau morocanosi sunt sau dupa faptul ca intarzie la cabinet, ci dupa cat de profesionisti sunt.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Albu Dinu Florin

trimis de Stefania

Am nascut si eu cu Dr. Albu. La prima ecografie mi-a spus data in care o sa nasc si asa a fost. Mi-a urmarit sarcina, insa trebuie sa recunosc ca nu comunica foarte bine, este mucalit si iti da impresia ca te ignora, nemaipunand orele pe care le intarzie la programari. Insa, cand am ajuns in ultimile 2 saptamani de sarcina totul s-a schimbat in comportamentul lui: am devenit o prioritate pentru el. Nu stiu daca as mai suporta inca o data fitele lui, insa la cate paciente are cred ca altfel nu ar putea. Iar, in final important este ca mama si copilul sa fie bine. Am cunostiinte carora li s-a recomandat de catre alti medici sa renunte la copii in timpul sarcinii din diferite motive, insa el a recomandat pastrarea sarcinii si acum acei copiii sunt sanatosi si frumosi. Nu este un medic care sa se poarte cu manusi, ci este pragmatic si introvertit. Fiind profesional foarte bun si avand foarte multe paciente, probabil ca ceea ce noua mamicilor ni se pare chintesenta vietii - copilul si sarcina pentru el este normal. Important este ca atunci cand trebuie sa taie, sa spuna realitatea de azi si pe cea de maine asa cum se arata astazi o face profesionist.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Albu Dinu Florin

trimis de ina

Buna, as vrea sa imi fac o programare la dl dr. la Medlife. Stie cineva cu cat timp inainte se fac programarile? Sau daca se fac programari sambata? Multumesc.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
60%
60%
68%
70%
66%
65%
Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Reper

-

Telefon

021.316.12.81/ 021.316.12.83/ 021.316.12.87/ 021.316.12.88

Site

www.spitalpsarbu.ro

Email

fiv@spitalpsarbu.ro


Intrebari frecvente Propune medic