De Halloween, nu rata distractia care bantuie Sun Plaza

/ / Modificat: 2014-10-31
De Halloween, nu rata distractia care bantuie Sun Plaza

Anul acesta, centrul comercial Sun Plaza ti-a pregatit o multime de activitati tematice pentru ca tu sa poti petrece o seara plina de distractie alaturi de prichindelul tau. Pe 31 octombrie 2014, incepand cu ora 17:00, va asteapta sesiuni de face-painting, ateliere de creatie, dansuri de Halloween si faimoasele sesiuni de Trick or Treat. Bineinteles, participarea la oricare dintre activitati este gratuita.

In plus, pe pagina de Facebook Sun Plaza va avea loc un concurs unde poti castiga un voucher de 400 de lei pentru unul dintre magazinele preferate ale celor mici – Noriel. Tot ce trebuie sa faci este sa postezi pe wall-ul Sun Plaza o fotografie cu prichindelul tau de la oricare dintre activitatile la care va participa in seara de Halloween. Te poti inscrie pana pe 2 noiembrie 2014, inclusiv, iar fericitul castigator va fi ales prin tragere la sorti. Asa ca nu uita sa faci multe fotografii!

Pe parcursul serii de vineri, vor avea loc sesiuni de face-painting tematic, unde copiii se vor transforma in adevarate personaje de groaza. Apoi, costumati in fantome, vor putea invata dansuri specifice sarbatorii de Halloween din diferite tari, sub indrumarea profesoarei de dans ce va fi costumata, pe rand, in fantoma, schelet si vrajitoare. Cei creativi si indemanatici pot participa la atelierul de creatie, unde vor realiza cele mai simpatice decoratii pentru acasa. Iar seara nu poate sa treaca fara o portie buna de "Trick or Treat", asa ca vineri copiii vor primi dulciuri si se vor juca impreuna cu Vrajitoarea si Dracula.

Nici parintii nu sunt ocoliti de distractie, pentru ca la Sun Plaza te asteapta ateliere de chiromantie si tarot si sesiuni de make-up profesionist. In timp ce micutul tau va invata dansurile de Halloween sau va confectiona decoratii tematice, tu poti sa afli gratuit ce-ti rezerva viitorul de la specialisti in arta cititului in palma si in carti de tarot. Daca in schimb vrei sa te maschezi impreuna cu piticul tau, ai la dispozitie sesiuni gratuite de machiaj profesionist cu make-up artist Luiza Burhai.

Cu asa multe activitati distractive, Sun Plaza este cu siguranta destinatia de senzatie pentru acest Halloween.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre